Loader

עוגיות סנדוויץ

2016-03-24

עוגיות סנדוויץ ללא גלוטן

עוגיות חמאה פריכות ונפלאות עם חור באמצע, ובמילוי ריבה שאנחנו אוהבים, אבקת סוכר והכי חשוב ללא גלוטן – מיותר לציין 🙂

שי ללא גלוטן
עוגיות סנדוויץ
Print Recipe
מנות
20-25 יחידות
מנות
20-25 יחידות
עוגיות סנדוויץ
Print Recipe
מנות
20-25 יחידות
מנות
20-25 יחידות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
למילוי
מנות: יחידות
הוראות
  1. חותכים את החמאה לקוביות. שמים את כל המרכיבים היבשים במעבד מזון ומוסיפים את החמאה.
  2. מערבבים עד שנוצרים גושים ואז מוסיפים את הביצים + השמן.
  3. מערבבים עוד בעזרת פולסים. אם יש הרבה פירורים בבצק אפשר להוסיף כף או שתיים של מים קרים.
  4. מוציאים ממעבד המזון,עוטפים בניילון נמצד ולמקרר לשעתיים לפחות.
  5. אחרי שעתיים, מרדדים לבצק דק עד בנוני. בעזרת רינג קורצים עיגולים בגודל העוגיה הרצויה.
  6. בעזרת רינג קטן יותר קורצים עוד עיגול בתוך העיגול, במחצית מכמות העיגולים שיצרנו, ובעצם יוצרים את החלק העליון של "הסנדוויץ"
  7. אופים את העוגיות (חלק תחתון ועליון) כ- 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.
  8. מוציאים, מצצנים ושמים ריבה במרכז תחתית העוגיה. מכסים את העוגיה והריבה עם החלק העליון של ה"סנדוויץ" (העוגיה עם החור).
  9. בעזרת מסננת מנפים אבקת סוכר על העוגיות.
  10. מכינים קפה או תה וחוגגים... 🙂
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן

עוגיות סנדוויץ

2016-03-24

עוגיות סנדוויץ ללא גלוטן

עוגיות חמאה פריכות ונפלאות עם חור באמצע, ובמילוי ריבה שאנחנו אוהבים, אבקת סוכר והכי חשוב ללא גלוטן – מיותר לציין 🙂

שי ללא גלוטן
עוגיות סנדוויץ
Print Recipe
מנות
20-25 יחידות
מנות
20-25 יחידות
עוגיות סנדוויץ
Print Recipe
מנות
20-25 יחידות
מנות
20-25 יחידות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
למילוי
מנות: יחידות
הוראות
  1. חותכים את החמאה לקוביות. שמים את כל המרכיבים היבשים במעבד מזון ומוסיפים את החמאה.
  2. מערבבים עד שנוצרים גושים ואז מוסיפים את הביצים + השמן.
  3. מערבבים עוד בעזרת פולסים. אם יש הרבה פירורים בבצק אפשר להוסיף כף או שתיים של מים קרים.
  4. מוציאים ממעבד המזון,עוטפים בניילון נמצד ולמקרר לשעתיים לפחות.
  5. אחרי שעתיים, מרדדים לבצק דק עד בנוני. בעזרת רינג קורצים עיגולים בגודל העוגיה הרצויה.
  6. בעזרת רינג קטן יותר קורצים עוד עיגול בתוך העיגול, במחצית מכמות העיגולים שיצרנו, ובעצם יוצרים את החלק העליון של "הסנדוויץ"
  7. אופים את העוגיות (חלק תחתון ועליון) כ- 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.
  8. מוציאים, מצצנים ושמים ריבה במרכז תחתית העוגיה. מכסים את העוגיה והריבה עם החלק העליון של ה"סנדוויץ" (העוגיה עם החור).
  9. בעזרת מסננת מנפים אבקת סוכר על העוגיות.
  10. מכינים קפה או תה וחוגגים... 🙂
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות (2)

  1. posted by רז ברקאי on 12/05/2016

    היי שי
    אם העוגיות יצאו רכות מידי..
    מה זה אומר ?

      הגב
    • posted by שי ללא גלוטן on 14/05/2016

      היי,
      או אופיה קצרה מידי או מעט מידי קסנטן גאם (במידה ולא השתמשת בתערובת המוכנה).
      מאמין שמדובר באפיה קצרה.
      שי.

        הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן