Loader

מיני עוגיות קינמון

2016-03-24

מיני עוגיות קינמון ללא גלוטן

עוגיות חמאה קטנטנות עם קינמון, שכייף לזלול אותן עם קפה הפוך או תה.
החסרון שלהן הוא שאתה אוכל ואוכל ואוכל ממש כמו גרעינים 🙂

בתאבון

שי ללא גלוטן

מיני עוגיות קינמון
Print Recipe
מנות זמן הכנה
45-50 יחידות 20 דקות
זמן בישול זמן המתנה
10 דקות 2 שעות
מנות זמן הכנה
45-50 יחידות 20 דקות
זמן בישול זמן המתנה
10 דקות 2 שעות
מיני עוגיות קינמון
Print Recipe
מנות זמן הכנה
45-50 יחידות 20 דקות
זמן בישול זמן המתנה
10 דקות 2 שעות
מנות זמן הכנה
45-50 יחידות 20 דקות
זמן בישול זמן המתנה
10 דקות 2 שעות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
למילוי
מנות: יחידות
הוראות
  1. חותכים את החמאה לקוביות. שמים את כל המרכיבים היבשים במעבד מזון ומוסיפים את החמאה.
  2. מערבבים עד שנוצרים גושים ואז מוסיפים את הביצים + השמן.
  3. מערבבים עוד בעזרת פולסים. אם יש הרבה פירורים בבצק אפשר להוסיף כף או שתיים של מים קרים.
  4. מוציאים ממעבד המזון,עוטפים בניילון נמצד ולמקרר לשעתיים לפחות.
  5. אחרי שעתיים, מרדדים לבצק דק עד בנוני. בעזרת רינג קורצים עיגולים בגודל העוגיה הרצויה.
  6. מערבבים את הסוכר עם הקינמון
  7. מסדרים על נייר אפיה, מורחים מעט חמאה מומסת בעזרת מברשת (ממש מעט) ומפזרים את הסוכר עם הקינמון.
  8. אופים כ-10 דקות לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות
  9. מוציאים, מצננים ו...בתאבון 🙂
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (2 / 5)

2 5 1
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

1 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן

מיני עוגיות קינמון

2016-03-24

מיני עוגיות קינמון ללא גלוטן

עוגיות חמאה קטנטנות עם קינמון, שכייף לזלול אותן עם קפה הפוך או תה.
החסרון שלהן הוא שאתה אוכל ואוכל ואוכל ממש כמו גרעינים 🙂

בתאבון

שי ללא גלוטן

מיני עוגיות קינמון
Print Recipe
מנות זמן הכנה
45-50 יחידות 20 דקות
זמן בישול זמן המתנה
10 דקות 2 שעות
מנות זמן הכנה
45-50 יחידות 20 דקות
זמן בישול זמן המתנה
10 דקות 2 שעות
מיני עוגיות קינמון
Print Recipe
מנות זמן הכנה
45-50 יחידות 20 דקות
זמן בישול זמן המתנה
10 דקות 2 שעות
מנות זמן הכנה
45-50 יחידות 20 דקות
זמן בישול זמן המתנה
10 דקות 2 שעות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
למילוי
מנות: יחידות
הוראות
  1. חותכים את החמאה לקוביות. שמים את כל המרכיבים היבשים במעבד מזון ומוסיפים את החמאה.
  2. מערבבים עד שנוצרים גושים ואז מוסיפים את הביצים + השמן.
  3. מערבבים עוד בעזרת פולסים. אם יש הרבה פירורים בבצק אפשר להוסיף כף או שתיים של מים קרים.
  4. מוציאים ממעבד המזון,עוטפים בניילון נמצד ולמקרר לשעתיים לפחות.
  5. אחרי שעתיים, מרדדים לבצק דק עד בנוני. בעזרת רינג קורצים עיגולים בגודל העוגיה הרצויה.
  6. מערבבים את הסוכר עם הקינמון
  7. מסדרים על נייר אפיה, מורחים מעט חמאה מומסת בעזרת מברשת (ממש מעט) ומפזרים את הסוכר עם הקינמון.
  8. אופים כ-10 דקות לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות
  9. מוציאים, מצננים ו...בתאבון 🙂
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות (2)

  1. posted by שולמית on 24/06/2018

    האם אפשר להחליף את החמאה לשמן? לעוגיות פרווה?

      הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן