טארט פרג

2019-02-03
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

טארט פרג מושלם של אורית חובב

הכינוי של פרג הוא – הזהב השחור ולא בכדי.
כן כן, יש אנשים שמכורים אליו ואחרים לא מבינים מה אוהבים בו.
אני נמנית אם אלו שמכורים אליו

זאת אורית, ואני? אני לא נותר לי אלא להסכים איתה!
פרג טרי (דגש על טרי) הוא ללא ספק אחד מהדברים הנפלאים ביותר שיש, ופאי פרג ללא גלוטן, זה לא פחות ממושלם.

במתכון זה  אפשר להשתמש בקמח רב תכליתי מסדרת "שי של הטבע" או אפילו מתערובת mix טף, אף היא מסדרת "שי של הטבע".
מי שרוצה לערבב קמחי מקור ללא גלוטן באופן עצמאי, גם זה קל.
הייתי משתמש בקמח דוחן ללא גלוטן, סורגום ללא גלוטן, עמילן טפיוקה ותפו"א וכמובן מדביק את הכל עם חצי כפית של קסנטן גאם.

תהנו

טארט פרג
Print Recipe
    מנות זמן הכנה
    1 תבנית 28 45 דקות
    זמן בישול
    30 דקות
    מנות זמן הכנה
    1 תבנית 28 45 דקות
    זמן בישול
    30 דקות
    טארט פרג
    Print Recipe
      מנות זמן הכנה
      1 תבנית 28 45 דקות
      זמן בישול
      30 דקות
      מנות זמן הכנה
      1 תבנית 28 45 דקות
      זמן בישול
      30 דקות
      מרכיבים
      בצק פריך
      תערובת הפרג
      מנות: תבנית 28
      הוראות
      הכנת הבצק
      1. להכניס את כל המצרכים למעט הביצה והמים למג'ימיקס להפעיל בפולסים, עד שהתערובת הופכת להיות פירורית.
      2. כעת להוסיף ביצה ולהפעיל את המג'ימיקס , כמה סיבובים ויש לנו בצק פריך מושלם( אם הבצק מעט יבש אני מוסיפה מעט מים).
      3. לאסוף את הבצק לעיגול שטוח ,לניילן, לקרר חצי שעה.
      4. לרדד על נייר אפייה,להעביר לתבנית עם תחתית מתפרקת.
      5. לחורר עם מזלג ולהקפיא כחצי שעה.
      ההכנת הפרג
      1. בסיר על הגז להרתיח חלב וסוכר
      2. להוסיף חמאה לחכות להמסתה 
      3. להוסיף פרג ולבשל כמה דקות 
      4. להוריד מהגז להוסיף פירורי ביסקוויטים תפוח מגורד, וגרידת לימון. 
      5. לפזר מעל הקלתית ולאפות כ 30 דקות
      שתף את המתכון

      כתיבת תגובה

      האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

      Average Member Rating

      (0 / 5)

      0 5 0
      Rate this recipe

      0 people rated this recipe