Loader

מתכון מרכיבים: עמילן טפיוקה

פראטה (בסיסית) ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (5 / 5)

הפראטה הוא לחם שטוח והיתרון שלו מבחינתנו, שהוא אינו זקוק לגלוטן כמו לחם רגיל היות ואין בו שימוש בשמרים והוא, כאמור, שטוח. הפראטה הוא לחם הודי ובין הלחמים ההודים השטוחים (כגון פורי וצ'אפטי) הוא העבה ועשיר ביותר. יתרון נוסף, זה קלות ההכנה. 10 דקות עבודה ויש לנו לחם שטוח טעים ...

קראו עוד

עוגת דבש אוורירית וקלילה ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (2 / 5)

חייב להודות שעוגות דבש לא ממש עושות לי את זה. משום מה מדובר בעוגות שמכינים אותם בראש השנה ועדיין ניתן לאכול אותם בסוכות.. עם גלוטן, בלי גלוטן סוג של עוגת חנק שכזאת. אז, זה ממש לא חייב להיות ככה. מסתבר שעוגת דבש ללא גלוטן (ואולי גם עם גלוטן…ניסיתי רק את ...

קראו עוד

רוזלך ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (4 / 5)

רוזלך (עם או בלי גלוטן) הוא מעיין עוגת שמרים לעניים שזה כמובן לטוב ולרע. מאוד קל ופשוט ולהכין רוזלך ללא גלוטן וגם לא צריך יותר מידי מרכיבים. החיסרון בעניין הוא שצריך לאכול אותם מהר, ברגע שהם יוצאים מהתנור. ברוזלך ללא גלוטן (וגם עם גלוטן), להבדיל מעוגת שמרים, אין חמאה, אין ...

קראו עוד

קרפ צרפתי ללא גלוטן עם קמח טף

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (5 / 5)

קרפ צרפתי ללא גלוטן מתכונים עם קמח גורמים לנו (הצליאקים) במקרה הרע לוותר עליהם ובמקרה הטוב להתחיל ולשבור את הראש באיזה קמח נשתמש על מנת להחליף את הקמח עם הגלוטן. אך אם נבין את מהות הגלוטן בבצק, נבין שבהרבה מאוד מתכונים החיים שלנו ממש קלים. מהות הגלוטן היא להפוך את ...

קראו עוד

פיצה טף ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (3.7 / 5)

[sg_popup id="2" event="onload"][/sg_popup]פיצה טף ללא גלוטן הקלות המהירות והנוחות שבה מזמינים היום פיצה הרסה את אחד הפעילויות הכי כפיות במטבח (בכלל התעסקות עם בצק והריח שהוא מפיץ באפייה זה אחד מה-חוויות שיש). פיצה מקמח טף, דוחן, עגבניות טריות, בצל וכו' הופכת משהו שנחשב ג'אנק פוד (בטח ובטח מה שקונים בחוץ) ...

קראו עוד

מאפינס תירס (מלוח)

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

מאפינס תירס ללא גלוטן בדרך כלל מאפינס מתקשר לנו למשהו מתוק, מאפינס שוקולד, מאפינס בננה, מאפינס שקדים וכו'. הגרסא הזאת היא גרסא למאפינס מלוח. ההכנה שלו קלילה ומהירה, הסיכוי לטעות אינו קיים, כמו כל מאפינס אחר הוא מציף את הבית בריח נפלא ונטרף תוך שניות בארוחת הערב או הבוקר. בתאבון, ...

קראו עוד

עוגיות פולי קפה

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

חובבי הקפה הרימו יד!!! המתכון הבא במיוחד בישבילכם- עוגיות בעלות טעם קפה ממכר,מרקם קצת פריך-וקצת נימוח,וצורה של פולי קפה חמודים. הכינו מראש את מאגרי אורך הרוח שלכם- עיצוב העוגיות דורש סבלנותתתתת!!! למי שיש סבלנות רק במידה חלקית יכול להכין חצי כמות 🙂 שי ללא גלוטן

קראו עוד

בורקס גבינה מבצק עלים ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

בצק עלים, עוד אחד מנפלאות המטבח…מאיזה מטבח זו בהחלט שאלה יפה. כולנו בטוחים שהבצק העלים נולד בצרפת, אבל לא. בצק העלים נולד כנראה אצל היוונים הקדמונים. אלא מה, אצל היוונים הבצק הופרד בעזרת שמנים, הצרפתים, כמו הצרפתים, שיפרו את בצק העלים באיזור המאה ה-18 כאשר הם הפרידו את העלים בחמאה ולא ...

קראו עוד

קיש בולונז, עלי מנגולד ופיטריות

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

קיש בולונז עם קלתית נפלאה של בצק פריך מקמח דק – שי של הטבע והכי חשוב, ללא גלוטן – מיותר לציין 🙂 כאן, אני מעדיף את הקמח לבצק דק על הקמח הרב תכליתי, היות ואני רוצה לתת טעמים עמוקים יותר לבצק, להנות מעושר החלבונים שיש בו בזמן העבודה ולקבל בעצם ...

קראו עוד

עוגת גזר – ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

יש משהו מוזר בעוגת גזר. עוגה נפלאה שלאחר שעוברים את המחסום הפסיכולוגי של השילוב בין ירקות (גזר במקרה שלנו) לבין עוגה,ובעיקר לאחר שטועמים אותה מגלים שהכל משתלב בטעמים נפלאים. מוזר עוד יותר וטעים לא פחות זאת עוגת… בטטה. כן כן, גם עוגת בטטה יש והיא טעימה להפליא. יש כמה וכמה גרסאות לעוגות ...

קראו עוד