Loader

רמת קושי של המתכון: בנוני

עלי סיגר במילוי בשר טחון וגרגרי חומוס

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

בהמשך ישיר למתכון של הכנת עלי הסיגר (למתכון לחצו כאן) ללא גלוטן, נכין מלית מיוחדת הכוללת בשר טחון בשילוב גרגרי חומוס מבושלים ומעוכים והכל ללא גלוטן – מיותר לציין. כמובן שעלי הסיגר יכולים "לקבל" כל מילוי שרוצים ואפשר להכין מהם פסטלים במילוי תפו"א, אגרול בסגנון אסייתי, בוריק טריפוליטאי או כל ...

קראו עוד

מאפה שמרים גבינות, זעתר ועגבניות מיובשות

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

תמיד קיים החשש ממאפה שמרים ללא גלוטן. איך הבצק ללא הגלוטן יצא? האם הבצק לא יקרע? האם נוח לעבוד עם בצק ללא גלוטן? אז האמת היא מאוד פשוטה, נוח מאוד לעבוד עם בצק איכותי ללא גלוטן, הבצק לא נקרע, למרות שאין בו גלוטן והטעם? הטעם מושלם!. מאפה שמרים ללא גלוטן ...

קראו עוד

איטליה ללא גלוטן – טורטליני בשרי

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

להכין פסטה טרייה בבית זה תענוג אמיתי ! התהליך הרבה יותר פשוט וקצר ממה שכולכם חושבים והטעם? אין מה להשוות לפסטה יבשה. מה צריך? לא הרבה, קמח טוב (מעניין של מי… 🙂 ) מכונת פסטה וזהו. את הטורטליני הזה בחרתי לעשות עם מילוי בשר, אפשר כמובן כל מילוי אחר, אבל ...

קראו עוד

טארט פרג

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

טארט פרג מושלם של אורית חובב הכינוי של פרג הוא – הזהב השחור ולא בכדי. כן כן, יש אנשים שמכורים אליו ואחרים לא מבינים מה אוהבים בו. אני נמנית אם אלו שמכורים אליו זאת אורית, ואני? אני לא נותר לי אלא להסכים איתה! פרג טרי (דגש על טרי) הוא ללא ...

קראו עוד

איטליה ללא גלוטן – טורטליני

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

להכין פסטה טרייה בבית זה תענוג אמיתי ! התהליך הרבה יותר פשוט וקצר ממה שכולכם חושבים והטעם? אין מה להשוות לפסטה יבשה. מה צריך? לא הרבה, קמח טוב (מעניין של מי… 🙂 ) מכונת פסטה וזהו. גם כאן, כמו בכל המתכונים שלי, יש את האופציה להשתמש בתערובות קמחים מוכנות מסדרת ...

קראו עוד

לאפה ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (3 / 5)

פעם קראו לזה פיתה עיראקית, אח"כ זה הפך להיות לאפה ועכשיו הגיע הזמן לגרסת הפיתה עיראקית / לאפה ללא גלוטן. בסך הכל מדובר בפיתה גדולה שלא נוצר בה הכיס המפורסם של הפיתה הקטנה ולכן יותר קל לנו להכין אותה. גם במתכון זה יש את האפשרות להשתמש בתערובת קמחים מוכנה מסדרת ...

קראו עוד

לחמניות שום – ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

איטליה זה כאן וללא גלוטן – מיותר לציין 🙂 לחמניות שום נפלאות עם ניחוח משכר שפשוט כבשות כל אחד. גם במתכון זה, ניתן למצא אופן הכנה עם תערובת קמחים מסדרת "שי של הטבע" שהפעם השתמשתי בקמח דק או לערבב קמחי מקור באופן עצמאי. אז כן "שי של הטבע" או לא ...

קראו עוד

פיתות חומוס ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (3 / 5)

פיתות חומוס ללא גלוטן הרבה מאוד חוששים מטעמו הדומיננטי של החומוס וכיצד הוא ישפיע על הפיתות. במתכון זה, יש כ- 15% קמח חומוס ולכן טעמו לא יורגש באופן אגרסיבי ומצד שני נהנה מעושרו החלבוני של החומוס. החומוס עשיר מאוד בחלבון (18%-23%) וככול שיש לנו יותר חלבון בקמח ללא גלוטן, ככה ...

קראו עוד

Gluten Free Hummus Pitas

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (3 / 5)

Gluten-free Hummus Pita Many people fear the dominant flavor of hummus and how it will affect the pita. In this recipe, there is about 15% chickpea flour and therefore its taste will not be felt aggressively but we will still enjoy the protein richness of hummus. Hummus is very rich ...

קראו עוד

מקרון תפוח ודבש לראש השנה

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]מקרון עם טוויסט קטן – מקרון מיוחד לראש השנה, מקרון שהוא תפוח בדבש. כמובן שמדובר במילוי שהופך אותו ל"תפוח בדבש" ולכן אפשר להכין את המקרון עם כל מילוי אחר כגון פיסטוק, לימון, קפה, שוקולד, פטל, ווניל וכו'. הכנת מקרון אינה מסובכת, אבל צריכה דיוק וסבלנות. שמירה על הכללים ...

קראו עוד