Loader

עוגת שיש ללא גלוטן

2019-07-13
עוגת שיש ללא גלוטן, אולי העוגה הכי נוסטלגית, עם ריח משכר, טעם נפלא והכי פשוטה שיש. כמו ביתר המתכונים שלי, גם במתכון זה ניתן להשתמש בתערובת קמחים ללא גלוטן מסדרת "שי של שהטבע" (הפעם השתמשתי בקמח רב תכליתי, מסדרת "שי של הטבע" המבוסס בעיקר על דוחן, סורגום – דורה לבנה, ואורז מלא עם אחוז נמוך יותר של עמילן) או מנגד ניתן לערבב קמחי מקור מסדרת "שי של הטבע" או כל קמח אחר נטול גלוטן. בהצלחה!

שי ללא גלוטן

 
עוגת שיש ללא גלוטן
Print Recipe
עוגת שיש ללא גלוטן
Print Recipe
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות:
הוראות
  1. בסיר קטן ועל אש נמוכה ממיסים את השוקולד איכותי + 1 כף חמאה.
  2. במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים היטב ביצים + סוכר
  3. מאיטים את המקצף ומוסיפים בזילוף איטי ולפי הסדר הבא: שמן לאחר מכן חלב+כפית וניל ולאחר מכן את המים.
  4. מוסיפים בהדרגה: קמח (אופציה 1 או את כל הקמחים מאופציה 2) + שקית אבקת אפייה.
  5. שופכים לתבנית 3/4 מן הבלילה.
  6. 1/4 מן הבלילה - מקפלים לתוך השוקולד העומס.
  7. שופכים את בלילת השוקולד לתוך התבנית עם הבלילה הבהירה . מערבבים עם סכין ליצירת צורת שיש.
  8. אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות ל-שעה .
  9. בודקים שקיסם יוצא מן העוגה כשהוא יבש כמעט לחלוטין.
שתף את המתכון
 
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן