אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן
2020-02-01- רמת קושי:קל
- Add to favorites
מרכיבים
- 200 גרם קמח מיקס טף - שי של הטבע
- 30 גרם קקאו
- 30 גרם קמח שקדים - שי של הטבע
- 1/2 שקית סוכר ווניל
- 50 גרם אבקת סוכר
- 100 גרם חמאה קרה מאוד
- 1/2 יח' ביצה שוברים ביצה, טורפים ומשתמשים בחצי
- 1 כף מים קרים מאוד
- 1 חבילה שוקולד לבן
מנות: יח'
הוראות
לבצק
- לחתוך את החמאה לקוביות.
- במעבד מזון עם להב מתכת לשים את כל היבשים קוביות החמאה ולערבב עד קבלת פירורים.
- להוסיף ביצה + המים ולערבב קלות עם פולסים קצרים את הבצק.
- לשטח, לעטוף בניילון נצמד ולשים כחצי שעה במקרר.
הרכבת המנה
- משטחים דק את הבצק על נייר אפיה מעט מקומח.
- אחרי שיש לנו עיגולי בצק , מניחים במרכז כל אחד - קוביית שוקולד לבן.
- בעזרת האצבע מרטיבים מעט את הדפנות של העיגול ועושים צורת משולש. במידה והמשולש לא נסגר טוב, מרטיבים את האצבע במים וסוגרים את הבצק.
- מקררים את אוזני ההמן כ 15-20 דקות לפני אפיה. בנתיים מחממים את התנור ל 180 מעלות
- מכניסים לתנור לכ 8-10 דקות תלוי בתנור. מוציאים, מצננים וטורפים!!!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe