fbpx

צ'ורוס ללא גלוטן

Posted in : מתכונים, קינוחים ומתוקים on by : שי ללא גלוטן

צ'ורוס ללא גלוטן. עוד מעדן שקל מאוד להכין אבל יש לנו פחד מסוים ממה שנראה מעט מסובך ולא מוכר.
את הצ'ורוס ניתן להכין גם עם רסק תפוחים שהופך אותו למעדן נפלא יותר מהמקור.

כמובן שיש את עניין השמן….הטיגון העמוק. נכון שיא הבריאות זה לא, אבל פעם בכמה זמן מותר ועל הטעם קשה לוותר…

בתאבון.

שי ללא גלוטן

 

צ'ורוס ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול
20 דקות
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול
20 דקות
צ'ורוס ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול
20 דקות
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול
20 דקות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות: יחידות
הוראות
בצק רבוך
  1. מרתיחים על אש בינונית את החלב, מים, חמאה, מלח וסוכר.
  2. מוסיפים תוך כדי ערבוב את כל הקמחים (אופציה 1 או אופציה 2). יש לערבב היטב בעזרת כף עץ או מלמין עד להוצאת כל אדי הנוזלים.
  3. מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים לאט.
  4. כשהתערובת מתקררת ל65-70 מעלות, מוסיפים בהדרגה את הביצים / רסק תפוחי עץ.
  5. ממשיכים לערבב עד קבלת מרקם אחיד ומעט דביק.
צ'ורוס
  1. מרתיחים שמן בסיר עמוק. כאשר השמן רותח מנמיכים את האש לחום בינוני-נמוך.
  2. מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר משונן (גודל הצנתר - 10 עד 12)
  3. מזלפים, בזהירות, מעל השמן וחותכים עם מספרים. הצו'רוס יתנפח בטיגון ולכן לא כדאי לעשות אותם גדולים מדי.
  4. מוציאים ומניחים על ניר סופג.
  5. מפזרים סוכר וקינמון.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

צ'ורוס ללא גלוטן

Comments : 2 Posted in : מתכונים, קינוחים ומתוקים on by : שי ללא גלוטן

צ'ורוס ללא גלוטן. עוד מעדן שקל מאוד להכין אבל יש לנו פחד מסוים ממה שנראה מעט מסובך ולא מוכר.
את הצ'ורוס ניתן להכין גם עם רסק תפוחים שהופך אותו למעדן נפלא יותר מהמקור.

כמובן שיש את עניין השמן….הטיגון העמוק. נכון שיא הבריאות זה לא, אבל פעם בכמה זמן מותר ועל הטעם קשה לוותר…

בתאבון.

שי ללא גלוטן

 

צ'ורוס ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול
20 דקות
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול
20 דקות
צ'ורוס ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול
20 דקות
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול
20 דקות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות: יחידות
הוראות
בצק רבוך
  1. מרתיחים על אש בינונית את החלב, מים, חמאה, מלח וסוכר.
  2. מוסיפים תוך כדי ערבוב את כל הקמחים (אופציה 1 או אופציה 2). יש לערבב היטב בעזרת כף עץ או מלמין עד להוצאת כל אדי הנוזלים.
  3. מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים לאט.
  4. כשהתערובת מתקררת ל65-70 מעלות, מוסיפים בהדרגה את הביצים / רסק תפוחי עץ.
  5. ממשיכים לערבב עד קבלת מרקם אחיד ומעט דביק.
צ'ורוס
  1. מרתיחים שמן בסיר עמוק. כאשר השמן רותח מנמיכים את האש לחום בינוני-נמוך.
  2. מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר משונן (גודל הצנתר - 10 עד 12)
  3. מזלפים, בזהירות, מעל השמן וחותכים עם מספרים. הצו'רוס יתנפח בטיגון ולכן לא כדאי לעשות אותם גדולים מדי.
  4. מוציאים ומניחים על ניר סופג.
  5. מפזרים סוכר וקינמון.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

2s COMMENTS

2 thoughts

  • דינה יששכר
    דצמבר 28, 2019 at 1:30 pm

    הכנתי את המתכון צורוס ויצא מדהים, תודה רבה לך

    • ינואר 22, 2020 at 9:29 am

      היי דינה,
      שמח לשמוע ותודה ענקית!! על הפרגון 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.