פרעצל ללא גלוטן

2020-06-29
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m
כשאבנר שבח מחליט שחסר לו משהו בגן העדן לצליאקים, ברדברי, שום דבר לא יכול לעצור אותו. אז הפעם הוא החליט לפנק אותנו בפרעצל מושלם שרק רוצים עוד ועוד ממנו. את הפרעצל אבנר הכין מתערובת הקמחים מסדרת "שי של הטבע" קמח רב תכליתי וזאת בשל הטעם העדיין של התערובת והמרקם המושלם שאנחנו מקבלים ממנה. בתאבון,

שי ללא גלוטן

פרעצל ללא גלוטן
Print Recipe
    מנות זמן הכנה
    15 יח 30 דקות
    זמן בישול זמן המתנה
    25 דקות 45 דקות
    מנות זמן הכנה
    15 יח 30 דקות
    זמן בישול זמן המתנה
    25 דקות 45 דקות
    פרעצל ללא גלוטן
    Print Recipe
      מנות זמן הכנה
      15 יח 30 דקות
      זמן בישול זמן המתנה
      25 דקות 45 דקות
      מנות זמן הכנה
      15 יח 30 דקות
      זמן בישול זמן המתנה
      25 דקות 45 דקות
      מרכיבים
      מנות: יח
      הוראות
      1. לערבב מים, סוכר סילאן ושמרים בקערת מיקסר.
      2. כעבור 10 דקות להוסיף קמח וללוש בעזרת וו לישה על מהירות נמוכה
      3. להוסיף את החמאה (שמן) ומלח. ממשיכים ללוש עד שמקבלים תערובת אחידה.
      4. ליצור כדורים במשקל 120 גרם.
      5. ליצור נקניקיה ארוכה באורך של 30 ס"מ ולקלוע לצמת פרעצל (יש הדרכה ביוטיוב). ** ניתן להכין פרעצלים קטנים יותר למי שרוצה
      6. להתפיח כ 45 דקות במקום חמים ולח.
      7. בינתיים למלא סיר מים ולשים בתוכו כף סודה לשתיה.
      8. ..כשהמים רותחים (וההתפחה הסתיימה, כמובן) מכניסים בזהירות את הפרעצל התפוח לדקה ולהפוך לעוד 20 שניות.
      9. להוציא מהמים ולפזר מה שאוהבים, קצח/שומשום/מלח גס/זעתר.
      10. לאפות בחום של כ 200 מעלות עד להזהבה
      שתף את המתכון

      כתיבת תגובה

      האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

      Average Member Rating

      (0 / 5)

      0 5 0
      Rate this recipe

      0 people rated this recipe