Loader

מתכון מרכיבים: אבקת אפייה

מיני עוגיות קינמון

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (2 / 5)

מיני עוגיות קינמון ללא גלוטן עוגיות חמאה קטנטנות עם קינמון, שכייף לזלול אותן עם קפה הפוך או תה. החסרון שלהן הוא שאתה אוכל ואוכל ואוכל ממש כמו גרעינים 🙂 בתאבון שי ללא גלוטן

קראו עוד

עוגיות סנדוויץ

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

עוגיות סנדוויץ ללא גלוטן עוגיות חמאה פריכות ונפלאות עם חור באמצע, ובמילוי ריבה שאנחנו אוהבים, אבקת סוכר והכי חשוב ללא גלוטן – מיותר לציין 🙂 שי ללא גלוטן

קראו עוד

עוגיות שוקולד מושלגות

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (5 / 5)

עוגיות שוקולד מושלגות ללא גלוטן  לעוגיות המושלגות יש לא מעט שמות, עוגיות שלגייה, עוגיות מושלגות, עוגיות שלג ועוד ועוד ועוד. דבר אחר בטוח כולם בסך הכל אותה הגברת עם שינוי אדרת, השם שונה אבל הבסיס זהה. גם העוגיות המושלגות ללא גלוטן הם זהות מאוד למקור רק עם שינוי קטן בקמחים ...

קראו עוד

פחזניות וניל (פטיסייר) ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

פחזניות וניל ללא גלוטן פחזניות (עם או ללא גלוטן) יכולות להיות קינוח נפלא או קינוח מאכזב מאוד. הם יכולות להיות קלילות, אווריריות, נימוחות, בעלות ריח משכר ועם מילוי קרם איכותי יהיה לנו חשק לעוד ועוד. מאדיך אם נשים כמות גדולה מידי של ביצים נקבל טעם לוואי של חביתה, עודף קמח ...

קראו עוד

שבלולי קינמון ודבש ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (4 / 5)

שבלולי קינמון ודבש ללא גלוטן הפעם נפתח בחידה קטנה (ללא גלוטן כמובן…) מהו טעמו של קינמון? חמוץ? מלוח? מתוק? אולי מר…? ובכן קינמון הוא תבלין חסר טעם! "טעמו" היחיד הוא בריח שלו. ונעבור לשלב הניסוי… אם תיקחו מעט קינמון טחון (חצי כפית), תסתמו את האף עם היד טוב טוב ותטעמו ...

קראו עוד

לחם שומשום(קמח שומשום) ללא גלוטן

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

התפחה ראשונה התפחה שניה ועיצוב אפייה שי ללא גלוטן

קראו עוד

עוגת חרובים ללא גלוטן של ענת ויזנסקי לוי

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

עוגת שוקולד חרובים, של ענת, נטולת גלוטן ומוצרי חלב, מאוד קלה להכנה – אינה מצריכה מיקסר. תהנו – Anat Vizanski Levi

קראו עוד

לחם רוויון עם צימוקים

forkforkforkforkfork ממוצע דירוג: (0 / 5)

לחם רוויון עם צימוקים וללא גלוטן – מיותר לציין לחם מגניב ב- 5 דקות עבודה. ללא שמרים, ללא התפחה וללא גלוטן. טעים בטירוף, כמעט ללא עבודה אבל יחסית מתפורר מהר מאוד (אחרי יום – יום וחצי). הפתרון פשוט מאוד…לחסל אותו מייד 🙂 כמובן, ששתי אופציות הקמחים נמצאים גם במתכון זה. ...

קראו עוד