קניידלך ללא גלוטן

2015-03-30
  • רמת קושי למתכון:
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

עד שהכרתי את אשתי, לא ממש ידעתי מה זה קניידלך (בטח ובטח קניידלך ללא גלוטן… גם לא קרפלך למען האמת…).
מאז שטעמתי את הקניידלך של סבתא שלה, התאהבתי בדבר הזה. את הקניידלך של סבתא דבורה היה אפשר לחסל סתם ככה, ללא שום קשר למרק. משהו כמו שקדי מרק, שהמרק הוא רק התירוץ…

הסוד האמתי הוא בתבלינים, פלפל לבן, ג’ינג’ר, אגוז מוסקט למי שאוהב. יש כאלו שגם שמים בצל, פטרוזיליה ומכל טוב אחר.
גם הגרסה ללא גלוטן, היא מעדן אמתי. כדורים קטנים שפשוט כייף לחסל.

חג שמח.

שי ללא גלוטן

קניידלך ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
20 כדורים 10 דקות
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 2 שעות
מנות זמן הכנה
20 כדורים 10 דקות
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 2 שעות
קניידלך ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
20 כדורים 10 דקות
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 2 שעות
מנות זמן הכנה
20 כדורים 10 דקות
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 2 שעות
מרכיבים
מנות: כדורים
הוראות
  1. מערבבים בקערה את כל היבשים
  2. מוסיפים את המים והשמן ומערבבים. אחרי 3-4 שניות שהמים טיפה מתקררים, מתחילים ללוש ביד. העיסה תראה כאילו חסר מים. זה בסדר ואסור להתפתות ולהוסיף מים. אל תשכחו שאח"כ מגיעים הביצים. ללוש עד קבלת מרקם אחיד.
    קניידלך ללא גלוטן
  3. אם העיסה לא חמה מידי, מוסיפים את הביצים ולשים טוב טוב עד איחוד הביצים בתוך העיסה וקבלת מרקם אחיד. ניתן לעבוד גם עם לקקן. אם העיסה חמה, ממתינים 4-5 דקות לצינון ואז מוסיפים את הביצים.
  4. מניחים שעה וחצי עד שעתיים במקרר.
  5. מכינים כדורים בגודל של כדור פינג פונג. הכדורים יגדלו בבישול עם המים
  6. מרתיחים בסיר מים. ברגע שהמים רותחים ומבעבעים מנמיכים את האש ומוסיפים בזהירות את הכדורים. מבשלים כ- 5-7 דקות ומוציאים.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

קניידלך ללא גלוטן

2015-03-30
  • רמת קושי למתכון:
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

עד שהכרתי את אשתי, לא ממש ידעתי מה זה קניידלך (בטח ובטח קניידלך ללא גלוטן… גם לא קרפלך למען האמת…).
מאז שטעמתי את הקניידלך של סבתא שלה, התאהבתי בדבר הזה. את הקניידלך של סבתא דבורה היה אפשר לחסל סתם ככה, ללא שום קשר למרק. משהו כמו שקדי מרק, שהמרק הוא רק התירוץ…

הסוד האמתי הוא בתבלינים, פלפל לבן, ג’ינג’ר, אגוז מוסקט למי שאוהב. יש כאלו שגם שמים בצל, פטרוזיליה ומכל טוב אחר.
גם הגרסה ללא גלוטן, היא מעדן אמתי. כדורים קטנים שפשוט כייף לחסל.

חג שמח.

שי ללא גלוטן

קניידלך ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
20 כדורים 10 דקות
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 2 שעות
מנות זמן הכנה
20 כדורים 10 דקות
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 2 שעות
קניידלך ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
20 כדורים 10 דקות
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 2 שעות
מנות זמן הכנה
20 כדורים 10 דקות
זמן בישול זמן המתנה
15 דקות 2 שעות
מרכיבים
מנות: כדורים
הוראות
  1. מערבבים בקערה את כל היבשים
  2. מוסיפים את המים והשמן ומערבבים. אחרי 3-4 שניות שהמים טיפה מתקררים, מתחילים ללוש ביד. העיסה תראה כאילו חסר מים. זה בסדר ואסור להתפתות ולהוסיף מים. אל תשכחו שאח"כ מגיעים הביצים. ללוש עד קבלת מרקם אחיד.
    קניידלך ללא גלוטן
  3. אם העיסה לא חמה מידי, מוסיפים את הביצים ולשים טוב טוב עד איחוד הביצים בתוך העיסה וקבלת מרקם אחיד. ניתן לעבוד גם עם לקקן. אם העיסה חמה, ממתינים 4-5 דקות לצינון ואז מוסיפים את הביצים.
  4. מניחים שעה וחצי עד שעתיים במקרר.
  5. מכינים כדורים בגודל של כדור פינג פונג. הכדורים יגדלו בבישול עם המים
  6. מרתיחים בסיר מים. ברגע שהמים רותחים ומבעבעים מנמיכים את האש ומוסיפים בזהירות את הכדורים. מבשלים כ- 5-7 דקות ומוציאים.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe