עוגת שיש פרווה ללא גלוטן של אורלי חן.
2016-06-04- רמת קושי:קל
- Add to favorites
עוגת השיש של אורלי חן, ללא גלוטן – מיותר לציין 🙂
בלי הרבה עבודה, בלי הרבה מאמץ או כפי שאורלי הגדירה אותה "עוגה בחושה פרווה לעצלנים אבל טעימה מאוד!!" והאמת… לפעמים הדברים הפשוטים הם הכי הכי טעימים 🙂
אז תודה מכל הלב לאורלי ששתפה אותנו במתכון שלה.
שי ללא גלוטן
מרכיבים
- 5 כפות קמח רב תכליתי - שי של הטבע
- 5 יחידות ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר ווניל
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים / מים
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1/2 כוס קקאו
מנות: אינגלישקייק
הוראות
- כהגדרת אורלי עוגה בחושה "לעצלנים" אבל טעימה מאוד!! והוראות ההכנה בהתאם...
- מי שרוצה עוגה חומה - שמים את כל החומרים במיקסר ומערבבים היטב. מי שרוצה עוגת שיש - שמיםן את כל החומרים, למעט הקקאו!!! , ומערבבים היטב.
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק. מי שרוצה עוגת שיש - מוסיפים את הקקאו ומערבבים / "מציירים" קלות בעזרת כף.
- אופים בתנור שחומם מראש ל - 170 מעלות כ - 35-40 דקות. בודקים בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה.
- מוציאים וטורפים 🙂 תודה לאורלי חן על המתכון! שי ללא גלוטן.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
עוגת שיש פרווה ללא גלוטן של אורלי חן.
2016-06-04- רמת קושי:קל
- Add to favorites
עוגת השיש של אורלי חן, ללא גלוטן – מיותר לציין 🙂
בלי הרבה עבודה, בלי הרבה מאמץ או כפי שאורלי הגדירה אותה "עוגה בחושה פרווה לעצלנים אבל טעימה מאוד!!" והאמת… לפעמים הדברים הפשוטים הם הכי הכי טעימים 🙂
אז תודה מכל הלב לאורלי ששתפה אותנו במתכון שלה.
שי ללא גלוטן
מרכיבים
- 5 כפות קמח רב תכליתי - שי של הטבע
- 5 יחידות ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר ווניל
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים / מים
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1/2 כוס קקאו
מנות: אינגלישקייק
הוראות
- כהגדרת אורלי עוגה בחושה "לעצלנים" אבל טעימה מאוד!! והוראות ההכנה בהתאם...
- מי שרוצה עוגה חומה - שמים את כל החומרים במיקסר ומערבבים היטב. מי שרוצה עוגת שיש - שמיםן את כל החומרים, למעט הקקאו!!! , ומערבבים היטב.
- מעבירים לתבנית אינגליש קייק. מי שרוצה עוגת שיש - מוסיפים את הקקאו ומערבבים / "מציירים" קלות בעזרת כף.
- אופים בתנור שחומם מראש ל - 170 מעלות כ - 35-40 דקות. בודקים בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה.
- מוציאים וטורפים 🙂 תודה לאורלי חן על המתכון! שי ללא גלוטן.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
תגובות (2)
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
posted by Becky on 04/06/2016
שי, במקום קמח שבמתכון איזה שילוב קמחים אפשר להשתמש בבקשה?
תודה!
posted by שי ללא גלוטן on 26/06/2016
זה לא מתכון שלי והאמת שלא ניסיתי אותו.
למרות זאת הייתי מחליף ב-3 כפות קמח דגנים כגון דוחן / דורה / טף / אורז מלא ועוד שתי כפות עמילן תפו"א / טפיוקה וחצי כפית קסנטן או גואר גאם.
בהצלחה.