החרוסת של סבתא

2020-04-08
  • רמת קושי למתכון:
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

אין בעיה לקנות חרוסת מוכנה ללא גלוטן, אבל ההבדל בין חרוסת ביתית מושלמת לבין הקנויה זה הבדל של שמיים וארץ.

חרוסת של פעם (המתכון המקורי של סבתא של אשתי, עם קצת ימינה ושמאלה כי חייבים…) לפסח וללא גלוטן מיותר לציין.
תמרים, קמח שקדים (שי של הטבע), אגוזים והכי חשוב יין אדום ובנדיבות!

חרוסת מושלמת
Print Recipe
    חרוסת מושלמת
    Print Recipe
      הוראות
      1. קולים את האגוזים על מחבת כ 2-3 דקות. מדי פעם מערבבים ונזהרים שלא ישרפו.
      2. מגררים בפומפיה עבה את התפוחים.
      3. שמים בקערה את התמרים הקצוצים עם מעט מים רותחים על מנת לרכך אותם.
      4. מערבבים את הכל ביחד למעט האגוזים. בעזרת בלנדר ידני, טוחנים מעט את התערובת עד קבלת מרקם אחיד, אבל עדיין גס.
      5. קוצצים בעזרת סכין את האגוזים. ניתן גם לרסק אותם בין שני ניירות אפייה עם תחתית של מכתש או סתם סיר...
      6. מוסיפים את האגוזים, מערבבים וטועמים. מתקנים טעמים לפי הצורך.
      שתף את המתכון

      כתיבת תגובה

      האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

      Average Member Rating

      (0 / 5)

      0 5 0
      Rate this recipe

      0 people rated this recipe