לחמניות שום – ללא גלוטן

2018-03-24
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

איטליה זה כאן וללא גלוטן – מיותר לציין 🙂

לחמניות שום נפלאות עם ניחוח משכר שפשוט כבשות כל אחד.

גם במתכון זה, ניתן למצא אופן הכנה עם תערובת קמחים מסדרת “שי של הטבע” שהפעם השתמשתי בקמח דק או לערבב קמחי מקור באופן עצמאי.

אז כן “שי של הטבע” או לא “שי של הטבע” העיקר שיש לנו איטליה ללא גלוטן ממש כאן!

בתאבון,

שי ללא גלוטן

לחמניות שום ללא גלוטן
Print Recipe
    מנות זמן הכנה
    12 לחמניות 25 דקות
    זמן בישול זמן המתנה
    25-30 דקות 45 דקות
    מנות זמן הכנה
    12 לחמניות 25 דקות
    זמן בישול זמן המתנה
    25-30 דקות 45 דקות
    לחמניות שום ללא גלוטן
    Print Recipe
      מנות זמן הכנה
      12 לחמניות 25 דקות
      זמן בישול זמן המתנה
      25-30 דקות 45 דקות
      מנות זמן הכנה
      12 לחמניות 25 דקות
      זמן בישול זמן המתנה
      25-30 דקות 45 דקות
      מרכיבים
      קמח - אופציה 1
      קמח - אופציה 2
      יתר המרכיבים
      מנות: לחמניות
      הוראות
      1. מניחים את כל היבשיים למעט המלח בקערת מיקסר
      2. מערבבים במהירות נמוכה עם וו לישה ומוספים את הביצה.
      3. מוסיפים בהדרגה את המים.
      4. מוסיפים את המלח והשמן.
      5. לשים כ- 7-8 דקות עד קבלת בצק אחיד וחלק.
      6. מחלקים את הבצק ל 8 עד 10 חלקים שווים במשקל ויוצרים כדור מכל חלק או לחמנית נקניקייה.
      7. מניחים על תבנית יעודי ללחמניות ואם אין אז על תבנית עם נייר אפיה.
      8. מתפיחים 35-45 דקות. בנתים מחממים את התנור לחום בינוני של 230 מעלות.
      9. כותשים את השום עם הרוזמרין והשמן זית לעיסה משחתית
      10. מברישים את הלחמניות עם עיסת השום, רוזמרין ושמן הזית
      11. אופים כ- 10 דקות בחום 230 מעלות ואז מורידים ל 200 מעלות (פותחים את התנור ל 5 שניות) לעוד 10-15 דקות, עד שהלחמניות שחומות ויפות.
      12. מוציאים ומצננים על רשת צינון.
      שתף את המתכון

      כתיבת תגובה

      האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

      Average Member Rating

      (0 / 5)

      0 5 0
      Rate this recipe

      0 people rated this recipe

      כותרת לדוגמא פנימית