עוגיות פולי קפה
2016-06-15- רמת קושי:בנוני, קל
- Add to favorites
חובבי הקפה הרימו יד!!! המתכון הבא במיוחד בישבילכם-
עוגיות בעלות טעם קפה ממכר,מרקם קצת פריך-וקצת נימוח,וצורה של פולי קפה חמודים.
הכינו מראש את מאגרי אורך הרוח שלכם- עיצוב העוגיות דורש סבלנותתתתת!!!
למי שיש סבלנות רק במידה חלקית יכול להכין חצי כמות 🙂
שי ללא גלוטן
מרכיבים
קמח אופציה 1
- 160 גרם קמח רב תכליתי - שי של הטבע
קמח אופציה 2
- 50 גרם קמח אורז מלא
- 50 גרם קמח דוחן
- 30 גרם עמילן טפיוקה
- 30 גרם עמילן תופ"א
- 2-3 גרם קסנטן גאם כפית שטוחה
שאר המרכיבים
- 1 כף קפה נמס איכותי
- 90 גרם חמאה רכה
- 85 גרם אבקת סוכר
- 1 חלמון
- 20 גרם קקאו משובח
מנות:
הוראות
- ממיסים את הקפה בטיפונת של מים חמים ומניחים בצד להצטנן.
- בקערת מערבל חשמלי עם וו גיטרה מעבדים את החמאה הרכה עם אבקת הסוכר כמה דקות לקרם רך.
- מוסיפים את החלמון ואת הקפה המומס ומערבבים
- לבסוף מוסיפים את הקקאו ואת הקמחים ומערבבים לבצק אחיד
- חותכים מהבצק חתיכות קטנטנות של 1.5 ס"מ, משקל של 3 גרם
- מגלגלים לכדורונים קטנים,ומעצבים לצורה אובלית. בקיץ אם הבצק רך מאוד לעבודה אפשר להכניס אותו למקרר לקירור קל להתייצבות.
- מניחים קיסם עץ לאורכה של כל עוגייה, ולוחצים קלות להטבעת פס לאורך העוגייה שמקנה לה מראה של פולי קפה.
- מעבירים את העוגיות לשעה להקפאה
- אופים את העוגיות בחום 170 מעלות למשך רבע שעה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
עוגיות פולי קפה
2016-06-15- רמת קושי:בנוני, קל
- Add to favorites
חובבי הקפה הרימו יד!!! המתכון הבא במיוחד בישבילכם-
עוגיות בעלות טעם קפה ממכר,מרקם קצת פריך-וקצת נימוח,וצורה של פולי קפה חמודים.
הכינו מראש את מאגרי אורך הרוח שלכם- עיצוב העוגיות דורש סבלנותתתתת!!!
למי שיש סבלנות רק במידה חלקית יכול להכין חצי כמות 🙂
שי ללא גלוטן
מרכיבים
קמח אופציה 1
- 160 גרם קמח רב תכליתי - שי של הטבע
קמח אופציה 2
- 50 גרם קמח אורז מלא
- 50 גרם קמח דוחן
- 30 גרם עמילן טפיוקה
- 30 גרם עמילן תופ"א
- 2-3 גרם קסנטן גאם כפית שטוחה
שאר המרכיבים
- 1 כף קפה נמס איכותי
- 90 גרם חמאה רכה
- 85 גרם אבקת סוכר
- 1 חלמון
- 20 גרם קקאו משובח
מנות:
הוראות
- ממיסים את הקפה בטיפונת של מים חמים ומניחים בצד להצטנן.
- בקערת מערבל חשמלי עם וו גיטרה מעבדים את החמאה הרכה עם אבקת הסוכר כמה דקות לקרם רך.
- מוסיפים את החלמון ואת הקפה המומס ומערבבים
- לבסוף מוסיפים את הקקאו ואת הקמחים ומערבבים לבצק אחיד
- חותכים מהבצק חתיכות קטנטנות של 1.5 ס"מ, משקל של 3 גרם
- מגלגלים לכדורונים קטנים,ומעצבים לצורה אובלית. בקיץ אם הבצק רך מאוד לעבודה אפשר להכניס אותו למקרר לקירור קל להתייצבות.
- מניחים קיסם עץ לאורכה של כל עוגייה, ולוחצים קלות להטבעת פס לאורך העוגייה שמקנה לה מראה של פולי קפה.
- מעבירים את העוגיות לשעה להקפאה
- אופים את העוגיות בחום 170 מעלות למשך רבע שעה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe