fbpx

באגט ללא גלוטן

Comments : 3 Posted in : לחמים ומאפים, מתכונים on by : שי ללא גלוטן תגיות: , ,

באגט ללא גלוטן

הבצק הוא אחד מאבני היסוד של המטבח הצרפתי ולא סתם הביא לנו המטבח הזה כמה סוגי בצקים שמחד מתוחכמים בטעמם ומאידך פשוטים בהכנתם. לצד בצק העלים, הבצק הרבוך ובצק הפריך שאינם דורשים מיומנות רבה בהכנתם אבל ללא ספק דורשים המון, המון סבלנות בהכנתם, נמצא הבאגט הצרפתי המופלא שהוא קל ומהיר מאוד להכנה.
שי ללא גלוטן
באגט ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
3 באגטים בנוניים 1 שעה
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 1.5 שעות
מנות זמן הכנה
3 באגטים בנוניים 1 שעה
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 1.5 שעות
באגט ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
3 באגטים בנוניים 1 שעה
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 1.5 שעות
מנות זמן הכנה
3 באגטים בנוניים 1 שעה
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 1.5 שעות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות: באגטים בנוניים
הוראות
  1. במיקסר עם וו לישה שמים את כל היבשים כולל הביצה וללא המלח. מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים בהדרגה את רוב המים(לא את כל כמות המים).
  2. מוסיפים את המלח ושמן הזית ואם יש צורך עוד מים.
  3. לאחר קבלת בצק גמיש ונוח לעבודה(5-6 לישה), מתפיחים את הבצק כ-שעה וחצי או עד הכפלת נפחו.
  4. לאחר התפחה, מחלקים את הבצק לשלושה כדורים שווים(כ-300 גר' כל אחד). בעזרת מערוך פותחים כל כדור לצורת מלבן באורך 15*35 ס"מ. מקפלים חלק אחד של המלבן למרכז המלבן ואת חלקו השני על החלק הראשון. במילים אחרות עכשיו יהיה לנו מלבן שכבר קיבל צורת נקניק באורך של 35 ס"מ ורוחב של 5 ס"מ. מגלגלים ומהדקים את המלבן לצורת נקניק/באגט מושלמת ומניחים בתבנית הבאט להתפחה נוספת של כ 40 דקות (אפשר ואף רצוי להתחיל ולחמם את התנור, 200 מעלות, בשלב ההתפחה השניה). * שימוש בתבנית ייעודית לבאטים עם חורים בתחתית תתרום רבות להצלחת הבאגט.
  5. אופים כ- 25-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות. * מומלץ לשים סיר קטן או מכיל מתכת כלשהו עם כוס, כוס וחצי מים בתנור ליצירת אדים.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

3s COMMENTS

3 thoughts

  • דובוק ילנה
    יולי 16, 2017 at 12:44 pm

    היי שי,
    יש הבדל בין קמח טפיוקה ועמילן טפיוקה?

  • מירה
    מאי 10, 2018 at 4:53 pm

    איפה מוצאים תבניות לבגט עם חורים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

באגט ללא גלוטן

Posted in : לחמים ומאפים, מתכונים on by : שי ללא גלוטן תגיות: , ,

באגט ללא גלוטן

הבצק הוא אחד מאבני היסוד של המטבח הצרפתי ולא סתם הביא לנו המטבח הזה כמה סוגי בצקים שמחד מתוחכמים בטעמם ומאידך פשוטים בהכנתם. לצד בצק העלים, הבצק הרבוך ובצק הפריך שאינם דורשים מיומנות רבה בהכנתם אבל ללא ספק דורשים המון, המון סבלנות בהכנתם, נמצא הבאגט הצרפתי המופלא שהוא קל ומהיר מאוד להכנה.
שי ללא גלוטן


לוח סדנאות


רשימת חנויות

באגט ללא גלוטן

Print Recipe

מנות זמן הכנה
3 באגטים בנוניים 1 שעה
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 1.5 שעות

מנות זמן הכנה
3 באגטים בנוניים 1 שעה
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 1.5 שעות

באגט ללא גלוטן

Print Recipe

מנות זמן הכנה
3 באגטים בנוניים 1 שעה
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 1.5 שעות

מנות זמן הכנה
3 באגטים בנוניים 1 שעה
זמן בישול זמן המתנה
25 דקות 1.5 שעות

מרכיבים
קמח – אופציה 1

קמח – אופציה 2

יתר המצרכים


מנות: באגטים בנוניים

הוראות
  1. במיקסר עם וו לישה שמים את כל היבשים כולל הביצה וללא המלח.
    מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה ומוסיפים בהדרגה את רוב המים(לא את כל כמות המים).

  2. מוסיפים את המלח ושמן הזית ואם יש צורך עוד מים.

  3. לאחר קבלת בצק גמיש ונוח לעבודה(5-6 לישה), מתפיחים את הבצק כ-שעה וחצי או עד הכפלת נפחו.

  4. לאחר התפחה, מחלקים את הבצק לשלושה כדורים שווים(כ-300 גר' כל אחד).
    בעזרת מערוך פותחים כל כדור לצורת מלבן באורך 15*35 ס"מ.
    מקפלים חלק אחד של המלבן למרכז המלבן ואת חלקו השני על החלק הראשון. במילים אחרות עכשיו יהיה לנו מלבן שכבר קיבל צורת נקניק באורך של 35 ס"מ ורוחב של 5 ס"מ.
    מגלגלים ומהדקים את המלבן לצורת נקניק/באגט מושלמת ומניחים בתבנית הבאט להתפחה נוספת של כ 40 דקות (אפשר ואף רצוי להתחיל ולחמם את התנור, 200 מעלות, בשלב ההתפחה השניה).
    * שימוש בתבנית ייעודית לבאטים עם חורים בתחתית תתרום רבות להצלחת הבאגט.

  5. אופים כ- 25-30 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
    * מומלץ לשים סיר קטן או מכיל מתכת כלשהו עם כוס, כוס וחצי מים בתנור ליצירת אדים.

שתף את המתכון

Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.