צ’ורוס ללא גלוטן

2015-09-13
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

צ’ורוס ללא גלוטן. עוד מעדן שקל מאוד להכין אבל יש לנו פחד מסוים ממה שנראה מעט מסובך ולא מוכר.
את הצ’ורוס ניתן להכין גם עם רסק תפוחים שהופך אותו למעדן נפלא יותר מהמקור.

כמובן שיש את עניין השמן….הטיגון העמוק. נכון שיא הבריאות זה לא, אבל פעם בכמה זמן מותר ועל הטעם קשה לוותר…

בתאבון.

שי ללא גלוטן

 

צ'ורוס ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול
20 דקות
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול
20 דקות
צ'ורוס ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול
20 דקות
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול
20 דקות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות: יחידות
הוראות
בצק רבוך
  1. מרתיחים על אש בינונית את החלב, מים, חמאה, מלח וסוכר.
  2. מוסיפים תוך כדי ערבוב את כל הקמחים (אופציה 1 או אופציה 2). יש לערבב היטב בעזרת כף עץ או מלמין עד להוצאת כל אדי הנוזלים.
  3. מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים לאט.
  4. כשהתערובת מתקררת ל65-70 מעלות, מוסיפים בהדרגה את הביצים / רסק תפוחי עץ.
  5. ממשיכים לערבב עד קבלת מרקם אחיד ומעט דביק.
צ'ורוס
  1. מרתיחים שמן בסיר עמוק. כאשר השמן רותח מנמיכים את האש לחום בינוני-נמוך.
  2. מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר משונן (גודל הצנתר - 10 עד 12)
  3. מזלפים, בזהירות, מעל השמן וחותכים עם מספרים. הצו'רוס יתנפח בטיגון ולכן לא כדאי לעשות אותם גדולים מדי.
  4. מוציאים ומניחים על ניר סופג.
  5. מפזרים סוכר וקינמון.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

צ’ורוס ללא גלוטן

2015-09-13
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

צ’ורוס ללא גלוטן. עוד מעדן שקל מאוד להכין אבל יש לנו פחד מסוים ממה שנראה מעט מסובך ולא מוכר.
את הצ’ורוס ניתן להכין גם עם רסק תפוחים שהופך אותו למעדן נפלא יותר מהמקור.

כמובן שיש את עניין השמן….הטיגון העמוק. נכון שיא הבריאות זה לא, אבל פעם בכמה זמן מותר ועל הטעם קשה לוותר…

בתאבון.

שי ללא גלוטן

 

צ'ורוס ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול
20 דקות
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול
20 דקות
צ'ורוס ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול
20 דקות
מנות זמן הכנה
20 יחידות 30 דקות
זמן בישול
20 דקות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות: יחידות
הוראות
בצק רבוך
  1. מרתיחים על אש בינונית את החלב, מים, חמאה, מלח וסוכר.
  2. מוסיפים תוך כדי ערבוב את כל הקמחים (אופציה 1 או אופציה 2). יש לערבב היטב בעזרת כף עץ או מלמין עד להוצאת כל אדי הנוזלים.
  3. מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים לאט.
  4. כשהתערובת מתקררת ל65-70 מעלות, מוסיפים בהדרגה את הביצים / רסק תפוחי עץ.
  5. ממשיכים לערבב עד קבלת מרקם אחיד ומעט דביק.
צ'ורוס
  1. מרתיחים שמן בסיר עמוק. כאשר השמן רותח מנמיכים את האש לחום בינוני-נמוך.
  2. מעבירים את הבצק לשקית זילוף עם צנתר משונן (גודל הצנתר - 10 עד 12)
  3. מזלפים, בזהירות, מעל השמן וחותכים עם מספרים. הצו'רוס יתנפח בטיגון ולכן לא כדאי לעשות אותם גדולים מדי.
  4. מוציאים ומניחים על ניר סופג.
  5. מפזרים סוכר וקינמון.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות מתכון

תגובות (2)

  1. posted by דינה יששכר on דצמבר 28, 2019

    הכנתי את המתכון צורוס ויצא מדהים, תודה רבה לך

      הגב
    • posted by שי ללא גלוטן on ינואר 22, 2020

      היי דינה,
      שמח לשמוע ותודה ענקית!! על הפרגון 🙂

        הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe