25 אפריל, 2019
עלי סיגר ללא גלוטן

מרכיבים
קמח אופציה 1
- 110 גרם קמח רב תכליתי - שי של הטבע
- 200 גרם קמח לבצק דק - שי של הטבע
קמח - אופציה 2
- 65 גרם קמח דוחן
- 60 גרם קמח סורגום
- 10 גרם קמח חומוס
- 35 גרם קמח אורז מלא
- 60 גרם עמילן תפו"א
- 70 גרם עמילן טפיוקה
- 10 גרם קסנטן גאם
מנות: יח'
הוראות
- מערבבים היטב את כל החומרים (הקמחים - אופציה 1 או 2 עם יתר המצרכים) עד קבלת בלילה יחסית נוזלית, ללא גושים ואחידה
- מחממים מחבת טפלון על אש נמוכה/בינונית.
- בעזרת נייר סופג משמנים ממש מעט המחבת
- מבשלים עוד כחצי דקה ומוציאים ומניחים על מגבת על מנת שהלחות תיספג במגבת ולא תרטיב את העלה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
2 thoughts
היכן ניתן לרכוש את הקמחים?
היי,
מצרף קישור עם רשימת חנויות