Loader

עלי סיגר במילוי בשר טחון וגרגרי חומוס

2019-04-25

בהמשך ישיר למתכון של הכנת עלי הסיגר (למתכון לחצו כאן) ללא גלוטן, נכין מלית מיוחדת הכוללת בשר טחון בשילוב גרגרי חומוס מבושלים ומעוכים והכל ללא גלוטן – מיותר לציין.

כמובן שעלי הסיגר יכולים "לקבל" כל מילוי שרוצים ואפשר להכין מהם פסטלים במילוי תפו"א, אגרול בסגנון אסייתי, בוריק טריפוליטאי או כל דבר אחר.

בתאבון!

שי ללא גלוטן

עלי סיגר ללא גלוטן במילוי בשר טחון וגרגרי חומוס
Print Recipe
עלי סיגר ללא גלוטן במילוי בשר טחון וגרגרי חומוס
Print Recipe
מרכיבים
מנות:
הוראות
  1. קוצצים דק את עלי המנגולד, הבצל והשום ומטגנים מעט בשמן זית.
  2. מוציאים את הבצל והשום ומכניסים את הבשר הטחון ומטגנים (אין צורך להוסיף שמן) על אש נמוכה/בינונית
  3. לאחר שהבשר מוכן מחזירים את הבצל והשום ומוסיפים את התבלינים
  4. שמים את החומוס בסיר, מכסים במים ומבשלים את החומוס עם כמה שיני שום, מעט כמון ועלי סלרי. מבשלים עד שהחומוס רך.
  5. מוציאים וקוצצים (מכתש ועלי / מוט יד/ בלנדר) עד קבלת תערובת קצת גסה
  6. מערבבים את הבשר עם תערובת החומוס וירקות השורש, מוסיפים מעט מהנוזלים שיש בסיר, טועמים ומתקנים עם מעט מלח, פלפל וסוכר במידת הצורך.
  7. מניחים כמות לא גדולה במרכז עלה הסיגר ומגלגלים
  8. היות והעיסה כבר מבושלת ומוכנה, אין צורך בטיגון בשמן עמוק, אלא רק בטיגון קל של עלה הסיגר. מטגנים במעט שמן מכל הצדדים מספר שניות
  9. מוציאים בזהירות על נייר סופג ומתענגים על עלי סיגר ללא גלוטן - מיותר לציין 🙂
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • החרוסת של סבתא

  • עלי סיגר ללא גלוטן

  • איטליה ללא גלוטן – טורטליני בשרי

  • בוריקיטס ללא גלוטן

  • מאפה כרובית טעים טעים ופריך פריך