עוגת גבינה
מנות
1
תבנית אינגליש קייק
מנות
1
תבנית אינגליש קייק
מרכיבים
125
גרם
חמאה רכה
100
גרם
גבינת שמנת נפוליאון
25% בטמפרטורת החדר
150
גרם
סוכר
3
ביצים
מעט
תמצית וניל
מעט
קליפת לימון מגוררת
30
גרם
קמח תפו"א
50
גרם
קמח אורז מלא
לציפוי השוקולד (לא חובה)
100
מ"ל
שמנת מתוקה
חבילת שוקולד
הוראות
לעוגה
מחממים תנור ל 160° מעלות.
במיקסר מקציפים מעט את החמאה, גבינת השמנת והסוכר. שימו לב לא להקציף יותר מדי אחרת הבלילה תישבר.
מוסיפים את הביצים בזו אחר זו.
מוסיפים את תמצית הוניל, קליפת הלימון ואת הקמח ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
לציפוי השוקולד (לא חובה)
מרתיחים את השמנת ומוזגים על חבילת שוקולד מערבבים ושופכים על העוגה.