החרוסת של סבתא
2020-04-08- רמת קושי למתכון:קל
- Prep Time : 0m
- Cook Time : 0m
- Ready In : 0m
מרכיבים
- 250 גרם תמרים מגולענים
- 2 יח' תפוחי עץ סמיט (ירוקים)
- מעט גינג'ר טרי
- 1 כפית קינמון
- 1/2 כוס יין אדום
- 5 כפות קמח שקדים - שי של הטבע
- 1 כוס אגוזים
- מעט מים רותחים
מנות:
הוראות
- מגררים בפומפיה עבה את התפוחים.
- שמים בקערה את התמרים הקצוצים עם מעט מים רותחים על מנת לרכך אותם.
- מערבבים את הכל ביחד למעט האגוזים. בעזרת בלנדר ידני, טוחנים מעט את התערובת עד קבלת מרקם אחיד, אבל עדיין גס.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe