עוגת הגבינה של אפרת

2020-05-24
  • רמת קושי למתכון:
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

עוגת גבינה פירורים לכבוד שבועות מבית היוצר של אפרת סלוצקין המופלאה!
משום מה לכולנו יש חשש מסויים מעוגות גבינה. הם נופלות, הם לא מתוקות מספיק והם מפחידות…

עד שאפרת מגיעה ומראה שהכל כל כך פשוט וקל 🙂

אז מי שלא מכיר את אפרת סלוצקין יותר ממוזמן להכנס לאינסטגרם שלה efraty24 להנות ממתכונים נפלאים וגם לבצע הזמנות לשבועות

חש שמח

שי ללא גלוטן

עוגת הגבינה של אפרת
Print Recipe
    מנות
    1 תבנית
    מנות
    1 תבנית
    עוגת הגבינה של אפרת
    Print Recipe
      מנות
      1 תבנית
      מנות
      1 תבנית
      מרכיבים
      גבינה
      מנות: תבנית
      הוראות
      הבצק
      1. לשפוך את הקמח לקערה להוסיף קוביות חמאה ואבקת סוכר ולעבד לפירורים להוסיף את הביצה לעבד לכדור ולהכניס את הבצק לשעה למקרר.
      מלית הגבינה
      1. להקציף הכל ביחד
      הרכבת והכנת העוגה
      1. להוציא את הבצק מהמקרר להשאיר רבע מהבצק בצד לפירורים.
      2. לשטח את הבצק בתבנית עגולה ולאפות 20 דקות.
      3. את הרבע בצק לשטח ולאפות בצד התבנית זה לפירורים.
      4. שהתחתית מתקררת לשפוך מעל את הגבינה לגרד מעל פירורי בצק . ולהכניס למקרר.
      שתף את המתכון

      כתיבת תגובה

      האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

      Average Member Rating

      (0 / 5)

      0 5 0
      Rate this recipe

      0 people rated this recipe