עוגיות סנדוויץ
2016-03-24- רמת קושי:קל
- Add to favorites
עוגיות סנדוויץ ללא גלוטן
עוגיות חמאה פריכות ונפלאות עם חור באמצע, ובמילוי ריבה שאנחנו אוהבים, אבקת סוכר והכי חשוב ללא גלוטן – מיותר לציין 🙂
שי ללא גלוטן
מרכיבים
קמח - אופציה 1
- 500 גרם קמח רב תכליתי - שי של הטבע 1 חבילה
קמח - אופציה 2
- 2 כוסות דוחן 300 גרם
- 1/2 כוס קמח אורז מלא 50 גרם
- 3/4 כוס קמח תפו"א 50 גרם
- 1 כוס קמח טפיוקה 100 גרם
- 1 כפית קסנטאן גאם
למילוי
- ריבה איזה טעם שרוצים
מנות: יחידות
הוראות
- חותכים את החמאה לקוביות. שמים את כל המרכיבים היבשים במעבד מזון ומוסיפים את החמאה.
- מערבבים עד שנוצרים גושים ואז מוסיפים את הביצים + השמן.
- מערבבים עוד בעזרת פולסים. אם יש הרבה פירורים בבצק אפשר להוסיף כף או שתיים של מים קרים.
- מוציאים ממעבד המזון,עוטפים בניילון נמצד ולמקרר לשעתיים לפחות.
- אופים את העוגיות (חלק תחתון ועליון) כ- 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.
- מוציאים, מצצנים ושמים ריבה במרכז תחתית העוגיה. מכסים את העוגיה והריבה עם החלק העליון של ה"סנדוויץ" (העוגיה עם החור).
- בעזרת מסננת מנפים אבקת סוכר על העוגיות.
- מכינים קפה או תה וחוגגים... 🙂
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
עוגיות סנדוויץ
2016-03-24- רמת קושי:קל
- Add to favorites
עוגיות סנדוויץ ללא גלוטן
עוגיות חמאה פריכות ונפלאות עם חור באמצע, ובמילוי ריבה שאנחנו אוהבים, אבקת סוכר והכי חשוב ללא גלוטן – מיותר לציין 🙂
שי ללא גלוטן
מרכיבים
קמח - אופציה 1
- 500 גרם קמח רב תכליתי - שי של הטבע 1 חבילה
קמח - אופציה 2
- 2 כוסות דוחן 300 גרם
- 1/2 כוס קמח אורז מלא 50 גרם
- 3/4 כוס קמח תפו"א 50 גרם
- 1 כוס קמח טפיוקה 100 גרם
- 1 כפית קסנטאן גאם
למילוי
- ריבה איזה טעם שרוצים
מנות: יחידות
הוראות
- חותכים את החמאה לקוביות. שמים את כל המרכיבים היבשים במעבד מזון ומוסיפים את החמאה.
- מערבבים עד שנוצרים גושים ואז מוסיפים את הביצים + השמן.
- מערבבים עוד בעזרת פולסים. אם יש הרבה פירורים בבצק אפשר להוסיף כף או שתיים של מים קרים.
- מוציאים ממעבד המזון,עוטפים בניילון נמצד ולמקרר לשעתיים לפחות.
- אופים את העוגיות (חלק תחתון ועליון) כ- 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.
- מוציאים, מצצנים ושמים ריבה במרכז תחתית העוגיה. מכסים את העוגיה והריבה עם החלק העליון של ה"סנדוויץ" (העוגיה עם החור).
- בעזרת מסננת מנפים אבקת סוכר על העוגיות.
- מכינים קפה או תה וחוגגים... 🙂
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
תגובות (2)
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
posted by רז ברקאי on 12/05/2016
היי שי
אם העוגיות יצאו רכות מידי..
מה זה אומר ?
posted by שי ללא גלוטן on 14/05/2016
היי,
או אופיה קצרה מידי או מעט מידי קסנטן גאם (במידה ולא השתמשת בתערובת המוכנה).
מאמין שמדובר באפיה קצרה.
שי.