fbpx

מיני פוקצ’ה עם רוטב בולונז

Posted in : לחמים ומאפים, מתכונים on by : שי ללא גלוטן תגיות:

מיני פוקצ’ה, ללא גלוטן, עם רוטב בולונז או כל מילוי אחר שאוהבים.

על מנת שהבצק יהיה אוורירי מבפנים וקריספי מבחוץ, הבצק צריך להיות די רטוב. הדבר קצת יקשה את העבודה עם הבצק ולכן מומלץ לשמן את קערת ההתפחה.

מילוי של הרוטב בולונז (שהוא כמובן בשרי), היינו אופציונאלי וכמובן שכל מילוי אחר, בשרי או צמחוני מתקבל בברכה.

בתאבון,

שי ללא גלוטן

פוקצ'ה ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
10 מיני פוקצ'ה 25 דקות
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 2 שעות
מנות זמן הכנה
10 מיני פוקצ'ה 25 דקות
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 2 שעות
פוקצ'ה ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
10 מיני פוקצ'ה 25 דקות
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 2 שעות
מנות זמן הכנה
10 מיני פוקצ'ה 25 דקות
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 2 שעות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות: מיני פוקצ'ה
הוראות
  1. שמים את כל הקמחים + סוכר בקערה.
  2. בקערת מיקסר שמים את המים והשמרים.
  3. לאחר כדקה, מוסיפים את השמן.
  4. מפעילים על מהירות נמוכה ומוסיפים את כל הקמחים מהקערה בהדרגה.
  5. מוסיפים את המלח.
  6. לשים כ-10 דקות. נקבל בצק שהוא יחסית נוזלי, זה בסדר גמור.
  7. משמנים מעט עם שמן זית קערת התפחה מפלסטיק ומעבירים את הבצק להתפחה של כשעה. הקערה צריכה להיות מכוסה בשקית או מגבת, אבל לא בניילון נצמד.
  8. מקמחים מעט את הידיים ומחלקים את הבצק ליחידות של 80-100 גרם כל אחת. הופכים כל יחידה לצורת כדור. משטחים את הכדור על תבנית עם נייר אפיה בעובי של 1.5-2 ס"מ. הבצק מאוד רטוב, לכן זה יהיה מעט קשה. אם לא מסתדרים, אפשר לקמח את הידיים, אבל לא יותר מידי.
  9. מתפיחים עוד 20-25 דקות.
  10. מרטיבים את האצבעות במעט שמן זית ועושים חור באמצע בפוקצ'ה. צריך לשמור על שוליים עבים וטפוחים
  11. ממלאים ברוטב הבולונז או בכל תוספת/רוטב אחרת שהכנו מראש. חשוב מאוד, התוספת חייבת להיות קרה או בטמפ' החדר. לא חמה.
  12. אופים בתנור שחומם מראש לחום הגבוה ביותר (250-300 מעלות תלוי בתנור) כ-5 עד 10 דקות תלוי בחום התנור.
  13. בתאבון
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *