Loader

המבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי

2016-06-18

לא נמצאו תמונות נוספות.

מתכון מעולה להמבורגר צמחוני /טבעוני של טלי אמתי.

בהרכבת ההמבורגר משתמשים בביצה, הטבעונים שבנינו יכולים להמיר את הביצה ל- 1/4 כוס חלב אורז + חצי כפית גואר גאם (לא חובה).

בתיאבון!

 

המבורגר צמחוני של טלי אמתי
Print Recipe
המבורגר צמחוני של טלי אמתי
Print Recipe
מרכיבים
להמבורגר
לתיבול
להרכבת ההמבורגר
מנות:
הוראות
  1. להשרות את העדשים במים רותחים במשך כ-4-5 שעות.
  2. לגרד במעבד מזון באמצעות המגרדת הדקה את הגזר, הקישוא והבצל.
  3. להחליף את המגרדת בסכין מתכת ולטחון את הירקות המגורדים שבקערה+הפטריות+ פטרוזיליה+ סלרי.
  4. להוסיף לירקות הטחונים את העדשים לאחר ניקוז הנוזלים. לטחון הכל יחד כחמש דקות. עד שדק אבל גבישי.
  5. להעביר לקערה, לערבב היטב ולהשהות במקרר כמה שעות, מכוסה בניילון.
  6. להוסיף את חלב האורז או הביצים (במתכון הצמחוני), התבלינים והקונדיטור. לערבב היטב.
  7. לחמם מחבת עם שמן עד גובה חצי מהקציצה- לא להרתיח את השמן!
  8. ליצור את ההמבורגר בגודל הרצוי- אני מכינה בעזרת רינג בגודל המבורגר. בכל פעם כף מלאה של תערובת. להדק היטב ולהחליק את הרינג כלפי מעלה בעדינות. להרים את הקציצה עם שפכטל ולהחליק אל השמן החם בעדינות.
  9. משך הטיגון ארוך יחסית. לא להתפתות להפוך מוקדם מדי(: לחכות שישתזף יפה ולהפוך בעזרת מזלג.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • החרוסת של סבתא

  • רולדת תמרים ללא גלוטן

  • עלי סיגר ללא גלוטן

  • טארט פרג

  • לאפה ללא גלוטן

המבורגר צמחוני / טבעוני של טלי אמתי

2016-06-18

לא נמצאו תמונות נוספות.

מתכון מעולה להמבורגר צמחוני /טבעוני של טלי אמתי.

בהרכבת ההמבורגר משתמשים בביצה, הטבעונים שבנינו יכולים להמיר את הביצה ל- 1/4 כוס חלב אורז + חצי כפית גואר גאם (לא חובה).

בתיאבון!

 

המבורגר צמחוני של טלי אמתי
Print Recipe
המבורגר צמחוני של טלי אמתי
Print Recipe
מרכיבים
להמבורגר
לתיבול
להרכבת ההמבורגר
מנות:
הוראות
  1. להשרות את העדשים במים רותחים במשך כ-4-5 שעות.
  2. לגרד במעבד מזון באמצעות המגרדת הדקה את הגזר, הקישוא והבצל.
  3. להחליף את המגרדת בסכין מתכת ולטחון את הירקות המגורדים שבקערה+הפטריות+ פטרוזיליה+ סלרי.
  4. להוסיף לירקות הטחונים את העדשים לאחר ניקוז הנוזלים. לטחון הכל יחד כחמש דקות. עד שדק אבל גבישי.
  5. להעביר לקערה, לערבב היטב ולהשהות במקרר כמה שעות, מכוסה בניילון.
  6. להוסיף את חלב האורז או הביצים (במתכון הצמחוני), התבלינים והקונדיטור. לערבב היטב.
  7. לחמם מחבת עם שמן עד גובה חצי מהקציצה- לא להרתיח את השמן!
  8. ליצור את ההמבורגר בגודל הרצוי- אני מכינה בעזרת רינג בגודל המבורגר. בכל פעם כף מלאה של תערובת. להדק היטב ולהחליק את הרינג כלפי מעלה בעדינות. להרים את הקציצה עם שפכטל ולהחליק אל השמן החם בעדינות.
  9. משך הטיגון ארוך יחסית. לא להתפתות להפוך מוקדם מדי(: לחכות שישתזף יפה ולהפוך בעזרת מזלג.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • החרוסת של סבתא

  • רולדת תמרים ללא גלוטן

  • עלי סיגר ללא גלוטן

  • טארט פרג

  • לאפה ללא גלוטן