Loader

מתכון מרכיבים: מים קרים

פטאייר – מאפה תרד ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

פטאייר, מאפה תרד ערבי ובמקרה שלנו, ללא גלוטן – מיותר לציין 🙂 באופן אישי אני מאוד אוהב את המטבח הערבי, מטבח מאוד פשוט עם טעימים מאוד עזים ודומיננטים. מאוד חריף (הפלפל החריף שולט ביד רמה), מאוד מתוק (כנאפה, בקלווה וכו') ומה שלא חריף ולא מתוק בדרך כלל יהיה מתובל עם ...

קראו עוד

פרעצל ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

כשאבנר שבח מחליט שחסר לו משהו בגן העדן לצליאקים, ברדברי, שום דבר לא יכול לעצור אותו. אז הפעם הוא החליט לפנק אותנו בפרעצל מושלם שרק רוצים עוד ועוד ממנו. את הפרעצל אבנר הכין מתערובת הקמחים מסדרת "שי של הטבע" קמח רב תכליתי וזאת בשל הטעם העדיין של התערובת והמרקם המושלם ...

קראו עוד

פאי שזיפים וקרם שקדים

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

סדנאות אפיה רשימת חנויות

קראו עוד

גביע גלידה ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

לוח סדנאות רשימת חנויות כנראה שהתפוח באמת לא נופל רחוק מהעץ וקצת מהאהבה שלי למטבח הצלחתי להוריש לבת שלי… יום אחד הגברת הצעירה החליטה שהיא רוצה להכין גלידה ביתית וללא גלוטן – מיותר לציין. מהר מאוד הבנו, כולנו, שזאת הייתה הפעם הראשונה, אבל ממש ממש לא האחרונה. גלידות שמנת בשלל ...

קראו עוד

בורקס – פיצה ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (5 / 5)

באו קצת נשבור את לבכם ונגלה את האמת על בורקס פיצה… מעבר לזה שמדובר בשילוב שחביב מאוד על ילדים, בוקרס פיצה הוא תוצאה של "עודפי הבצק" בתעשייה. הבדיחה אומרת שבתעשייה זורקים רק שני דברים, קליפות של ביצים ו… עובדים 🙁 , אז מה עושים עם בצק עלים שנשאר מהבורקס? מקפלים ...

קראו עוד

בוריקיטס ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

מתכון מושלם של השף אמיר נבו (אמיר נבו – סדנאות בישול) הגרסה היוונית לבורקס בצק עלים. הבוריקיטס הוא מבצק פריך, דבר המקל על חיינו הצליאקים. הכנת בצק עלים ללא גלוטן היא משימה אפשרית, אבל בהחלט לא פשוטה. הכנת בצק פריך ללא גלוטן, פשוטה וקלה הרבה יותר. החלק החשוב כאן הוא ...

קראו עוד

משה בתיבה

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (5 / 5)

משה בתיבה – מי לא גדל על המתכון הזה? אז גם כאן הגיעה הגרסה נטולת הגלוטן, אומנם ללא בצק עלים, אבל עם בצק שמכינים בעשר דקות עבודה. הבצק, ללא השמרים, קל מאוד ונוח לעבודה ולכן אנחנו יכולים לרדד אותו דק מאוד ולעטוף את הנקניקייה. כמו ביתר המתכונים גם כאן יש ...

קראו עוד
סופגנייה ללא גלוטן

סופגניות טבעוניות

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

חנוכה וסופגניות, סופגניות וחנוכה אי אפשר להפריד בין השניים, אבל על מנת קצת לאתגר את החיים במטבח, נלך על סופגניות ללא גלוטן, ואם האתגר לא מספיק, אז נלך על סופגניות ללא גלוטן וטבעוניות….שיהיה שמח במטבח 🙂 המתכון נולד עבור רחל טלשיר, מעיתון הארץ, לסופגניה ללא גלוטן, שאינה מכילה רק עמילנים ...

קראו עוד

פראטה (בסיסית) ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (5 / 5)

הפראטה הוא לחם שטוח והיתרון שלו מבחינתנו, שהוא אינו זקוק לגלוטן כמו לחם רגיל היות ואין בו שימוש בשמרים והוא, כאמור, שטוח. הפראטה הוא לחם הודי ובין הלחמים ההודים השטוחים (כגון פורי וצ'אפטי) הוא העבה ועשיר ביותר. יתרון נוסף, זה קלות ההכנה. 10 דקות עבודה ויש לנו לחם שטוח טעים ...

קראו עוד

רוזלך ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (4 / 5)

רוזלך (עם או בלי גלוטן) הוא מעיין עוגת שמרים לעניים שזה כמובן לטוב ולרע. מאוד קל ופשוט ולהכין רוזלך ללא גלוטן וגם לא צריך יותר מידי מרכיבים. החיסרון בעניין הוא שצריך לאכול אותם מהר, ברגע שהם יוצאים מהתנור. ברוזלך ללא גלוטן (וגם עם גלוטן), להבדיל מעוגת שמרים, אין חמאה, אין ...

קראו עוד