25 אפריל, 2019
עלי סיגר במילוי בשר טחון וגרגרי חומוס

בהמשך ישיר למתכון של הכנת עלי הסיגר (למתכון לחצו כאן) ללא גלוטן, נכין מלית מיוחדת הכוללת בשר טחון בשילוב גרגרי חומוס מבושלים ומעוכים והכל ללא גלוטן – מיותר לציין.
כמובן שעלי הסיגר יכולים "לקבל" כל מילוי שרוצים ואפשר להכין מהם פסטלים במילוי תפו"א, אגרול בסגנון אסייתי, בוריק טריפוליטאי או כל דבר אחר.
בתאבון!
שי ללא גלוטן
מרכיבים
- 500 גרם בשר טחון עם שומן
- 1 יח' בצל חצוי
- 50 גרם גרגרי חומוס מושרים לילה במים
- 3 עלי מנגולד
- 1 ענף טימין
- קמצוץ רוזמרין
- 2-3 יח' שיני שום קצוץ דק
- מעט מלח, פלפל, סוכר
- מעט כמון
מנות:
הוראות
- קוצצים דק את עלי המנגולד, הבצל והשום ומטגנים מעט בשמן זית.
- מוציאים את הבצל והשום ומכניסים את הבשר הטחון ומטגנים (אין צורך להוסיף שמן) על אש נמוכה/בינונית
- לאחר שהבשר מוכן מחזירים את הבצל והשום ומוסיפים את התבלינים
- שמים את החומוס בסיר, מכסים במים ומבשלים את החומוס עם כמה שיני שום, מעט כמון ועלי סלרי. מבשלים עד שהחומוס רך.
- מערבבים את הבשר עם תערובת החומוס וירקות השורש, מוסיפים מעט מהנוזלים שיש בסיר, טועמים ומתקנים עם מעט מלח, פלפל וסוכר במידת הצורך.
- מוציאים בזהירות על נייר סופג ומתענגים על עלי סיגר ללא גלוטן - מיותר לציין 🙂
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe