גביע גלידה ללא גלוטן

2019-05-27
  • רמת קושי למתכון:
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m
לוח סדנאות רשימת חנויות כנראה שהתפוח באמת לא נופל רחוק מהעץ וקצת מהאהבה שלי למטבח הצלחתי להוריש לבת שלי…יום אחד הגברת הצעירה החליטה שהיא רוצה להכין גלידה ביתית וללא גלוטן – מיותר לציין. מהר מאוד הבנו, כולנו, שזאת הייתה הפעם הראשונה, אבל ממש ממש לא האחרונה.גלידות שמנת בשלל טעמים התחילו להציף את הבית, הכל ללא גלוטן, כמובן. מהר מאוד הגיעה הדרישה ל… גביע ללא גלוטן, הרי גלידה ללא גביע היא לא ממש גלידה, ואם כבר גביע, אז ללא גלוטן.מהר מאוד אתגר גביע הגלידה ללא גלוטן דפק על דלתי ואני יכול להבטיח לכם שמדובר באחד מגביעי הגלידה הטעימים ביותר שטעמתם אי פעם עם או בלי גלוטן ואפילו עם או בלי גלידה….בתאבון,

שי ללא גלוטן

גביע גלידה ללא גלוטן
Print Recipe
    מנות
    8 גביעים
    מנות
    8 גביעים
    גביע גלידה ללא גלוטן
    Print Recipe
      מנות
      8 גביעים
      מנות
      8 גביעים
      מרכיבים
      מנות: גביעים
      הוראות
      כלי לעיצוב הגביע
      1. לפני שנתחיל להכין את הגביעים, קצת מלכת יד... נכין את צורת החרוט שבעזרתו נעצב את גביע הגלידה. ניקח נייר כסף ונחתוך אותו בצורת מלבן בארוך של כ 30 ס"מ.
      2. נקפל את הנייר לאורכו לחצי (נקבל בערך 15 ס"מ) על מנת להקנות עובי לנייר.
      3. נגלגל לצורת חרוט, כאשר מתחילים לגלגל מחלק אחד של הנייר ויוצרים שפיץ בחלקו התחתון. בסיום סוגרים עם נייר דבק
      הגביע
      1. ועכשיו תכלס... טורפים חלבונים וסוכר.
      2. מוסיפים את שאר המוצרים מלבד הקמח. מערבבים.
      3. מוסיפים קמח בהדרגה ובעדינות. מערבבים עד לתערובת חלקה וחצי נוזלית.
      4. מורחים נייר אפיה במעט שמן ומנגבים היטב עם נייר סופג. או לחילופין עובדים עם משטח אפייה מסיליקון.
      5. מניחים 2 כפות של בלילה ומשטחים עם גב הכף עד לקוטר הרצוי. (10 ס''מ בערך)חשוב להקפיד שהבצק לא יהיה עבה.
      6. אופים כ-8 דקות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.
      7. מוצאים ומגלגלים מיד בעזרת חרוט.
      8. מוציאים מהחרוט ואחרי 5-6 דקות הגביע מתקשה.
      9. מצננים היטב ויאללה לחגיגה 🙂
      שתף את המתכון

      כתיבת תגובה

      האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

      Average Member Rating

      (0 / 5)

      0 5 0
      Rate this recipe

      0 people rated this recipe