מאפה כרובית טעים טעים ופריך פריך

2018-06-01
  • רמת קושי למתכון:
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

מאפה כרובית – מתכון עם הרבה מצרכים וקל מאוד להכנה.

אלו סוג המתכונים האוהבים עלי, יש בהם הרבה מרכיבים, ואם אנחנו משתמשים בחומרי גלם איכותיים (עלי אורגנו טריים, שמן זית איכותי, גבינות טובות) אז הטעם יוצא מושלם, והמחמאות לא פוסקות. בנוסף המתכון קל מאוד מאוד להכנה ולא מצריך הכנה מיוחדת. בסוף נקבל מאפה טעים ופריך, כזה שעושה חשק בכל ארוחה חלבית ותמיד כייף שהוא על השולחן.

כמו בהרבה מתכונים שאינם ממש מאפים, השימוש בקמח כאן הוא זניח ולכן אנחנו יכולים לשים מה שאנחנו רוצים.

אני בחרתי בקמח בצק דק מסדרת “שי של הטבע” בגלל תוספת החומוס והעדשים אדומות שיש לו, שנותן עוד קצת טעם וצבע יפה למאפה, אבל אין בעיה להשתמש בכל קמח מקור אחר שיש בבית או בקמח רב תכליתי  מסדרת “שי של הטבע” או כמובן, קמח מיקס טף מסדרת “שי של הטבע”

בתאבון,

שי ללא גלוטן

 

מאפה כרובית טעים טעים ופריך פריך
Print Recipe
מנות זמן הכנה
1 תבנית 20 דקות
זמן בישול
35 דקות
מנות זמן הכנה
1 תבנית 20 דקות
זמן בישול
35 דקות
מאפה כרובית טעים טעים ופריך פריך
Print Recipe
מנות זמן הכנה
1 תבנית 20 דקות
זמן בישול
35 דקות
מנות זמן הכנה
1 תבנית 20 דקות
זמן בישול
35 דקות
מרכיבים
מנות: תבנית
הוראות
  1. מרתיחים מים עם כף מלח בסיר גדול ומבשלים את פרחי הכרובית כי 3 דקות (חצי בישול). מסננים היטב.
  2. מטגנים את הבצל במעט שמן עד הזהבה ומניחים בכלי נפרד.
  3. כעת מטגנים את פרחי הכרובית . ממליחים, ומפלפלים.
  4. לקראת סוף הטיגון מוסיפים חצי מכמות השום הקצוץ מטגנים עד שמזהיב. מוסיפים לכלי עם הבצל.
  5. טורפים את הביצים. מוסיפים שמנת, תבלינים וקמח בצק דק מסדרת שי של הטבע. מערבבים היטב. מוסיפים כרובית ובצל מטוגן, שום טרי, עלי אורגנו, בולגרית ומוצרלה. מערבבים בעדינות.
  6. מורחים את התבנית במעט שמן ושופכים את הבלילה לתוכה . מקשטים בכמה קוביות בולגרית ועלי אורגנו .
  7. מפזרים את הפרמז'ן מעל.
  8. אופים בתנור שחומם ל-170 מעלות כ-35 דקות או עד שהמאפה מזהיב וקיסם שננעץ בו יוצא יבש.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe