בעבע תמר ללא גלוטן
2019-07-27- רמת קושי:קל
- Add to favorites
בעבע תמר - ללא גלוטן, מיותר לציין.
המטבח המרוקאית בירך אותנו בשפע של טעמים נפלאים - מתוקים, מלוחים, חריפים, מכל הטעמים.
עוגיות בעבע תמר מרוקאיות, ללא גלוטן מקמח רב תכליתי או מיקס טף מסדרת "שי של הטבע" הם ללא ספק, עוד מעדן מהמטבח המרוקאי המפואר.
קלות מאוד להכנה ונטרפות בשניה...
מנות |
25 יח' |
|
|
בעבע תמר - ללא גלוטן, מיותר לציין.
המטבח המרוקאית בירך אותנו בשפע של טעמים נפלאים - מתוקים, מלוחים, חריפים, מכל הטעמים.
עוגיות בעבע תמר מרוקאיות, ללא גלוטן מקמח רב תכליתי או מיקס טף מסדרת "שי של הטבע" הם ללא ספק, עוד מעדן מהמטבח המרוקאי המפואר.
קלות מאוד להכנה ונטרפות בשניה...
|
מרכיבים
בצק
- 350 גרם קמח רב תכליתי - שי של הטבע
- 1/4 כפית קינמון 3 גרם
- 3/4 כף שמרים יבשיים 7 גרם
- 1 כוס מים פושרים / קרירים 240 מ"ל
- 100 גרם חמאה מומסת
- 1/4 כוס סוכר
- 1/4 כוס שמן
- קמצוץ מלח
מלית
- 200 גרם מחית תמרים
- 1 כף שמן
- 1/4 כפית קינמון 3 גרם
- 1 יח' ביצה טרופה
- קצח / סומסום
מנות: יח'
הוראות
בצק
- מכניסים את כל ה"יבשים" לקערת מערבל.
- מוסיפים חלק מן המים.
- מוסיפים חמאה מומסת ושמן.
- מוסיפים את ייתרת המים ולשים 2 דקות לקבלת בצק רטוב ואחיד.
- מתפיחים בקערה מכוסה עד כמעט הכפלת הנפח.
מלית
- יש לערבב כל המרכיבים - זה הכל
- לאחר שהבצק תפח, קורצים כדורים קטנים. (אפשר בידיים רטובות - אם דביק מדי)
- מחוררים כל עוגייה, מספר פעמים, במזלג. מורחים ביצה וזורים סומסום או קצח.
- אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות עד שהבצק מזהיב. - מיד עם סיום האפייה, יש להעביר את העוגיות לצינון ע"ג רשת.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe