Loader

לחמניות שום – ללא גלוטן

2018-03-24

איטליה זה כאן וללא גלוטן – מיותר לציין 🙂

לחמניות שום נפלאות עם ניחוח משכר שפשוט כבשות כל אחד.

גם במתכון זה, ניתן למצא אופן הכנה עם תערובת קמחים מסדרת "שי של הטבע" שהפעם השתמשתי בקמח דק או לערבב קמחי מקור באופן עצמאי.

אז כן "שי של הטבע" או לא "שי של הטבע" העיקר שיש לנו איטליה ללא גלוטן ממש כאן!

בתאבון,

שי ללא גלוטן

לחמניות שום ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
12 לחמניות 25 דקות
זמן בישול זמן המתנה
25-30 דקות 45 דקות
מנות זמן הכנה
12 לחמניות 25 דקות
זמן בישול זמן המתנה
25-30 דקות 45 דקות
לחמניות שום ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
12 לחמניות 25 דקות
זמן בישול זמן המתנה
25-30 דקות 45 דקות
מנות זמן הכנה
12 לחמניות 25 דקות
זמן בישול זמן המתנה
25-30 דקות 45 דקות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המרכיבים
מנות: לחמניות
הוראות
  1. מניחים את כל היבשיים למעט המלח בקערת מיקסר
  2. מערבבים במהירות נמוכה עם וו לישה ומוספים את הביצה.
  3. מוסיפים בהדרגה את המים.
  4. מוסיפים את המלח והשמן.
  5. לשים כ- 7-8 דקות עד קבלת בצק אחיד וחלק.
  6. מחלקים את הבצק ל 8 עד 10 חלקים שווים במשקל ויוצרים כדור מכל חלק או לחמנית נקניקייה.
  7. מניחים על תבנית יעודי ללחמניות ואם אין אז על תבנית עם נייר אפיה.
  8. מתפיחים 35-45 דקות. בנתים מחממים את התנור לחום בינוני של 230 מעלות.
  9. כותשים את השום עם הרוזמרין והשמן זית לעיסה משחתית
  10. מברישים את הלחמניות עם עיסת השום, רוזמרין ושמן הזית
  11. אופים כ- 10 דקות בחום 230 מעלות ואז מורידים ל 200 מעלות (פותחים את התנור ל 5 שניות) לעוד 10-15 דקות, עד שהלחמניות שחומות ויפות.
  12. מוציאים ומצננים על רשת צינון.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות (1)

  1. posted by ענבל on 05/09/2020

    הי, 230 מעלות זה לא חום בינוני. התכוונת לחום גבוה או בינוני?

      הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • לחם טף כפרי בניחוח צרפתי

  • לחם טף כפרי בניחוח איטלקי

  • פרעצל ללא גלוטן

  • בורקיטס פלפלים קלויים, גבינה ובזיליקום מבצק עלים מהיר

  • מיני פוקצי'ה