fbpx

סלט בריאות ללא גלוטן – שף אמיר נבו

Posted in : מתכוני הגולשים on by : שי ללא גלוטן תגיות: , , , , ,

 סלט בריאות ללא גלוטן -שף אמיר נבו.

ללא גלוטן – והפעם סלט בריאות עם ירקות טריים, קינואה, גרגרי חומוס, טחינה גולמית, לימון, שמן זית ועוד הרבה דברים טובים של השף אמיר נבו.
סלט בריאות - שף אמיר נבו
Print Recipe
סלט ללא גלוטן עם הרבה בריאות של השף אמיר נבו. עגבניות טריות, קינואה, חומוס, טחינה גולמית ושפע של ויטמינים, טעם וריח מלימון טרי...
מנות
2-3 מנות
מנות
2-3 מנות
סלט בריאות - שף אמיר נבו
Print Recipe
סלט ללא גלוטן עם הרבה בריאות של השף אמיר נבו. עגבניות טריות, קינואה, חומוס, טחינה גולמית ושפע של ויטמינים, טעם וריח מלימון טרי...
מנות
2-3 מנות
מנות
2-3 מנות
מרכיבים
מצרכים לעשבי תיבול קצוצים
מנות: מנות
הוראות
אופן הכנת הקינואה
  1. שמים את הקינואה במסננת רשת דקה, שוטפים קלות ומסננים היטב.
  2. מוסיפים מים וקורט מלח (אם רוצים) ומביאים לרתיחה.
  3. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה 15-10 דקות, עד שהמים נספגים וגרגרי הדגן שקופים. 
אופן הכנת גרגרי החומוס
  1. גרגרים מבושלים עד ריכוך או שימורים מסונן מרוב המים.
  2. מוסיפים לפי הטעם :כמון,לימון,מלח,פלפל שחור גרוס.
הרכבת הסלט
  1. חותכים לריבועים קטנים עד בינונים את העגבניות והמלפפונים.
  2. שמים בקערה את העגבניות, מלפפונים, עשבי תיבול וקינואה. מוסיפים לפי הטעם רוטב שמן זית ולימון.
  3. מערבבים הכל, טועמים ומתקנים.
  4. יוצרים גבעה על הצלחת עם כל המרכיבים, מוזגים את הטחינה מלמעלה ומסביב.
  5. מוסיפים את גרגרי החומוס.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

סלט בריאות ללא גלוטן – שף אמיר נבו

Posted in : מתכוני הגולשים on by : שי ללא גלוטן תגיות: , , , , ,

 סלט בריאות ללא גלוטן -שף אמיר נבו.

ללא גלוטן – והפעם סלט בריאות עם ירקות טריים, קינואה, גרגרי חומוס, טחינה גולמית, לימון, שמן זית ועוד הרבה דברים טובים של השף אמיר נבו.
סלט בריאות - שף אמיר נבו
Print Recipe
סלט ללא גלוטן עם הרבה בריאות של השף אמיר נבו. עגבניות טריות, קינואה, חומוס, טחינה גולמית ושפע של ויטמינים, טעם וריח מלימון טרי...
מנות
2-3 מנות
מנות
2-3 מנות
סלט בריאות - שף אמיר נבו
Print Recipe
סלט ללא גלוטן עם הרבה בריאות של השף אמיר נבו. עגבניות טריות, קינואה, חומוס, טחינה גולמית ושפע של ויטמינים, טעם וריח מלימון טרי...
מנות
2-3 מנות
מנות
2-3 מנות
מרכיבים
מצרכים לעשבי תיבול קצוצים
מנות: מנות
הוראות
אופן הכנת הקינואה
  1. שמים את הקינואה במסננת רשת דקה, שוטפים קלות ומסננים היטב.
  2. מוסיפים מים וקורט מלח (אם רוצים) ומביאים לרתיחה.
  3. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה 15-10 דקות, עד שהמים נספגים וגרגרי הדגן שקופים. 
אופן הכנת גרגרי החומוס
  1. גרגרים מבושלים עד ריכוך או שימורים מסונן מרוב המים.
  2. מוסיפים לפי הטעם :כמון,לימון,מלח,פלפל שחור גרוס.
הרכבת הסלט
  1. חותכים לריבועים קטנים עד בינונים את העגבניות והמלפפונים.
  2. שמים בקערה את העגבניות, מלפפונים, עשבי תיבול וקינואה. מוסיפים לפי הטעם רוטב שמן זית ולימון.
  3. מערבבים הכל, טועמים ומתקנים.
  4. יוצרים גבעה על הצלחת עם כל המרכיבים, מוזגים את הטחינה מלמעלה ומסביב.
  5. מוסיפים את גרגרי החומוס.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *