Loader

איטליה ללא גלוטן – טורטליני בשרי

2019-03-17

להכין פסטה טרייה בבית זה תענוג אמיתי !
התהליך הרבה יותר פשוט וקצר ממה שכולכם חושבים והטעם? אין מה להשוות לפסטה יבשה.

מה צריך?

לא הרבה, קמח טוב (מעניין של מי… 🙂 ) מכונת פסטה וזהו.
את הטורטליני הזה בחרתי לעשות עם מילוי בשר, אפשר כמובן כל מילוי אחר, אבל אם בוחרים בבשר, חייבים תיבול איכותי על מנת לא לקבל טעם תפל של הבשר.

גם כאן, כמו בכל המתכונים שלי, יש את האופציה להשתמש בתערובות קמחים מוכנות מסדרת "שי של הטבע" (כאן יש לשלב בין קמח לבצק דק מסדרת "שי של הטבע" וקמח רב תכליתי מסדרת "שי של הטבע") או לערבב לבד קמחי מקור.

בגלל שאנחנו רוצים בצק גמיש עם מעט נוזלים, חובה להעשיר את הבצק בקמח עשיר בחלבון כגון חומוס, טף, אמרנט, עדשים אדומות (ולכן השימוש בקמח לבצק דק) ומנגד, אנו רוצים טעם עדין ולכן יש שימוש בקמח רב תכליתי – "שי של הטבע".

תהנו.

שי ללא גלוטן

איטליה ללא גלוטן - טורטליני
Print Recipe
להכין פסטה טרייה בבית זה תענוג אמיתי ! התהליך הרבה יותר פשוט וקצר ממה שכולכם חושבים והטעם? אין מה להשוות לפסטה יבשה. טורטליני ללא גלוטן מקמח רב תכליתי וקמח לבצק דק מסדרת שי של הטבע
איטליה ללא גלוטן - טורטליני
Print Recipe
להכין פסטה טרייה בבית זה תענוג אמיתי ! התהליך הרבה יותר פשוט וקצר ממה שכולכם חושבים והטעם? אין מה להשוות לפסטה יבשה. טורטליני ללא גלוטן מקמח רב תכליתי וקמח לבצק דק מסדרת שי של הטבע
מרכיבים
קמח - אופציה 2
יתר הרכיבים
מילוי
מנות:
הוראות
הבצק
  1. מערבלים הכל היטב במיקסר בעל וו לישה במהירות איטית כ-5 דקות. עד הגעה לבצק אחיד לחלוטין.
  2. חותכים מן הבצק פרוסות של כ-50 גרם ומשטחים כמה שניתן בעזרת מערוך עד לעובי של 2 מילימטר (ניתן לפזר מעט קורנפלור לרידוד קל).
  3. לאחר מכן ניתן לרדד במכונת פסטה בהדרגה עד לעובי כמעט הדק ביותר של המכונה (קליק אחד מעל).
  4. מניחים את רצועות הבצק על שולחן מקומח קלות וקורצים עיגולים בקוטר של 5 ס"מ. במרכז כל עיגול מניחים חצי כפית מלית של בטטה .
מלית הבשר
  1. מערבבים את כל רכיבי המלית.
קיפול הטורטליני
  1. מרטיבים את שולי העיגול במעט מים. מקפלים כל עיגול עם מלית ליצירת חצי עיגול. מהדקים הקצוות זה לזה.
  2. מקרבים את 2 קצות חצי העיגול זה לזה ומצמידים ליצירת שקיק טורטליני.
  3. בישול של 5-7 דקות במים רותחים יספיק להכנת הטורטליני.
  4. הוסיפו לטורטליני רוטב על בסיס שמנת או שמן זית.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות (1)

  1. posted by שרון on 18/03/2019

    נראה מעולה!!!
    כמה יחידות טורטליני מתקבלות מהמתכון הזה?

      הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • החרוסת של סבתא

  • עלי סיגר במילוי בשר טחון וגרגרי חומוס

  • עלי סיגר ללא גלוטן

  • בוריקיטס ללא גלוטן

  • מאפה כרובית טעים טעים ופריך פריך