Loader

Recipe Type: טבעוני

החרוסת של סבתא

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

אין בעיה לקנות חרוסת מוכנה ללא גלוטן, אבל ההבדל בין חרוסת ביתית מושלמת לבין הקנויה זה הבדל של שמיים וארץ. חרוסת של פעם (המתכון המקורי של סבתא של אשתי, עם קצת ימינה ושמאלה כי חייבים…) לפסח וללא גלוטן מיותר לציין.תמרים, קמח שקדים (שי של הטבע), אגוזים והכי חשוב יין אדום ...

קראו עוד

עלי סיגר ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

לוח סדנאות רשימת חנויות עלי סיגר ללא גלוטן, אני זוכר את סבתא שלי מכינה עלי סיגר ולאחר מכן פסטלים ממולאים בתפו"א או סיגרים ממלואים בבשר או בפורים פסטלים מתוקים ממולאים בשקדים ואגוזים עם מי סוכר. וכמובן אי אפשר ללא הבוריק הטריפוליטאי – עם ביצה או תפו"א, אבל בכל מקרה עם ...

קראו עוד

לאפה ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (3 / 5)

פעם קראו לזה פיתה עיראקית, אח"כ זה הפך להיות לאפה ועכשיו הגיע הזמן לגרסת הפיתה עיראקית / לאפה ללא גלוטן. בסך הכל מדובר בפיתה גדולה שלא נוצר בה הכיס המפורסם של הפיתה הקטנה ולכן יותר קל לנו להכין אותה. גם במתכון זה יש את האפשרות להשתמש בתערובת קמחים מוכנה מסדרת ...

קראו עוד

טורטייה ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

טורטייה היא לחם עגול, מעיין פיתה ללא שמרים (ולכן ללא תפיחה) שמקורו במקסיקו שבמרכז אמריקה. כיום הטורטייה נפוצה בכל העולם, כאשר ישנם שני סוגי טורטיות עיקריים טורטיה מקמח תירס והשנייה מקמח חיטה (בעידן הצליאק נולדה לה גם הגרסה השלישית – טורטייה ללא גלוטן, למרות שהמקורית מקמח תירס היא ללא גלוטן) ...

קראו עוד

Gluten Free Tortilla

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

Tortilla is a round bread, a pita without yeast (and hence it doesn't rise) originating in Mexico and Central America. Today, the tortilla is common all over the world. There are two types of tortillas: corn tortillas and wheat flour (in the celiac era, the third version – gluten free ...

קראו עוד

פיתות חומוס ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (3 / 5)

פיתות חומוס ללא גלוטן הרבה מאוד חוששים מטעמו הדומיננטי של החומוס וכיצד הוא ישפיע על הפיתות. במתכון זה, יש כ- 15% קמח חומוס ולכן טעמו לא יורגש באופן אגרסיבי ומצד שני נהנה מעושרו החלבוני של החומוס. החומוס עשיר מאוד בחלבון (18%-23%) וככול שיש לנו יותר חלבון בקמח ללא גלוטן, ככה ...

קראו עוד

Gluten Free Hummus Pitas

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (3 / 5)

Gluten-free Hummus Pita Many people fear the dominant flavor of hummus and how it will affect the pita. In this recipe, there is about 15% chickpea flour and therefore its taste will not be felt aggressively but we will still enjoy the protein richness of hummus. Hummus is very rich ...

קראו עוד

לחם אמרנט עם זרעי טף

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]* אמרנט – פי שלושה סיבים מאשר בחיטה, פי שניים יותר סידן מבחלב, עד 18% חלבונים, עשיר בסידן, בברזל, בנחושת, במגנזיום ובאומגה 3. * טף – עשיר מאוד בברזל, סידן, חלבון. מכיל את כל 8 חומצות האמינו (כולל אחת די נדירה, ליזין, התורמת באופן משמעותי לצמחיה והתפתחות אצל ...

קראו עוד

מעמול / עוגיות תמרים ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

אחד מזיכרונות הילדות שלי, זה עוגיות המעמול של דודה שלי. המצחיק הוא, שהיו לי יחסי אהבה / שנאה עם עוגיות המעמול (בזמנו הם היו כמובן מעמול עם גלוטן ולא כמו היום מעמול ללא גלוטן). מצד אחד, לא התחברתי לממרח התמרים, מצד שני הריח המשכר של מי הוורדים, הטעם של שבבי ...

קראו עוד

לביבות טבעוניות וללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

אם הם לא היו מטוגנות, הייתי שמח לאכול לביבות כל יום ואפילו פעמיים ביום…. את הלביבות האלו הכנתי עבור רחל טלשיר, בעלת מדור האוכל, לאכול או לא לאכול בעיתון הארץ. האתגר היה לביבות טבעוניות, ללא גלוטן וכמה שפחות טיגון. האמת שהאתגר היה די פשוט, שכן קמח החומוס, העשיר בחלבון, מהווה ...

קראו עוד