Loader

עוגת גבינה של סיגלית כהן

2016-06-15

לא נמצאו תמונות נוספות.

עוגת גבינה של סיגלית כהן בעלת אושר מתוק אפיה ללא גלוטן , קטריינג ללא גלוטן

חייב לציין שאני וגבינות לא החברים הכי טובים, אבל העוגה הזאת, מאוד עדינה בטעמה וקליפת הלימון משדרגת אותה.

אז המון תודה לסיגלית כהן וממליץ בחום לכולם  להכנס לדף פייסבוק של סיגלית ולראות עוד הרבה דברים מתוקים ונפלאים.

בתאבון,

שי ללא גלוטן

עוגת גבינה
Print Recipe
מנות
1 תבנית אינגליש קייק
מנות
1 תבנית אינגליש קייק
עוגת גבינה
Print Recipe
מנות
1 תבנית אינגליש קייק
מנות
1 תבנית אינגליש קייק
מרכיבים
לציפוי השוקולד (לא חובה)
מנות: תבנית אינגליש קייק
הוראות
לעוגה
  1. מחממים תנור ל 160° מעלות.
  2. במיקסר מקציפים מעט את החמאה, גבינת השמנת והסוכר. שימו לב לא להקציף יותר מדי אחרת הבלילה תישבר.
  3. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו.
  4. מוסיפים את תמצית הוניל, קליפת הלימון ואת הקמח ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
לציפוי השוקולד (לא חובה)
  1. מרתיחים את השמנת ומוזגים על חבילת שוקולד מערבבים ושופכים על העוגה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן

עוגת גבינה של סיגלית כהן

2016-06-15

לא נמצאו תמונות נוספות.

עוגת גבינה של סיגלית כהן בעלת אושר מתוק אפיה ללא גלוטן , קטריינג ללא גלוטן

חייב לציין שאני וגבינות לא החברים הכי טובים, אבל העוגה הזאת, מאוד עדינה בטעמה וקליפת הלימון משדרגת אותה.

אז המון תודה לסיגלית כהן וממליץ בחום לכולם  להכנס לדף פייסבוק של סיגלית ולראות עוד הרבה דברים מתוקים ונפלאים.

בתאבון,

שי ללא גלוטן

עוגת גבינה
Print Recipe
מנות
1 תבנית אינגליש קייק
מנות
1 תבנית אינגליש קייק
עוגת גבינה
Print Recipe
מנות
1 תבנית אינגליש קייק
מנות
1 תבנית אינגליש קייק
מרכיבים
לציפוי השוקולד (לא חובה)
מנות: תבנית אינגליש קייק
הוראות
לעוגה
  1. מחממים תנור ל 160° מעלות.
  2. במיקסר מקציפים מעט את החמאה, גבינת השמנת והסוכר. שימו לב לא להקציף יותר מדי אחרת הבלילה תישבר.
  3. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו.
  4. מוסיפים את תמצית הוניל, קליפת הלימון ואת הקמח ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. יוצקים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
לציפוי השוקולד (לא חובה)
  1. מרתיחים את השמנת ומוזגים על חבילת שוקולד מערבבים ושופכים על העוגה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות (2)

  1. posted by Chelsea on 30/08/2016

    Very great post. thank you!

      הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן