פרעצל ללא גלוטן

2020-06-29
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m
כשאבנר שבח מחליט שחסר לו משהו בגן העדן לצליאקים, ברדברי, שום דבר לא יכול לעצור אותו. אז הפעם הוא החליט לפנק אותנו בפרעצל מושלם שרק רוצים עוד ועוד ממנו. את הפרעצל אבנר הכין מתערובת הקמחים מסדרת “שי של הטבע” קמח רב תכליתי וזאת בשל הטעם העדיין של התערובת והמרקם המושלם שאנחנו מקבלים ממנה. בתאבון,

שי ללא גלוטן

פרעצל ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
15 יח 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 45 דקות
מנות זמן הכנה
15 יח 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 45 דקות
פרעצל ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
15 יח 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 45 דקות
מנות זמן הכנה
15 יח 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 45 דקות
מרכיבים
מנות: יח
הוראות
  1. לערבב מים, סוכר סילאן ושמרים בקערת מיקסר.
  2. כעבור 10 דקות להוסיף קמח וללוש בעזרת וו לישה על מהירות נמוכה
  3. להוסיף את החמאה (שמן) ומלח. ממשיכים ללוש עד שמקבלים תערובת אחידה.
  4. ליצור כדורים במשקל 120 גרם.
  5. ליצור נקניקיה ארוכה באורך של 30 ס"מ ולקלוע לצמת פרעצל (יש הדרכה ביוטיוב). ** ניתן להכין פרעצלים קטנים יותר למי שרוצה
  6. להתפיח כ 45 דקות במקום חמים ולח.
  7. בינתיים למלא סיר מים ולשים בתוכו כף סודה לשתיה.
  8. ..כשהמים רותחים (וההתפחה הסתיימה, כמובן) מכניסים בזהירות את הפרעצל התפוח לדקה ולהפוך לעוד 20 שניות.
  9. להוציא מהמים ולפזר מה שאוהבים, קצח/שומשום/מלח גס/זעתר.
  10. לאפות בחום של כ 200 מעלות עד להזהבה
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe