Loader

מתכון מרכיבים: קמח סורגום

לחם סלק ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

לחם סלק ללא גלוטן, טבעוני עם צבא מהפנט וטעם נפלא. קצת שעמום במימי הקורונה גרמו לי להכין לחמים שונים בצבעים שונים ומשנים. לחם סלק אדום, לחם תרד ירוק, לחם בטטה כתמתם, לחם בספירולינה כחלחל ועוד כל מיני רעיונות שונים ומשונים. כמו בכל המתוכנים שלי, גם כאן יש את האופציה להשתמש ...

קראו עוד

עוגת שיש ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

עוגת שיש ללא גלוטן, אולי העוגה הכי נוסטלגית, עם ריח משכר, טעם נפלא והכי פשוטה שיש. כמו ביתר המתכונים שלי, גם במתכון זה ניתן להשתמש בתערובת קמחים ללא גלוטן מסדרת "שי של שהטבע" (הפעם השתמשתי בקמח רב תכליתי, מסדרת "שי של הטבע" המבוסס בעיקר על דוחן, סורגום – דורה לבנה, ...

קראו עוד

עלי סיגר ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

לוח סדנאות רשימת חנויות עלי סיגר ללא גלוטן, אני זוכר את סבתא שלי מכינה עלי סיגר ולאחר מכן פסטלים ממולאים בתפו"א או סיגרים ממלואים בבשר או בפורים פסטלים מתוקים ממולאים בשקדים ואגוזים עם מי סוכר. וכמובן אי אפשר ללא הבוריק הטריפוליטאי – עם ביצה או תפו"א, אבל בכל מקרה עם ...

קראו עוד

מאפה שמרים גבינות, זעתר ועגבניות מיובשות

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

תמיד קיים החשש ממאפה שמרים ללא גלוטן. איך הבצק ללא הגלוטן יצא? האם הבצק לא יקרע? האם נוח לעבוד עם בצק ללא גלוטן? אז האמת היא מאוד פשוטה, נוח מאוד לעבוד עם בצק איכותי ללא גלוטן, הבצק לא נקרע, למרות שאין בו גלוטן והטעם? הטעם מושלם!. מאפה שמרים ללא גלוטן ...

קראו עוד

איטליה ללא גלוטן – טורטליני בשרי

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

להכין פסטה טרייה בבית זה תענוג אמיתי ! התהליך הרבה יותר פשוט וקצר ממה שכולכם חושבים והטעם? אין מה להשוות לפסטה יבשה. מה צריך? לא הרבה, קמח טוב (מעניין של מי… 🙂 ) מכונת פסטה וזהו. את הטורטליני הזה בחרתי לעשות עם מילוי בשר, אפשר כמובן כל מילוי אחר, אבל ...

קראו עוד

בוריקיטס ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

מתכון מושלם של השף אמיר נבו (אמיר נבו – סדנאות בישול) הגרסה היוונית לבורקס בצק עלים. הבוריקיטס הוא מבצק פריך, דבר המקל על חיינו הצליאקים. הכנת בצק עלים ללא גלוטן היא משימה אפשרית, אבל בהחלט לא פשוטה. הכנת בצק פריך ללא גלוטן, פשוטה וקלה הרבה יותר. החלק החשוב כאן הוא ...

קראו עוד

איטליה ללא גלוטן – טורטליני

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

להכין פסטה טרייה בבית זה תענוג אמיתי ! התהליך הרבה יותר פשוט וקצר ממה שכולכם חושבים והטעם? אין מה להשוות לפסטה יבשה. מה צריך? לא הרבה, קמח טוב (מעניין של מי… 🙂 ) מכונת פסטה וזהו. גם כאן, כמו בכל המתכונים שלי, יש את האופציה להשתמש בתערובות קמחים מוכנות מסדרת ...

קראו עוד