Loader

מתכון מרכיבים: קמח רב תכליתי - שי של הטבע

ספרה טריפוליטאית ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

סדנאות אפיה רשימת חנויות

קראו עוד

פאי שזיפים וקרם שקדים

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

סדנאות אפיה רשימת חנויות

קראו עוד

בעבע תמר ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

לוח סדנאות רשימת חנויות

קראו עוד

עוגת שיש ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

עוגת שיש ללא גלוטן, אולי העוגה הכי נוסטלגית, עם ריח משכר, טעם נפלא והכי פשוטה שיש. כמו ביתר המתכונים שלי, גם במתכון זה ניתן להשתמש בתערובת קמחים ללא גלוטן מסדרת "שי של שהטבע" (הפעם השתמשתי בקמח רב תכליתי, מסדרת "שי של הטבע" המבוסס בעיקר על דוחן, סורגום – דורה לבנה, ...

קראו עוד

רולדת תמרים ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

עוד מתכון של חביבת האתר אפרת סלוצקין – קצפת המופלאה. הפעם מתכון לט"ו בשבט, אבל ללא צל של ספק רולדות תמרים שמתאימות לכ השנה וללא גלוטן מיותר לציין. את התמרים אפשר כמובן להחליף בכל דבר אחר, שוקולד ללא גלוטן, ממרח חלבה ללא גלוטן, ממרח שקדים ללא גלוטן או כל דבר ...

קראו עוד

גביע גלידה ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

לוח סדנאות רשימת חנויות כנראה שהתפוח באמת לא נופל רחוק מהעץ וקצת מהאהבה שלי למטבח הצלחתי להוריש לבת שלי… יום אחד הגברת הצעירה החליטה שהיא רוצה להכין גלידה ביתית וללא גלוטן – מיותר לציין. מהר מאוד הבנו, כולנו, שזאת הייתה הפעם הראשונה, אבל ממש ממש לא האחרונה. גלידות שמנת בשלל ...

קראו עוד

עוגת גבינה ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

עוד עוגה נפלאה של האחת והיחידה אפרת סלוצקין, והפעם עוגת גבינה לכבוד שבועות וכמו שאני מכיר את אפרת, סביר להניח שהעוגה נפלא לא רק לשבועות…. אז תודה ענקית (שוב…) לאפרת סלוצקין בעלת העמוד קצפת על מתכון נפלא וללא גלוטן – מיותר לציין בתאבון, שי ללא גלוטן לוח סדנאות רשימת חנויות

קראו עוד

עלי סיגר ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

לוח סדנאות רשימת חנויות עלי סיגר ללא גלוטן, אני זוכר את סבתא שלי מכינה עלי סיגר ולאחר מכן פסטלים ממולאים בתפו"א או סיגרים ממלואים בבשר או בפורים פסטלים מתוקים ממולאים בשקדים ואגוזים עם מי סוכר. וכמובן אי אפשר ללא הבוריק הטריפוליטאי – עם ביצה או תפו"א, אבל בכל מקרה עם ...

קראו עוד

איטליה ללא גלוטן – טורטליני בשרי

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

להכין פסטה טרייה בבית זה תענוג אמיתי ! התהליך הרבה יותר פשוט וקצר ממה שכולכם חושבים והטעם? אין מה להשוות לפסטה יבשה. מה צריך? לא הרבה, קמח טוב (מעניין של מי… 🙂 ) מכונת פסטה וזהו. את הטורטליני הזה בחרתי לעשות עם מילוי בשר, אפשר כמובן כל מילוי אחר, אבל ...

קראו עוד

טארט פרג

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

טארט פרג מושלם של אורית חובב הכינוי של פרג הוא – הזהב השחור ולא בכדי. כן כן, יש אנשים שמכורים אליו ואחרים לא מבינים מה אוהבים בו. אני נמנית אם אלו שמכורים אליו זאת אורית, ואני? אני לא נותר לי אלא להסכים איתה! פרג טרי (דגש על טרי) הוא ללא ...

קראו עוד