קרם ברולה על בסיס טבעוני ללא מוצרי חלב
2015-05-04- רמת קושי:קל
- Add to favorites
קרם ברולה הוא אחד מהקינוחים הכי פופולריים והכי נחמדים שיש. חשוב מאוד שהוא יוגש קר וככה הוא בעצם מצנן את הפה לאחר הארוחה.
קרם ברולה טבעוני וללא גלוטן. ללא ביצים או חלב ועם אותו סוכר מקורמל ונפלא 🙂
בתאבון.
שי ללא גלוטן
הוראות
- מבשלים על חום נמוך את חלב הקוקוס עם הסוכר (1/2 כוס) והתמצית וניל.
- לאחר רתיחה ממשיכים בישול על חום נמוך עוד 3 דקות.
- מערבבים את הקורנפלור עם 1/4 כוס מים קרים ומוזגים לחלב קוקוס הרותח, מערבבים ולאחר רתיחה מכבים את האש.
- מוזגים את הרוטב לקערות חרס (קטנות) ומקררים עד לקבלת מרקם קשה
- מפזרים את הסוכר החום בכל קערה ובעזרת ברנר ממיסים את הסוכר עד לקבלת קרמל.
- מקררים ומגשים.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
תגובות (2)
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(1 / 5)
2 People rated this recipe
posted by ורד דניאל on 16/02/2016
אפשר להחליף את חלב הקוקוס בחלב רגיל?
posted by שי ללא גלוטן on 16/02/2016
בהחלט