החרוסת של סבתא
2020-04-08- רמת קושי:קל
- Add to favorites
מרכיבים
- 250 גרם תמרים מגולענים
- 2 יח' תפוחי עץ סמיט (ירוקים)
- מעט גינג'ר טרי
- 1 כפית קינמון
- 1/2 כוס יין אדום
- 5 כפות קמח שקדים - שי של הטבע
- 1 כוס אגוזים
- מעט מים רותחים
מנות:
הוראות
- מגררים בפומפיה עבה את התפוחים.
- שמים בקערה את התמרים הקצוצים עם מעט מים רותחים על מנת לרכך אותם.
- מערבבים את הכל ביחד למעט האגוזים. בעזרת בלנדר ידני, טוחנים מעט את התערובת עד קבלת מרקם אחיד, אבל עדיין גס.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe