Loader

באגט ללא גלוטן

2014-11-06

באגט ללא גלוטן

הבצק הוא אחד מאבני היסוד של המטבח הצרפתי ולא סתם הביא לנו המטבח הזה כמה סוגי בצקים שמחד מתוחכמים בטעמם ומאידך פשוטים בהכנתם. לצד בצק העלים, הבצק הרבוך ובצק הפריך שאינם דורשים מיומנות רבה בהכנתם אבל ללא ספק דורשים המון, המון סבלנות בהכנתם, נמצא הבאגט הצרפתי המופלא שהוא קל ומהיר מאוד להכנה.
שי ללא גלוטן
באגט ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
3 באגטים בנוניים 1 שעה
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 1.5 שעות
מנות זמן הכנה
3 באגטים בנוניים 1 שעה
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 1.5 שעות
באגט ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
3 באגטים בנוניים 1 שעה
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 1.5 שעות
מנות זמן הכנה
3 באגטים בנוניים 1 שעה
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 1.5 שעות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות: באגטים בנוניים
הוראות
  1. במיקסר עם וו לישה שמים את כל היבשים כולל הביצה וללא המלח. מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים בהדרגה את רוב המים(לא את כל כמות המים).
  2. מוסיפים את המלח ושמן הזית ואם יש צורך עוד מים.
  3. לאחר קבלת בצק גמיש ונוח לעבודה(5-6 לישה), מתפיחים את הבצק כ-שעה וחצי או עד הכפלת נפחו.
  4. לאחר התפחה, מחלקים את הבצק לשלושה כדורים שווים(כ-300 גר' כל אחד). בעזרת מערוך פותחים כל כדור לצורת מלבן באורך 15*35 ס"מ. מקפלים חלק אחד של המלבן למרכז המלבן ואת חלקו השני על החלק הראשון. במילים אחרות עכשיו יהיה לנו מלבן שכבר קיבל צורת נקניק באורך של 35 ס"מ ורוחב של 5 ס"מ. מגלגלים ומהדקים את המלבן לצורת נקניק/באגט מושלמת ומניחים בתבנית הבאט להתפחה נוספת של כ 40 דקות (אפשר ואף רצוי להתחיל ולחמם את התנור, 200 מעלות, בשלב ההתפחה השניה). * שימוש בתבנית ייעודית לבאטים עם חורים בתחתית תתרום רבות להצלחת הבאגט.
  5. אופים כ- 25-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. * מומלץ לשים סיר קטן או מכיל מתכת כלשהו עם כוס, כוס וחצי מים בתנור ליצירת אדים.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות (3)

  1. posted by דובוק ילנה on 16/07/2017

    היי שי,
    יש הבדל בין קמח טפיוקה ועמילן טפיוקה?

      הגב
  2. posted by מירה on 10/05/2018

    איפה מוצאים תבניות לבגט עם חורים

      הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • לחם טף כפרי בניחוח צרפתי

  • לחם טף כפרי בניחוח איטלקי

  • פרעצל ללא גלוטן

  • בורקיטס פלפלים קלויים, גבינה ובזיליקום מבצק עלים מהיר

  • מיני פוקצי'ה

באגט ללא גלוטן

2014-11-06

באגט ללא גלוטן

הבצק הוא אחד מאבני היסוד של המטבח הצרפתי ולא סתם הביא לנו המטבח הזה כמה סוגי בצקים שמחד מתוחכמים בטעמם ומאידך פשוטים בהכנתם. לצד בצק העלים, הבצק הרבוך ובצק הפריך שאינם דורשים מיומנות רבה בהכנתם אבל ללא ספק דורשים המון, המון סבלנות בהכנתם, נמצא הבאגט הצרפתי המופלא שהוא קל ומהיר מאוד להכנה.
שי ללא גלוטן


לוח סדנאות


רשימת חנויות

באגט ללא גלוטן

Print Recipe

מנות זמן הכנה
3 באגטים בנוניים 1 שעה
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 1.5 שעות

מנות זמן הכנה
3 באגטים בנוניים 1 שעה
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 1.5 שעות

באגט ללא גלוטן

Print Recipe

מנות זמן הכנה
3 באגטים בנוניים 1 שעה
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 1.5 שעות

מנות זמן הכנה
3 באגטים בנוניים 1 שעה
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 1.5 שעות

מרכיבים
קמח – אופציה 1

קמח – אופציה 2

יתר המצרכים


מנות: באגטים בנוניים

הוראות
  1. במיקסר עם וו לישה שמים את כל היבשים כולל הביצה וללא המלח.
    מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים בהדרגה את רוב המים(לא את כל כמות המים).

  2. מוסיפים את המלח ושמן הזית ואם יש צורך עוד מים.

  3. לאחר קבלת בצק גמיש ונוח לעבודה(5-6 לישה), מתפיחים את הבצק כ-שעה וחצי או עד הכפלת נפחו.

  4. לאחר התפחה, מחלקים את הבצק לשלושה כדורים שווים(כ-300 גר' כל אחד).
    בעזרת מערוך פותחים כל כדור לצורת מלבן באורך 15*35 ס"מ.
    מקפלים חלק אחד של המלבן למרכז המלבן ואת חלקו השני על החלק הראשון. במילים אחרות עכשיו יהיה לנו מלבן שכבר קיבל צורת נקניק באורך של 35 ס"מ ורוחב של 5 ס"מ.
    מגלגלים ומהדקים את המלבן לצורת נקניק/באגט מושלמת ומניחים בתבנית הבאט להתפחה נוספת של כ 40 דקות (אפשר ואף רצוי להתחיל ולחמם את התנור, 200 מעלות, בשלב ההתפחה השניה).
    * שימוש בתבנית ייעודית לבאטים עם חורים בתחתית תתרום רבות להצלחת הבאגט.

  5. אופים כ- 25-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
    * מומלץ לשים סיר קטן או מכיל מתכת כלשהו עם כוס, כוס וחצי מים בתנור ליצירת אדים.

שתף את המתכון

Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • לחם טף כפרי בניחוח צרפתי

  • לחם טף כפרי בניחוח איטלקי

  • פרעצל ללא גלוטן

  • בורקיטס פלפלים קלויים, גבינה ובזיליקום מבצק עלים מהיר

  • מיני פוקצי'ה