מיני פוקצי'ה

2019-11-14
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m
מיני פוקצ'ה מושלמת וללא גלוטן – מיותר לציין. עם לאבנה, ירקות קלויים, שמן זית ורק דברים טובים 🙂 את המתכון הזה הכנתי מקמח רב תכליתי מסדרת "שי של הטבע" אבל ניתן להכין גם מתערובת לבצק דק או מתערובת מיקס טף מסדרת "שי של הטבע". בתאבון, שי ללא גלוטן
מיני פוקצי'ה
Print Recipe
    מנות זמן הכנה
    10 יח' 20 דקות
    זמן בישול זמן המתנה
    7 דקות 30 דקות
    מנות זמן הכנה
    10 יח' 20 דקות
    זמן בישול זמן המתנה
    7 דקות 30 דקות
    מיני פוקצי'ה
    Print Recipe
      מנות זמן הכנה
      10 יח' 20 דקות
      זמן בישול זמן המתנה
      7 דקות 30 דקות
      מנות זמן הכנה
      10 יח' 20 דקות
      זמן בישול זמן המתנה
      7 דקות 30 דקות
      מרכיבים
      מנות: יח'
      הוראות
      1. במיקסר עם וו לישה מערבבים היטב את כל החומרים.
      2. מניחים כדורים קטנים על נייר אפייה.
      3. משטחים עם גב הכפית.
      4. מתפיחים 1/2 שעה.
      5. מוסיפים שמן זית, עגבניה, פלפל חריף, זעטר טרי או כל עשב תיבול אחר. מלח גס. ניתן לשים כל תוספת אחרת שרוצים.
      6. אופים כ- 7 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
      7. מוציאים, מוסיפים נגיעה של לאבנה....ובתיאבון
      שתף את המתכון

      כתיבת תגובה

      האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

      Average Member Rating

      (0 / 5)

      0 5 0
      Rate this recipe

      0 people rated this recipe