עוגת גבינה ללא גלוטן
2019-05-27- רמת קושי:בנוני, קל
- Add to favorites
מרכיבים
לבצק
- 200 גרם חמאה קרה
- 300 גרם קמח רב תכליתי - שי של הטבע
- 100 גרם אבקת סוכר
מלית גבינה
- 1 כוס סוכר
- 2 גביעי שמנת מתוקה
- 500 גרם גבינה לבנה
- 1 חבילה אינסטנט ווניל
- 10 גרם ג'לטין
- פירות העונה תותים / אננס / אפרסק
מנות:
הוראות
הבצק
- לערבב ביחד לפירורים להוסיף ביצה לאחד לכדור ולהכניס לשעה למקרר.
- להכין את הבצק לרדד בתבנית ולאפות בתנור במשך 20 דקות לתת לבצק להתקרר.
המלית
- מערבבים היטב את כל רכיבי המלית למעט הגלטין.
- הכנת הג'לטין: להמיס את ה 10 גרם עם 2 כפות מים קרים להשאיר למשך 10 דקות ולחמם כמה שניות במיקרוגל.
- לאחר שהכנו את תערובת הגבינה יש לעשות השוואת טמפרטורות להוסיף את הגלטין ולערבב בעדינות.
- להכניס לקירור למשך 4 שעות או למקפיא למשך שעתיים .
- לחתוך את הפרי ולסדר מעל.
- להכין את הגלי שהוא מתקרר מעט לשפוך מעל. העוגה תתיצב לאחר לילה במקרר.
- קצפת - אפרת סלוצקין
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe