Loader

אמפנדס ללא גלוטן

2016-09-09

את המתכון הזה, אמפנדס ללא גלוטן, קיבלתי מיעל שחם.

וזה מה שהיא כתבה לי: "אז אני מסתובבת עם ההודעה הזו בראש כבר כמה ימים וחייבת לשתף אותך!
כבר כמה שנים שאני עוקבת (ומיישמת), את המתכונים המושלמים שלך!!
תמיד אהבתי לאפות והגילוי של רגישות לגלוטן לפני שנים, פתח לי צוהר לעולם חדש של חומרי גלם, מרקמים וטעמים.
בהתחלה כמו כל מי שעובר מתזונה רגילה לכזו נטולת גלוטן, חיפשתי "תחליפים" לדברים שהייתי רגילה אליהם ואהבתי. מהר מאוד הבנתי ששינוי הוא שינוי ויש דברים שאין להם "תחליף". מה שמכיר אותי למתכונים המושלמים שלך זה שהם לא "תחליף"! הם הדבר האמיתי. לפעמים הרבה יותר טעימים (ונעימים) מהמקור עם הגלוטן.
כשהוצאת את תערובות הקמחים החדשות תחת השם שלך מיהרתי לרכוש. ושמחתי! (מודה, לפעמים זו קצת מועקה להתחיל לשקול כל מוצר ולגלות ששניה לפני שסיימת- חסרים לך כמה גרמים למתכון…? ) בכל אופן, כבר כמה שבועות שיושבת לה אחר כבוד במזווה שלי שקית קמח לבצק דק שלך, ולא יצא לי לאפות איתה. עד שהשבוע התחשק לנו נורא אמפנדס. בעבר ניסיתי מתכונים שונים ללא גלוטן למאפה הטעים הזה, אך לא עפתי מהם. יצאו בסדר בלבד.
אז הפעם, כשהחשק התעורר שקית הקמח שלך קרצה לי במיוחד. נכנסתי לאתר שלך, ולא מצאתי מתכון לאמפנדס. הכי קרוב היה "קלצונה" ( שאותו אנחנו כבר מעריצים פה בבית), אבל בצק של אמפנדס הוא אחר במהותו. אז היות ושקית הקמח שלך קרצה לי כ"כ החלטתי לעשות נסיון, לפתח מתכון ולקוות לטוב.
אז זהו, שטוב הוא לשון המעטה! יצא מ ד ה י ם. 4 טועמים התענגו, שאלו מאיזה קמח זה והזמינו כבר את המתכון והסיבוב הבא… ?
אז חייבת להגיד לך שוב- שיש לך תערובת מנצחת. עם טעם נפלא ואיכות מופלאה. כיף שהוצאת אותה למכירה!!!"

ולי לא נותר להוסיף מילה!!!

תודה ענקית!!!! יעל

שי ללא גלוטן

אמפנדס ללא גלוטן
Print Recipe
אמפנדס ללא גלוטן, ממש כמו המקור מקמח בצק דק -שי של הטבע.
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
20 דקות 30 דקות
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
20 דקות 30 דקות
אמפנדס ללא גלוטן
Print Recipe
אמפנדס ללא גלוטן, ממש כמו המקור מקמח בצק דק -שי של הטבע.
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
20 דקות 30 דקות
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
20 דקות 30 דקות
מרכיבים
לאמפנדס
למילוי
מנות: יחידות
הוראות
הבצק
  1. מערבבים את כל חומרי הבצק יחד במיקסר / מעבד מזון/ ביד. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים עוד מעט מים. גם אם לשים במעבד מזון או מיקסר- את הלישה האחרונה עושים ביד. במידת הצורך מוסיפים עוד כפית שמן.
  2. מניחים לבצק לשבת כחצי שעה במקרר לפני רידוד ומילוי.
  3. הבצק גמיש ונוח מאוד ללישה ורידוד! אפשר להגיע לתוצאה של בצק דק מאוד במאפה עם מילוי עשיר ומיעוט בצק.
המילוי
  1. מטגנים את הבצל עם השמן.
  2. כשהוא נעשה שקוף מכניסים את הבשר הטחון, מטגנים היטב ומפוררים היטב. מוסיפים את התיבול.
  3. מטגנים יחד מספר דקות עד להכנה מלאה של הבשר. כשהוא מוכן, מורידים מהאש, מוסיפים לו את הזיתים ואת הפלפל הקצוץ ואת הביצים הקשות החתוכות. מערבבים.
  4. ממלאים עיגולים מהבצק במלית. סוגרים היטב כל מאפה.
  5. מצפים בביצה טרופה.
  6. אופים כ - 20 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות. מוציאים ומתענגים!!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות (6)

  1. posted by שרון פלד on 09/09/2016

    נראה מעולה! מה התערובת של קמחים שאתה ממליץ אם אין לי את הקמח הדק?

      הגב
  2. posted by דנה on 24/05/2017

    היי
    מה התערובת קמחים במקום הקמח הדק?

      הגב
  3. posted by אתי on 29/09/2017

    מאיפה קונים את הקמח שציינת? ( אני מנס ציונה)
    אתי אייזנברג

      הגב
  4. posted by יעל מימון on 15/12/2017

    הי שי, תערובות הקמחים שלך בפעם האחרונה שבדקתי בסופר בארה״ב במיאמי עדיין לא הגיעו למדפים. ?
    ניגשתי לאתר לחפש אמפנדה, (כאן במיאמי זה מאוד פופולארי, יש כאן הרבה ספרדים / דרום אמריקאיים) ושמחתי למצוא מירשם מוצלח. הבעיה היא שמשום שהמירשם הוא מאחת הגולשות אין מירשם תחליפי לעירבוב הקמחים על שמך.
    כתושבת מיאמי ללא מירשם אלפנדס ללא גלוטן תעודת התושבות תילקח ממני…. אנא, כבד את תושבי מיאמי במירשם תחליפי לקמחיך.
    בהערצה רבה, יעל מימון

      הגב
    • posted by שי ללא גלוטן on 29/12/2017

      היי יעל,
      עכשיו שאני יודע שיש לי מעריצה במיאמי, כל התמונה השתנתה!
      אכן לא תקין ונתת לי רעיון נפלא לעבוד עליו.
      נ.ב. כשאת באה לביקור בארץ, פשוט תחזרי עם מזוודה מלאה בקמחים שלי 🙂

        הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • רולדת תמרים ללא גלוטן

  • טארט פרג

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • המבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי

  • המבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי

אמפנדס ללא גלוטן

2016-09-09

את המתכון הזה, אמפנדס ללא גלוטן, קיבלתי מיעל שחם.

וזה מה שהיא כתבה לי: "אז אני מסתובבת עם ההודעה הזו בראש כבר כמה ימים וחייבת לשתף אותך!
כבר כמה שנים שאני עוקבת (ומיישמת), את המתכונים המושלמים שלך!!
תמיד אהבתי לאפות והגילוי של רגישות לגלוטן לפני שנים, פתח לי צוהר לעולם חדש של חומרי גלם, מרקמים וטעמים.
בהתחלה כמו כל מי שעובר מתזונה רגילה לכזו נטולת גלוטן, חיפשתי "תחליפים" לדברים שהייתי רגילה אליהם ואהבתי. מהר מאוד הבנתי ששינוי הוא שינוי ויש דברים שאין להם "תחליף". מה שמכיר אותי למתכונים המושלמים שלך זה שהם לא "תחליף"! הם הדבר האמיתי. לפעמים הרבה יותר טעימים (ונעימים) מהמקור עם הגלוטן.
כשהוצאת את תערובות הקמחים החדשות תחת השם שלך מיהרתי לרכוש. ושמחתי! (מודה, לפעמים זו קצת מועקה להתחיל לשקול כל מוצר ולגלות ששניה לפני שסיימת- חסרים לך כמה גרמים למתכון…? ) בכל אופן, כבר כמה שבועות שיושבת לה אחר כבוד במזווה שלי שקית קמח לבצק דק שלך, ולא יצא לי לאפות איתה. עד שהשבוע התחשק לנו נורא אמפנדס. בעבר ניסיתי מתכונים שונים ללא גלוטן למאפה הטעים הזה, אך לא עפתי מהם. יצאו בסדר בלבד.
אז הפעם, כשהחשק התעורר שקית הקמח שלך קרצה לי במיוחד. נכנסתי לאתר שלך, ולא מצאתי מתכון לאמפנדס. הכי קרוב היה "קלצונה" ( שאותו אנחנו כבר מעריצים פה בבית), אבל בצק של אמפנדס הוא אחר במהותו. אז היות ושקית הקמח שלך קרצה לי כ"כ החלטתי לעשות נסיון, לפתח מתכון ולקוות לטוב.
אז זהו, שטוב הוא לשון המעטה! יצא מ ד ה י ם. 4 טועמים התענגו, שאלו מאיזה קמח זה והזמינו כבר את המתכון והסיבוב הבא… ?
אז חייבת להגיד לך שוב- שיש לך תערובת מנצחת. עם טעם נפלא ואיכות מופלאה. כיף שהוצאת אותה למכירה!!!"

ולי לא נותר להוסיף מילה!!!

תודה ענקית!!!! יעל

שי ללא גלוטן

אמפנדס ללא גלוטן
Print Recipe
אמפנדס ללא גלוטן, ממש כמו המקור מקמח בצק דק -שי של הטבע.
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
20 דקות 30 דקות
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
20 דקות 30 דקות
אמפנדס ללא גלוטן
Print Recipe
אמפנדס ללא גלוטן, ממש כמו המקור מקמח בצק דק -שי של הטבע.
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
20 דקות 30 דקות
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
20 דקות 30 דקות
מרכיבים
לאמפנדס
למילוי
מנות: יחידות
הוראות
הבצק
  1. מערבבים את כל חומרי הבצק יחד במיקסר / מעבד מזון/ ביד. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים עוד מעט מים. גם אם לשים במעבד מזון או מיקסר- את הלישה האחרונה עושים ביד. במידת הצורך מוסיפים עוד כפית שמן.
  2. מניחים לבצק לשבת כחצי שעה במקרר לפני רידוד ומילוי.
  3. הבצק גמיש ונוח מאוד ללישה ורידוד! אפשר להגיע לתוצאה של בצק דק מאוד במאפה עם מילוי עשיר ומיעוט בצק.
המילוי
  1. מטגנים את הבצל עם השמן.
  2. כשהוא נעשה שקוף מכניסים את הבשר הטחון, מטגנים היטב ומפוררים היטב. מוסיפים את התיבול.
  3. מטגנים יחד מספר דקות עד להכנה מלאה של הבשר. כשהוא מוכן, מורידים מהאש, מוסיפים לו את הזיתים ואת הפלפל הקצוץ ואת הביצים הקשות החתוכות. מערבבים.
  4. ממלאים עיגולים מהבצק במלית. סוגרים היטב כל מאפה.
  5. מצפים בביצה טרופה.
  6. אופים כ - 20 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות. מוציאים ומתענגים!!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • רולדת תמרים ללא גלוטן

  • טארט פרג

  • אמפנדס ללא גלוטן

  • המבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי

  • המבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי