Loader

מתכון מרכיבים: סוכר

אמפנדס ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

את המתכון הזה, אמפנדס ללא גלוטן, קיבלתי מיעל שחם. וזה מה שהיא כתבה לי: "אז אני מסתובבת עם ההודעה הזו בראש כבר כמה ימים וחייבת לשתף אותך! כבר כמה שנים שאני עוקבת (ומיישמת), את המתכונים המושלמים שלך!! תמיד אהבתי לאפות והגילוי של רגישות לגלוטן לפני שנים, פתח לי צוהר לעולם ...

קראו עוד

פיצה טף ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (3.7 / 5)

[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]פיצה טף ללא גלוטן הקלות המהירות והנוחות שבה מזמינים היום פיצה הרסה את אחד הפעילויות הכי כפיות במטבח (בכלל התעסקות עם בצק והריח שהוא מפיץ באפייה זה אחד מה-חוויות שיש). פיצה מקמח טף, דוחן, עגבניות טריות, בצל וכו' הופכת משהו שנחשב ג'אנק פוד (בטח ובטח מה שקונים בחוץ) ...

קראו עוד

עוגת גבינה של סיגלית כהן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

עוגת גבינה של סיגלית כהן בעלת אושר מתוק אפיה ללא גלוטן , קטריינג ללא גלוטן חייב לציין שאני וגבינות לא החברים הכי טובים, אבל העוגה הזאת, מאוד עדינה בטעמה וקליפת הלימון משדרגת אותה. אז המון תודה לסיגלית כהן וממליץ בחום לכולם  להכנס לדף פייסבוק של סיגלית ולראות עוד הרבה דברים מתוקים ...

קראו עוד

עוגת שיש פרווה ללא גלוטן של אורלי חן.

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

עוגת השיש של אורלי חן, ללא גלוטן – מיותר לציין 🙂 בלי הרבה עבודה, בלי הרבה מאמץ או כפי שאורלי הגדירה אותה "עוגה בחושה פרווה לעצלנים אבל טעימה מאוד!!" והאמת… לפעמים הדברים הפשוטים הם הכי הכי טעימים 🙂 אז תודה מכל הלב לאורלי ששתפה אותנו במתכון שלה. שי ללא גלוטן

קראו עוד

עוגת גזר – ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

יש משהו מוזר בעוגת גזר. עוגה נפלאה שלאחר שעוברים את המחסום הפסיכולוגי של השילוב בין ירקות (גזר במקרה שלנו) לבין עוגה,ובעיקר לאחר שטועמים אותה מגלים שהכל משתלב בטעמים נפלאים. מוזר עוד יותר וטעים לא פחות זאת עוגת… בטטה. כן כן, גם עוגת בטטה יש והיא טעימה להפליא. יש כמה וכמה גרסאות לעוגות ...

קראו עוד

מונקי ברד – לחם קופים ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

מונקי ברד – לחם קופים ללא גלוטן – מאיפה השם אל תשאלו אותי… לא מדובר בלחם, אלא בעוגת שמרים ולא, לא מדובר בשום קשר לקופים… אולי בגלל שנהוג לאכול את העוגה הזאת בידיים, פשוט לבצוע ולאכול. לא כמו בני אדם תרבותיים שלא אוכלים עם הידיים….או אולי כי פשוט כולם מתנפלים ...

קראו עוד

קראנץ שוקולד

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

קראנץ שוקולד היא אחת מהעוגות שלוקחות אותי בחזרה לילדות. הריח המציף את הבית פשוט נפלא ומשכר והבעיה היחידה היא שהעוגה מתחסלת באותו הרגע…. והפתרון לכך הוא כמובן מתכון לשתי עוגות 🙂 נהוג להכין את עוגת השוקולד עם תוספת אגוזים. אצלנו אגוזים לא כל כך הולכים טוב בבית ולעומת זאת נסיכת ...

קראו עוד

פוקצ'ה ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (5 / 5)

הפוקצ'ה היא לחם איטלקי כפרי ופשוט מאוד, עם השנים הפוקצ'ה תפסה את מקומה כאחת ממנות הפתיחה היותר פופולריות במסעדות איטלקיות וזאת בעזרת וורסיות שונות של הפוקצ'ה. רוזמרין , מלח גס, שמן זית בשילוב של חומץ בלסמי, זעתר, עגבניות שרי ועוד רבים וטובים הפכו להיות חלק מאותה מנת פתיחה במסעדות. אז ...

קראו עוד

עוגת תפוזים ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

ממשיך לבקשת הנסיכה הקטנה שלי במתכונים פשוטים שילדים יכולים להכין בכייף עם ההורים. והפעם, אחרי עוגת השוקולד ועוגת המייפל, עוגת תפוזים קלה, פשוטה, טעימה בטירוף עם קמחים בריאים עשירים בברזל, בסיבים תזונתיים ובכל מה שהטבע נותן לנו במתנה והכי חשוב ללא גלוטן – מיותר לציין 🙂 כמובן שעדיף להשתמש בתפוזים ...

קראו עוד

קרמה קטלוניה

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

קרמה קטלנה שזה בעצם שמנת קטלאנית והוא בעצם אחיו התאום של הקרם בורלה. הקינוח, המכונה גם "קרם דה סנט ג'וספ", הינו מאכל מסורתי ליום יוסף הקדוש, הנחגג ב-19 מרץ. הקינוח מבוסס על קרם מבושל. לאחר הבישול הוא מקורר, ולפני הגשתו הוא מצופה בסוכר ונחשף לחום עליון גבוה ההופך את שכבת הסוכר לקרמל פריך. הוא מוגש ...

קראו עוד