fbpx

עוגיות פולי קפה

Posted in : מתכונים, קינוחים ומתוקים on by : שי ללא גלוטן

חובבי הקפה הרימו יד!!! המתכון הבא במיוחד בישבילכם-

עוגיות בעלות טעם קפה ממכר,מרקם קצת פריך-וקצת נימוח,וצורה של פולי קפה חמודים.
הכינו מראש את מאגרי אורך הרוח שלכם- עיצוב העוגיות דורש סבלנותתתתת!!!
למי שיש סבלנות רק במידה חלקית יכול להכין חצי כמות 🙂

שי ללא גלוטן

עוגיות פולי קפה
Print Recipe
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 1 שעב
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 1 שעב
עוגיות פולי קפה
Print Recipe
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 1 שעב
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 1 שעב
מרכיבים
קמח אופציה 1
קמח אופציה 2
שאר המרכיבים
מנות:
הוראות
  1. ממיסים את הקפה בטיפונת של מים חמים ומניחים בצד להצטנן.
  2. בקערת מערבל חשמלי עם וו גיטרה מעבדים את החמאה הרכה עם אבקת הסוכר כמה דקות לקרם רך.
  3. מוסיפים את החלמון ואת הקפה המומס ומערבבים
  4. לבסוף מוסיפים את הקקאו ואת הקמחים ומערבבים לבצק אחיד
  5. חותכים מהבצק חתיכות קטנטנות של 1.5 ס"מ, משקל של 3 גרם
  6. מגלגלים לכדורונים קטנים,ומעצבים לצורה אובלית. בקיץ אם הבצק רך מאוד לעבודה אפשר להכניס אותו למקרר לקירור קל להתייצבות.
  7. מניחים קיסם עץ לאורכה של כל עוגייה, ולוחצים קלות להטבעת פס לאורך העוגייה שמקנה לה מראה של פולי קפה.
  8. מעבירים את העוגיות לשעה להקפאה
  9. אופים את העוגיות בחום 170 מעלות למשך רבע שעה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

עוגיות פולי קפה

Posted in : מתכונים, קינוחים ומתוקים on by : שי ללא גלוטן

חובבי הקפה הרימו יד!!! המתכון הבא במיוחד בישבילכם-

עוגיות בעלות טעם קפה ממכר,מרקם קצת פריך-וקצת נימוח,וצורה של פולי קפה חמודים.
הכינו מראש את מאגרי אורך הרוח שלכם- עיצוב העוגיות דורש סבלנותתתתת!!!
למי שיש סבלנות רק במידה חלקית יכול להכין חצי כמות 🙂

שי ללא גלוטן

עוגיות פולי קפה
Print Recipe
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 1 שעב
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 1 שעב
עוגיות פולי קפה
Print Recipe
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 1 שעב
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 1 שעב
מרכיבים
קמח אופציה 1
קמח אופציה 2
שאר המרכיבים
מנות:
הוראות
  1. ממיסים את הקפה בטיפונת של מים חמים ומניחים בצד להצטנן.
  2. בקערת מערבל חשמלי עם וו גיטרה מעבדים את החמאה הרכה עם אבקת הסוכר כמה דקות לקרם רך.
  3. מוסיפים את החלמון ואת הקפה המומס ומערבבים
  4. לבסוף מוסיפים את הקקאו ואת הקמחים ומערבבים לבצק אחיד
  5. חותכים מהבצק חתיכות קטנטנות של 1.5 ס"מ, משקל של 3 גרם
  6. מגלגלים לכדורונים קטנים,ומעצבים לצורה אובלית. בקיץ אם הבצק רך מאוד לעבודה אפשר להכניס אותו למקרר לקירור קל להתייצבות.
  7. מניחים קיסם עץ לאורכה של כל עוגייה, ולוחצים קלות להטבעת פס לאורך העוגייה שמקנה לה מראה של פולי קפה.
  8. מעבירים את העוגיות לשעה להקפאה
  9. אופים את העוגיות בחום 170 מעלות למשך רבע שעה.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.