עלי סיגר ללא גלוטן
2019-04-25- רמת קושי:קל
- Add to favorites
מרכיבים
קמח אופציה 1
- 110 גרם קמח רב תכליתי - שי של הטבע
- 200 גרם קמח לבצק דק - שי של הטבע
קמח - אופציה 2
- 65 גרם קמח דוחן
- 60 גרם קמח סורגום
- 10 גרם קמח חומוס
- 35 גרם קמח אורז מלא
- 60 גרם עמילן תפו"א
- 70 גרם עמילן טפיוקה
- 10 גרם קסנטן גאם
מנות: יח'
הוראות
- מערבבים היטב את כל החומרים (הקמחים - אופציה 1 או 2 עם יתר המצרכים) עד קבלת בלילה יחסית נוזלית, ללא גושים ואחידה
- מחממים מחבת טפלון על אש נמוכה/בינונית.
- בעזרת נייר סופג משמנים ממש מעט המחבת
- מבשלים עוד כחצי דקה ומוציאים ומניחים על מגבת על מנת שהלחות תיספג במגבת ולא תרטיב את העלה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
תגובות (2)
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
posted by חנה on 22/12/2020
היכן ניתן לרכוש את הקמחים?
posted by שי ללא גלוטן on 08/01/2021
היי,
מצרף קישור עם רשימת חנויות