פלוט צרפתי ללא גלוטן

2019-08-29
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

מה היינו עושים בלי אבנר שבח בעלי ברדברי ה-מקום ללא גלוטן!
עוד מתכון מושלם שלו של פלוט צרפתי וכמובן, ללא גלוטן – מיותר לציין.

במתכון שמורכב מקמח רב תכליתי מסדרת שי של הטבע המכיל קמחי מקור כגון דוחן, אורז מלא, סורגום (דורה לבנה) בנוסף לשמן זית איכותי, זיתי קלמטה, גבינות נפלאות, שום, טימין טרי ועוד דברים נפלאים – האם יכול לצאת משהו שהוא פחות ממושלם…? אני בספק 🙂

אז כמו שאבנר אומר “אל תפסיקו לנשנש”

תהנו,

שי ללא גלוטן

פלוט צרפתי ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
15 יח' 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
20 דקות 40 דקות
מנות זמן הכנה
15 יח' 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
20 דקות 40 דקות
פלוט צרפתי ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
15 יח' 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
20 דקות 40 דקות
מנות זמן הכנה
15 יח' 30 דקות
זמן בישול זמן המתנה
20 דקות 40 דקות
מרכיבים
מנות: יח'
הוראות
  1. בסיר מיקסר שמים קמח, סוכר שמרים ומתחילים ללוש במהירות נמוכה.
  2. מוסיפים חצי מכמות המים בזילוף איטי ומגבירים מעט מהירות.
  3. מוסיפים כפית מלח ואת השמן בזילוף איטי. ממשיכים להוסיף מים, עד שהבצק נדבק לדפנות המיקסר....מוסיפים שום, גבינות ועלי טימין....ממשיכים במהירות בינונית עד שמתקבלת עיסה משחתית ונוחה לעבודה.
  4. מוציאים את הבצק מסיר המיקסר ועזרת ידיים מקומחות יוצרים כדורים של כ 70 גר (גודל ביצה).
  5. בעזרת שתי ידיים יוצרים נקנקיה ומעבירים למגש עם נייר אפיה. מתפיחים כ 30 עד 45 דקות (תלוי בטמפ' החדר. מברישים עם שמן זית או ביצה ומפזרים שומשום/קצח/גרעינים או כל מה שבא ...
  6. מחממים תנור ל 190 מעלות ואופים כ 20 דקות עד להזהבה...ממתינים שיתקרר ולא מפסיקים לנשנש
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe