עלי סיגר במילוי בשר טחון וגרגרי חומוס
2019-04-25- רמת קושי:בנוני
-
Add to favorites
בהמשך ישיר למתכון של הכנת עלי הסיגר (למתכון לחצו כאן) ללא גלוטן, נכין מלית מיוחדת הכוללת בשר טחון בשילוב גרגרי חומוס מבושלים ומעוכים והכל ללא גלוטן – מיותר לציין.
כמובן שעלי הסיגר יכולים "לקבל" כל מילוי שרוצים ואפשר להכין מהם פסטלים במילוי תפו"א, אגרול בסגנון אסייתי, בוריק טריפוליטאי או כל דבר אחר.
בתאבון!
שי ללא גלוטן
מרכיבים
- 500 גרם בשר טחון עם שומן
- 1 יח' בצל חצוי
- 50 גרם גרגרי חומוס מושרים לילה במים
- 3 עלי מנגולד
- 1 ענף טימין
- קמצוץ רוזמרין
- 2-3 יח' שיני שום קצוץ דק
- מעט מלח, פלפל, סוכר
- מעט כמון
מנות:
הוראות
- קוצצים דק את עלי המנגולד, הבצל והשום ומטגנים מעט בשמן זית.
- מוציאים את הבצל והשום ומכניסים את הבשר הטחון ומטגנים (אין צורך להוסיף שמן) על אש נמוכה/בינונית
- לאחר שהבשר מוכן מחזירים את הבצל והשום ומוסיפים את התבלינים
- שמים את החומוס בסיר, מכסים במים ומבשלים את החומוס עם כמה שיני שום, מעט כמון ועלי סלרי. מבשלים עד שהחומוס רך.
- מערבבים את הבשר עם תערובת החומוס וירקות השורש, מוסיפים מעט מהנוזלים שיש בסיר, טועמים ומתקנים עם מעט מלח, פלפל וסוכר במידת הצורך.
- מוציאים בזהירות על נייר סופג ומתענגים על עלי סיגר ללא גלוטן - מיותר לציין 🙂
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe