Loader

החרוסת של סבתא

2020-04-08

אין בעיה לקנות חרוסת מוכנה ללא גלוטן, אבל ההבדל בין חרוסת ביתית מושלמת לבין הקנויה זה הבדל של שמיים וארץ.

חרוסת של פעם (המתכון המקורי של סבתא של אשתי, עם קצת ימינה ושמאלה כי חייבים…) לפסח וללא גלוטן מיותר לציין.
תמרים, קמח שקדים (שי של הטבע), אגוזים והכי חשוב יין אדום ובנדיבות!

חרוסת מושלמת
Print Recipe
חרוסת מושלמת
Print Recipe
הוראות
  1. קולים את האגוזים על מחבת כ 2-3 דקות. מדי פעם מערבבים ונזהרים שלא ישרפו.
  2. מגררים בפומפיה עבה את התפוחים.
  3. שמים בקערה את התמרים הקצוצים עם מעט מים רותחים על מנת לרכך אותם.
  4. מערבבים את הכל ביחד למעט האגוזים. בעזרת בלנדר ידני, טוחנים מעט את התערובת עד קבלת מרקם אחיד, אבל עדיין גס.
  5. קוצצים בעזרת סכין את האגוזים. ניתן גם לרסק אותם בין שני ניירות אפייה עם תחתית של מכתש או סתם סיר...
  6. מוסיפים את האגוזים, מערבבים וטועמים. מתקנים טעמים לפי הצורך.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • עלי סיגר במילוי בשר טחון וגרגרי חומוס

  • עלי סיגר ללא גלוטן

  • איטליה ללא גלוטן – טורטליני בשרי

  • בוריקיטס ללא גלוטן

  • מאפה כרובית טעים טעים ופריך פריך