עלי סיגר ללא גלוטן

2019-04-25
  • רמת קושי למתכון:
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m
עלי סיגר ללא גלוטן, אני זוכר את סבתא שלי מכינה עלי סיגר ולאחר מכן פסטלים ממולאים בתפו"א או סיגרים ממלואים בבשר או בפורים פסטלים מתוקים ממולאים בשקדים ואגוזים עם מי סוכר. וכמובן אי אפשר ללא הבוריק הטריפוליטאי – עם ביצה או תפו"א, אבל בכל מקרה עם הרבה לימון 🙂 חלפו השנים ונסיכת הצליאק שלי נולדה, גדלה והגיע הזמן לעלי סיגר ללא גלוטן. פסטלים או סיגר, בוריק או מתוקים העיקר שזה יהיה ללא גלוטן – מיותר לציין, כמובן שגם אגרול סיני נכנס כאן לתמונה. כמו בכל המתכונים, גם כאן ניתן להכין את עלי הסיגר ללא גלוטן מתערובת קמח רב תכליתי מסדרת "שי של הטבע" או ערבוב קמחי מקור שגם אותם ניתן למצא בסדרת "שי של הטבע" בתאבון!

שי ללא גלוטן

עלי סיגר ללא גלוטן
Print Recipe
    מנות זמן הכנה
    50 יח' 10 דקות
    זמן בישול
    30 דקות
    מנות זמן הכנה
    50 יח' 10 דקות
    זמן בישול
    30 דקות
    עלי סיגר ללא גלוטן
    Print Recipe
      מנות זמן הכנה
      50 יח' 10 דקות
      זמן בישול
      30 דקות
      מנות זמן הכנה
      50 יח' 10 דקות
      זמן בישול
      30 דקות
      מרכיבים
      קמח - אופציה 2
      יתר המצרכים
      מנות: יח'
      הוראות
      1. מערבבים היטב את כל החומרים (הקמחים - אופציה 1 או 2 עם יתר המצרכים) עד קבלת בלילה יחסית נוזלית, ללא גושים ואחידה
      2. מחממים מחבת טפלון על אש נמוכה/בינונית.
      3. בעזרת נייר סופג משמנים ממש מעט המחבת
      4. בעזרת מברשת צבע (כן כן) מורחים בלילה על המחבת. אם נעשה את הפעולה הזאת בעזרת מצקת, נקבל עלה עבה מאוד ולכן חייבים שכבה מאוד דקה.
      5. אחרי חצי דקה-דקה הופכים בעדינות.
      6. מבשלים עוד כחצי דקה ומוציאים ומניחים על מגבת על מנת שהלחות תיספג במגבת ולא תרטיב את העלה.
      שתף את המתכון

      כתיבת תגובה

      האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

      Average Member Rating

      (0 / 5)

      0 5 0
      Rate this recipe

      0 people rated this recipe