גביע גלידה ללא גלוטן
2019-05-27- רמת קושי:קל
- Add to favorites
מרכיבים
- 2 חלבונים
- 1/2 כוס קמח רב תכליתי - שי של הטבע
- 1/2 כוס סוכר
- 2 כפות חלב
- 1/4 כפית תמצית ווניל
- 2 כפות חמאה מומסת
- 4 כפות מים קרים
- קורט מלח
מנות: גביעים
הוראות
כלי לעיצוב הגביע
- נקפל את הנייר לאורכו לחצי (נקבל בערך 15 ס"מ) על מנת להקנות עובי לנייר.
הגביע
- ועכשיו תכלס... טורפים חלבונים וסוכר.
- מוסיפים את שאר המוצרים מלבד הקמח. מערבבים.
- מוסיפים קמח בהדרגה ובעדינות. מערבבים עד לתערובת חלקה וחצי נוזלית.
- מורחים נייר אפיה במעט שמן ומנגבים היטב עם נייר סופג. או לחילופין עובדים עם משטח אפייה מסיליקון.
- אופים כ-8 דקות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.
- מוציאים מהחרוט ואחרי 5-6 דקות הגביע מתקשה.
- מצננים היטב ויאללה לחגיגה 🙂
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe