מגולגלות קינדר
2023-11-20- רמת קושי:קל
-
Add to favorites
מרכיבים
- 1 שקית תערובת עוגת שוקולד - שי של הטבע 400 גר'
- 100 גרם חמאה בטמפ` החדר
- 50 גרם / מ"ל מיץ תפוזים / חלב רבע כוס
- 50 גרם / מ"ל שמן רבע כוס
- 1 חבילה אצבעות קינדר 12 יחידות
- 4-5 כפות ממרח שוקולד לבן או שוקולד אגוזי לוז
- אבקת סוכר
מנות: יחידות
הוראות
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את הרטובים (מיץ / חלב) ושמן
- מוסיפים את הקמח ואח"כ את החמאה ומערבבים בהתחלה על מהירות נמוכה.
- מגבירים את המהירות (בינוני) ומערבבים עוד דקה/שתיים. נקבל בצק פרורים ולא אחיד! לא לדאוג, הכל בסדר.
- מוציאים את הבצק, מאחדים אותו ביד (הבצק מאוד שומני) מרדדים מעט על ניילון נצמד, עוטפים ומנחים כ10 עד 15 דקות במקרר
- מוציאים מהמקרר מניחים את הבצק על נייר אפיה ומכסים עם עוד נייר אפיה את חלקו העליון של הבצק.
- בעזרת מערוך מרדדים את הבצק לריבוע בגודל נייר האפייה. נסיר את הנייר האפייה העליון, נמרח את ממרח השוקולד על כל הבצק ונסדר שורה של אצבעות קינדר במרכז הבצק.
- סוגרים את הבצק כמו מעטפה (מצד אחד מעל אצבעות הקינדר ומהצד השני מעל הצד שסגרנו) הרמת הבצק תעשה בעזרת הרמת נייר האפיה (כמו שמכינים סושי) ולא הרמה של הבצק לבד.
- מחזירים למקרר לכ - 15 דקות ובינתיים מחממים את התנור ל 200 מעלות.
- מוציאים מהמקרר, נחרוץ מעט את הבצק בין אצבעות הקינדר ועד כ 1/3 מעובי הבצק.
- אופים כ 25 דקות
- מוציאים, מצננים, פורסים לפי החריצים שחרצנו, אבקת סוכר ויאללה חגיגה!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe