Loader

עוגיות שוקולד מושלגות

2014-11-02

עוגיות שוקולד מושלגות ללא גלוטן

 לעוגיות המושלגות יש לא מעט שמות, עוגיות שלגייה, עוגיות מושלגות, עוגיות שלג ועוד ועוד ועוד.
דבר אחר בטוח כולם בסך הכל אותה הגברת עם שינוי אדרת, השם שונה אבל הבסיס זהה.
גם העוגיות המושלגות ללא גלוטן הם זהות מאוד למקור רק עם שינוי קטן בקמחים שלדעתי עושה אותם טעימות יותר.
מומלץ מאוד להעשיר את הקמחים בקמח שקדים ובכל מקרה, כמו בכל המתכונים שלי, ניתן להשתמש בתערובות קמחים מוכנות מסדרת "שי של הטבע"( ניתן להשתמש בקמח רב תכליתי מסדרת "שי של הטבע" או בתערובת מיקס טף מסדרת "שי של הטבע". תערובת לבצק דק, לא תתאים למתכון זה) או לערבב את הקמחים לבד (אופציה 2).
בתאבון

שי ללא גלוטן

עוגיות שוקולד מושלגות
Print Recipe
מנות
50 יחידות
מנות
50 יחידות
עוגיות שוקולד מושלגות
Print Recipe
מנות
50 יחידות
מנות
50 יחידות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות: יחידות
הוראות
  1. ממסים בבן מרי את השוקולד עם החמאה.
  2. מקציפים כחמש דקות במיקסר על מהירות גבוה את הביצים והסוכר.
  3. מקפלים את קצף הביצים והסוכר לשוקולד המומס ומוסיפים את הליקר.
  4. מערבבים בקערה את הקמחים (אופציה 1 או 2 )+ אבקת אפייה+ קמח שקדים ומקפלים את הכל לתערובת. תתקבל בלילה נוזלית. אין מה לדאוג זה בסדר.
  5. מכסים את הבלילה בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות או למקפיא עד שהתערובת מתקשה.
  6. יוצרים עיגולים בגודל של כדור פינג פונג (4-5 ס"מ). מגלגלים את הכדור בצלחת הסוכר ולאחר מכאן בצלחת אבקת הסוכר. * אם רוצים ציפוי מסיבי יותר של אבקת סוכר, ממתינים 2-3 דקות ומגלגלים שוב באבקת סוכר, היות וחלק מאבקת הסוכר נספג בכדור.
  7. מניחים בתבנית עם נייר אפייה ואופים בחום של 190 מעלות במשך 8 דקות. העוגיות ישתטחו וייסדקו וגם כאן אין מה לדאוג, זה בסדר.
  8. מצננים לחלוטין (ואז הם מתקשות) ובתאבון.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן

עוגיות שוקולד מושלגות

2014-11-02

עוגיות שוקולד מושלגות ללא גלוטן

 לעוגיות המושלגות יש לא מעט שמות, עוגיות שלגייה, עוגיות מושלגות, עוגיות שלג ועוד ועוד ועוד.
דבר אחר בטוח כולם בסך הכל אותה הגברת עם שינוי אדרת, השם שונה אבל הבסיס זהה.
גם העוגיות המושלגות ללא גלוטן הם זהות מאוד למקור רק עם שינוי קטן בקמחים שלדעתי עושה אותם טעימות יותר.
מומלץ מאוד להעשיר את הקמחים בקמח שקדים ובכל מקרה, כמו בכל המתכונים שלי, ניתן להשתמש בתערובות קמחים מוכנות מסדרת "שי של הטבע"( ניתן להשתמש בקמח רב תכליתי מסדרת "שי של הטבע" או בתערובת מיקס טף מסדרת "שי של הטבע". תערובת לבצק דק, לא תתאים למתכון זה) או לערבב את הקמחים לבד (אופציה 2).
בתאבון

שי ללא גלוטן

עוגיות שוקולד מושלגות
Print Recipe
מנות
50 יחידות
מנות
50 יחידות
עוגיות שוקולד מושלגות
Print Recipe
מנות
50 יחידות
מנות
50 יחידות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות: יחידות
הוראות
  1. ממסים בבן מרי את השוקולד עם החמאה.
  2. מקציפים כחמש דקות במיקסר על מהירות גבוה את הביצים והסוכר.
  3. מקפלים את קצף הביצים והסוכר לשוקולד המומס ומוסיפים את הליקר.
  4. מערבבים בקערה את הקמחים (אופציה 1 או 2 )+ אבקת אפייה+ קמח שקדים ומקפלים את הכל לתערובת. תתקבל בלילה נוזלית. אין מה לדאוג זה בסדר.
  5. מכסים את הבלילה בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-4 שעות או למקפיא עד שהתערובת מתקשה.
  6. יוצרים עיגולים בגודל של כדור פינג פונג (4-5 ס"מ). מגלגלים את הכדור בצלחת הסוכר ולאחר מכאן בצלחת אבקת הסוכר. * אם רוצים ציפוי מסיבי יותר של אבקת סוכר, ממתינים 2-3 דקות ומגלגלים שוב באבקת סוכר, היות וחלק מאבקת הסוכר נספג בכדור.
  7. מניחים בתבנית עם נייר אפייה ואופים בחום של 190 מעלות במשך 8 דקות. העוגיות ישתטחו וייסדקו וגם כאן אין מה לדאוג, זה בסדר.
  8. מצננים לחלוטין (ואז הם מתקשות) ובתאבון.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן