בעבע תמר ללא גלוטן

2019-07-27
  • רמת קושי למתכון:
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m
עוגיות במילוי תמרים ללא גלוטן
Print Recipe
בעבע תמר - ללא גלוטן, מיותר לציין. המטבח המרוקאית בירך אותנו בשפע של טעמים נפלאים - מתוקים, מלוחים, חריפים, מכל הטעמים. עוגיות בעבע תמר מרוקאיות, ללא גלוטן מקמח רב תכליתי או מיקס טף מסדרת "שי של הטבע" הם ללא ספק, עוד מעדן מהמטבח המרוקאי המפואר. קלות מאוד להכנה ונטרפות בשניה...
    מנות
    25 יח'
    מנות
    25 יח'
    עוגיות במילוי תמרים ללא גלוטן
    Print Recipe
    בעבע תמר - ללא גלוטן, מיותר לציין. המטבח המרוקאית בירך אותנו בשפע של טעמים נפלאים - מתוקים, מלוחים, חריפים, מכל הטעמים. עוגיות בעבע תמר מרוקאיות, ללא גלוטן מקמח רב תכליתי או מיקס טף מסדרת "שי של הטבע" הם ללא ספק, עוד מעדן מהמטבח המרוקאי המפואר. קלות מאוד להכנה ונטרפות בשניה...
      מנות
      25 יח'
      מנות
      25 יח'
      מרכיבים
      בצק
      מלית
      מנות: יח'
      הוראות
      בצק
      1. מכניסים את כל ה"יבשים" לקערת מערבל.
      2. מוסיפים חלק מן המים.
      3. מוסיפים חמאה מומסת ושמן.
      4. מוסיפים את ייתרת המים ולשים 2 דקות לקבלת בצק רטוב ואחיד.
      5. מתפיחים בקערה מכוסה עד כמעט הכפלת הנפח.
      מלית
      1. יש לערבב כל המרכיבים - זה הכל
      2. לאחר שהבצק תפח, קורצים כדורים קטנים. (אפשר בידיים רטובות - אם דביק מדי)
      3. יוצרים גומה עמוקה בכל כדור. ממלאים את הגומה במלית התמרים.
      4. משטחים בעזרת כף היד, על תבנית עם נייר אפייה.
      5. מחוררים כל עוגייה, מספר פעמים, במזלג. מורחים ביצה וזורים סומסום או קצח.
      6. אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות עד שהבצק מזהיב. - מיד עם סיום האפייה, יש להעביר את העוגיות לצינון ע"ג רשת.
      שתף את המתכון

      כתיבת תגובה

      האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

      Average Member Rating

      (0 / 5)

      0 5 0
      Rate this recipe

      0 people rated this recipe