עוגת הגבינה של אפרת
2020-05-24- רמת קושי:קל
- Add to favorites
מרכיבים
לבצק
- 200 גרם חמאה קרה
- 1 יח' ביצה
- 100 גרם אבקת סוכר
- 250 גרם קמח רב תכליתי - שי של הטבע
גבינה
- 500 גרם גבינה לבנה
- 2 יח' שמנת חמוצה
- 350 גרם שמנת מתוקה
- 1 קופסא אינסטנט וניל
- 1 כוס סוכר
- 2 יח' סוכר ווניל
מנות: תבנית
הוראות
הבצק
- לשפוך את הקמח לקערה להוסיף קוביות חמאה ואבקת סוכר ולעבד לפירורים להוסיף את הביצה לעבד לכדור ולהכניס את הבצק לשעה למקרר.
מלית הגבינה
- להקציף הכל ביחד
הרכבת והכנת העוגה
- להוציא את הבצק מהמקרר להשאיר רבע מהבצק בצד לפירורים.
- לשטח את הבצק בתבנית עגולה ולאפות 20 דקות.
- את הרבע בצק לשטח ולאפות בצד התבנית זה לפירורים.
- שהתחתית מתקררת לשפוך מעל את הגבינה לגרד מעל פירורי בצק . ולהכניס למקרר.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe