עוגת מייפל ללא גלוטן

2015-12-11
  • רמת קושי למתכון:
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

עוד עוגה קלה, פשוטה ונפלא והכי חשוב, ללא גלוטן – מיותר לציין.

אחרי המתכון לעוגת השוקולד מגיעה במלא הדר עוגת המייפל שהיא תמיד תמיד מככבת בימי הולדת וחגיגות ילדים.
את העוגה הזאת הכנתי בעזרת הנסיכה שלי וללא ספק מדובר בעוגה מאוד קלה ופשוטה להכנה גם לילדים.

בתאבון,

שי ללא גלוטן.

עוגת מייפל ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
1 תבנית 26 20 דקות
זמן בישול
40 דקות
מנות זמן הכנה
1 תבנית 26 20 דקות
זמן בישול
40 דקות
עוגת מייפל ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
1 תבנית 26 20 דקות
זמן בישול
40 דקות
מנות זמן הכנה
1 תבנית 26 20 דקות
זמן בישול
40 דקות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות: תבנית 26
הוראות
  1. מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.
  2. מקציפים ביצים וסוכר חום במשך כ- 3 עד 5 דקות.
  3. מוסיפים את שאר החומרים (חוץ מסירופ המייפל) וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  4. מרפדים את התבנית בנייר אפייה או משמנים מעט את התבנית בעזרת חמאה רכה ומפזרים סוכר חום.
  5. יוצקים לתבנית ואופים בחום בינוני כ- 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שנעצנו יוצא יבש.
  6. מוציאים מהתנור, מחוררים מספר חורים עם שיפוד ומיד מוזגים מסירופ המייפל בנדיבות על העוגה.
  7. בתיאבון (:
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות מתכון

תגובות (6)

  1. posted by שרה on פברואר 5, 2016

    האם סירופ המייל האמיתי מתוצרת Bernard’s הקנדי הוא נטול גלוטן? באיזה סירופ אתה משתמש?

      הגב
    • posted by שי ללא גלוטן on פברואר 9, 2016

      לא מכיר ולא רוצה להטעות.
      בעיקרון סירופ שהוא 100% מייפל, לא אמורה להיות איתו בעיה, אבל, שוב, לא מכיר…

        הגב
  2. posted by הודיה on נובמבר 28, 2019

    מה אפשר לקחת במקום מיץ תפוזים?

      הגב
    • posted by שי ללא גלוטן on פברואר 1, 2020

      היי הודיה,
      כל נוזל אחר שתרצי מכל פרי הדר (בשביל הטעם) או מים רגילים אם יש בעיה עם פירות הדר.
      שי

        הגב
  3. posted by שרית on אפריל 8, 2020

    הי שי,
    המון תודה 😊
    האם בהחלפת קמח במתכונים רגילים מקמח לבן לקמח הרב תכליתי נדרש שינוי?
    ראיתי שבדרך כלל כדאי לשים יותר אבקת האפייה. מסכים אתי? חוץ מזה עוד שינוי?

      הגב
    • posted by שי ללא גלוטן on אפריל 9, 2020

      היי שרית,
      אם ממירים אחד לאחד ממתכון עם קמח לבן לקמח הרב תכליתי, אז אכן כדאי לשים מעט יותר אבקת אפיה והחשוב ביותר הוא להגדיל את כמות הנוזלים בכ- 10% מהמתכון המקורי.
      נוזלים זה יכול להיות מים, חלב,מיץ, ביצה וכו’.
      שי

        הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

עוגת מייפל ללא גלוטן

2015-12-11
  • רמת קושי למתכון:
  • Prep Time : 0m
  • Cook Time : 0m
  • Ready In : 0m

עוד עוגה קלה, פשוטה ונפלא והכי חשוב, ללא גלוטן – מיותר לציין.

אחרי המתכון לעוגת השוקולד מגיעה במלא הדר עוגת המייפל שהיא תמיד תמיד מככבת בימי הולדת וחגיגות ילדים.
את העוגה הזאת הכנתי בעזרת הנסיכה שלי וללא ספק מדובר בעוגה מאוד קלה ופשוטה להכנה גם לילדים.

בתאבון,

שי ללא גלוטן.

עוגת מייפל ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
1 תבנית 26 20 דקות
זמן בישול
40 דקות
מנות זמן הכנה
1 תבנית 26 20 דקות
זמן בישול
40 דקות
עוגת מייפל ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
1 תבנית 26 20 דקות
זמן בישול
40 דקות
מנות זמן הכנה
1 תבנית 26 20 דקות
זמן בישול
40 דקות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות: תבנית 26
הוראות
  1. מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.
  2. מקציפים ביצים וסוכר חום במשך כ- 3 עד 5 דקות.
  3. מוסיפים את שאר החומרים (חוץ מסירופ המייפל) וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  4. מרפדים את התבנית בנייר אפייה או משמנים מעט את התבנית בעזרת חמאה רכה ומפזרים סוכר חום.
  5. יוצקים לתבנית ואופים בחום בינוני כ- 40 עד 45 דקות או עד שקיסם שנעצנו יוצא יבש.
  6. מוציאים מהתנור, מחוררים מספר חורים עם שיפוד ומיד מוזגים מסירופ המייפל בנדיבות על העוגה.
  7. בתיאבון (:
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe