רולדת תמרים ללא גלוטן

2019-06-01
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

עוד מתכון של חביבת האתר אפרת סלוצקין – קצפת המופלאה.
הפעם מתכון לט"ו בשבט, אבל ללא צל של ספק רולדות תמרים שמתאימות לכ השנה וללא גלוטן מיותר לציין.

את התמרים אפשר כמובן להחליף בכל דבר אחר, שוקולד ללא גלוטן, ממרח חלבה ללא גלוטן, ממרח שקדים ללא גלוטן או כל דבר אחר.

אז שוב, תודה  ע נ ק י ת לאפרת על כל המתכונים!!

בתאבון,

שי ללא גלוטן

רולדת תמרים ללא גלוטן
Print Recipe
    מנות
    2 רולדות
    מנות
    2 רולדות
    רולדת תמרים ללא גלוטן
    Print Recipe
      מנות
      2 רולדות
      מנות
      2 רולדות
      מרכיבים
      מנות: רולדות
      הוראות
      1. ללוש את הבצק עד קבלת עיסה אחידה והומוגנית.
      2. לכדרר לכדור, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה .
      3. לרדד את הבצק למרוח ממרח תמרים ואגוזים לגלגל.
      4. לאפות כ-30 דקת בתנור שחומם מראש ב 180 מעלות.
      5. להוציא, לצנן על רשת צינון ולפזר מעל אבקת סוכר.
      שתף את המתכון

      כתיבת תגובה

      האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

      Average Member Rating

      (0 / 5)

      0 5 0
      Rate this recipe

      0 people rated this recipe