עלי סיגר במילוי בשר טחון וגרגרי חומוס

2019-04-25
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

בהמשך ישיר למתכון של הכנת עלי הסיגר (למתכון לחצו כאן) ללא גלוטן, נכין מלית מיוחדת הכוללת בשר טחון בשילוב גרגרי חומוס מבושלים ומעוכים והכל ללא גלוטן – מיותר לציין.

כמובן שעלי הסיגר יכולים "לקבל" כל מילוי שרוצים ואפשר להכין מהם פסטלים במילוי תפו"א, אגרול בסגנון אסייתי, בוריק טריפוליטאי או כל דבר אחר.

בתאבון!

שי ללא גלוטן

עלי סיגר ללא גלוטן במילוי בשר טחון וגרגרי חומוס
Print Recipe
    עלי סיגר ללא גלוטן במילוי בשר טחון וגרגרי חומוס
    Print Recipe
      מרכיבים
      מנות:
      הוראות
      1. קוצצים דק את עלי המנגולד, הבצל והשום ומטגנים מעט בשמן זית.
      2. מוציאים את הבצל והשום ומכניסים את הבשר הטחון ומטגנים (אין צורך להוסיף שמן) על אש נמוכה/בינונית
      3. לאחר שהבשר מוכן מחזירים את הבצל והשום ומוסיפים את התבלינים
      4. שמים את החומוס בסיר, מכסים במים ומבשלים את החומוס עם כמה שיני שום, מעט כמון ועלי סלרי. מבשלים עד שהחומוס רך.
      5. מוציאים וקוצצים (מכתש ועלי / מוט יד/ בלנדר) עד קבלת תערובת קצת גסה
      6. מערבבים את הבשר עם תערובת החומוס וירקות השורש, מוסיפים מעט מהנוזלים שיש בסיר, טועמים ומתקנים עם מעט מלח, פלפל וסוכר במידת הצורך.
      7. מניחים כמות לא גדולה במרכז עלה הסיגר ומגלגלים
      8. היות והעיסה כבר מבושלת ומוכנה, אין צורך בטיגון בשמן עמוק, אלא רק בטיגון קל של עלה הסיגר. מטגנים במעט שמן מכל הצדדים מספר שניות
      9. מוציאים בזהירות על נייר סופג ומתענגים על עלי סיגר ללא גלוטן - מיותר לציין 🙂
      שתף את המתכון

      כתיבת תגובה

      האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

      Average Member Rating

      (0 / 5)

      0 5 0
      Rate this recipe

      0 people rated this recipe