עוגת גבינה של סיגלית כהן
2016-06-15- רמת קושי:קל
- Add to favorites
עוגת גבינה של סיגלית כהן בעלת אושר מתוק אפיה ללא גלוטן , קטריינג ללא גלוטן
חייב לציין שאני וגבינות לא החברים הכי טובים, אבל העוגה הזאת, מאוד עדינה בטעמה וקליפת הלימון משדרגת אותה.
אז המון תודה לסיגלית כהן וממליץ בחום לכולם להכנס לדף פייסבוק של סיגלית ולראות עוד הרבה דברים מתוקים ונפלאים.
בתאבון,
שי ללא גלוטן
מרכיבים
- 125 גרם חמאה רכה
- 100 גרם גבינת שמנת נפוליאון 25% בטמפרטורת החדר
- 150 גרם סוכר
- 3 ביצים
- מעט תמצית וניל
- מעט קליפת לימון מגוררת
- 30 גרם קמח תפו"א
- 50 גרם קמח אורז מלא
לציפוי השוקולד (לא חובה)
- 100 מ"ל שמנת מתוקה
- חבילת שוקולד
מנות: תבנית אינגליש קייק
הוראות
לעוגה
- מחממים תנור ל 160° מעלות.
- במיקסר מקציפים מעט את החמאה, גבינת השמנת והסוכר. שימו לב לא להקציף יותר מדי אחרת הבלילה תישבר.
- מוסיפים את הביצים בזו אחר זו.
- מוסיפים את תמצית הוניל, קליפת הלימון ואת הקמח ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
לציפוי השוקולד (לא חובה)
- מרתיחים את השמנת ומוזגים על חבילת שוקולד מערבבים ושופכים על העוגה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
עוגת גבינה של סיגלית כהן
2016-06-15- רמת קושי:קל
- Add to favorites
עוגת גבינה של סיגלית כהן בעלת אושר מתוק אפיה ללא גלוטן , קטריינג ללא גלוטן
חייב לציין שאני וגבינות לא החברים הכי טובים, אבל העוגה הזאת, מאוד עדינה בטעמה וקליפת הלימון משדרגת אותה.
אז המון תודה לסיגלית כהן וממליץ בחום לכולם להכנס לדף פייסבוק של סיגלית ולראות עוד הרבה דברים מתוקים ונפלאים.
בתאבון,
שי ללא גלוטן
מרכיבים
- 125 גרם חמאה רכה
- 100 גרם גבינת שמנת נפוליאון 25% בטמפרטורת החדר
- 150 גרם סוכר
- 3 ביצים
- מעט תמצית וניל
- מעט קליפת לימון מגוררת
- 30 גרם קמח תפו"א
- 50 גרם קמח אורז מלא
לציפוי השוקולד (לא חובה)
- 100 מ"ל שמנת מתוקה
- חבילת שוקולד
מנות: תבנית אינגליש קייק
הוראות
לעוגה
- מחממים תנור ל 160° מעלות.
- במיקסר מקציפים מעט את החמאה, גבינת השמנת והסוכר. שימו לב לא להקציף יותר מדי אחרת הבלילה תישבר.
- מוסיפים את הביצים בזו אחר זו.
- מוסיפים את תמצית הוניל, קליפת הלימון ואת הקמח ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
לציפוי השוקולד (לא חובה)
- מרתיחים את השמנת ומוזגים על חבילת שוקולד מערבבים ושופכים על העוגה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
תגובות (2)
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
posted by Chelsea on 30/08/2016
Very great post. thank you!
posted by שי ללא גלוטן on 03/09/2016
🙂