בורקיטס פלפלים קלויים, גבינה ובזיליקום מבצק עלים מהיר

2019-11-23
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

בצק עלים ללא גלוטן, אחד מהדברים הכי קשים והכי מסובכים שיש… עד עכשיו!
מתכון פשוט וקל בורקיטס פלפלים קלויים, גבינה ובזיליקום מבצק עלים מהיר, מתכון שכל אחת ואחד יכולים להכין, והטעם? לא פחות ממושלם.
מתכון זה נכין מתערובת הקמחים “קמח לבצק דק” מסדרת שי של הטבע, היות ומדובר במתכון מלוח.
תערובת זו (“קמח לבצק דק”) עשירה מאוד בחלבון מהצומח בשל קמח החומוס וקמח עדשים אדומות אשר היא מכילה.
החומוס והעדשים האדומות, ללא גלוטן כמובן, עשירים מאוד בחלבון, סיבים תזונתיים, סידן ובקיצור חגיגה שלמה של טעמים, צבעים ומעל הכל ערכים תזונתיים.

בהצלחה,
שי ללא גלוטן

בורקיטס פלפלים קלויים, גבינה ובזיליקום מבצק עלים מהיר
Print Recipe
מתכון פשוט וקל בורקיטס פלפלים קלויים, גבינה ובזיליקום מבצק עלים מהיר, מתכון שכל אחת ואחד יכולים להכין, והטעם? לא פחות ממושלם. התערובת המומלצת למתכון זה היא "קמח לבצק דק" מסדרת "שי של הטבע" תערובת עשירה מאוד בחלבון מהצומח בשל קמח החומוס וקמח עדשים אדומות אשר היא מכילה. החומוס והעדשים האדומות, ללא גלוטן כמובן, עשירים מאוד בחלבון, סיבים תזונתיים, סידן ובקיצור חגיגה שלמה של טעמים, צבעים ומעל הכל ערכים תזונתיים.
מנות זמן הכנה
15 יח 40 דקות
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 20 דקות
מנות זמן הכנה
15 יח 40 דקות
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 20 דקות
בורקיטס פלפלים קלויים, גבינה ובזיליקום מבצק עלים מהיר
Print Recipe
מתכון פשוט וקל בורקיטס פלפלים קלויים, גבינה ובזיליקום מבצק עלים מהיר, מתכון שכל אחת ואחד יכולים להכין, והטעם? לא פחות ממושלם. התערובת המומלצת למתכון זה היא "קמח לבצק דק" מסדרת "שי של הטבע" תערובת עשירה מאוד בחלבון מהצומח בשל קמח החומוס וקמח עדשים אדומות אשר היא מכילה. החומוס והעדשים האדומות, ללא גלוטן כמובן, עשירים מאוד בחלבון, סיבים תזונתיים, סידן ובקיצור חגיגה שלמה של טעמים, צבעים ומעל הכל ערכים תזונתיים.
מנות זמן הכנה
15 יח 40 דקות
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 20 דקות
מנות זמן הכנה
15 יח 40 דקות
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 20 דקות
הוראות
  1. לשים מהר כמו בצק פריך. מקררים כמרובע.
  2. פותחים למלבן בעובי 1/2 ס''מ, על נייר אפייה מקומח.
  3. מורחים שכבה דקה של חמאה.
  4. מקפלים כמו ספר(בתמונה).
  5. מרדדים למלבן בכיוון ההפוך.
  6. מורחים שוב חמאה. ומקפלים לספר.
  7. מקררים שוב לעשר דקות. מבצעים את התהליך עוד פעם או פעמיים....
  8. מקררים ...מרדדים, וקורצים צורות של עיגול(אפשר גם מרובע - שיהפוך למשולש)
  9. מניחים חצי כף מלית על הבצק, מקפלים. מורחים בחלמון / ביצה, מקשטים בסומסום או קצח
  10. אופים ב-180 מעלות לרבע שעה או עד שמזהיב
הערות למתכון

שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe