Loader

עוגיות חלבה

2014-11-08

עוגיות חלבה ללא גלוטן

עוגיות קטנות ומטריפות לאוהבי חלבה.
קלות מאוד להכנה ואשר להכין אותם בכייף עם הילדים.
יתרון נוסף שיש להם שהם יחסית די יבשות ולכן הם מחזיקות המון זמן ולא מתקלקלות.

גם כאן, קיימות שתי אופציות לקמחים. שימוש בתערובת מוכנה מסדרת "שי של הטבע" והפעם השתמשתי בקמח בצק דק – שי של הטבע או ניתן לערבב את הקמחים באופן עצמאי.

שי ללא גלוטן

עוגיות חלבה
Print Recipe
מנות זמן הכנה
40 עוגיות 30 דקות
זמן בישול
10 דקות
מנות זמן הכנה
40 עוגיות 30 דקות
זמן בישול
10 דקות
עוגיות חלבה
Print Recipe
מנות זמן הכנה
40 עוגיות 30 דקות
זמן בישול
10 דקות
מנות זמן הכנה
40 עוגיות 30 דקות
זמן בישול
10 דקות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות: עוגיות
הוראות
  1. במעבד מזון עם להב מתכת שמים את הקמחים, הסיבים, חמאה וממרח חלבה ומעבדים עד לקבלת כדור בצק (אם הבצק יבש ופירורי מוסיפים כף ממרח חלבה, ואם דביק מדי מוסיפים כף קמח טפיוקה / קמח בצק דק).
  2. מגלגלים את הבצק לכדורים בקוטר 3-4 ס"מ. שמים את השומשום בקערית ומגלגלים את כדורי הבצק בשומשום או בקצח.
  3. מניחים את כדורי הבצק באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומועכים כל כדור בעזרת תחתית של כוס עד שהוא משתטח לעיגול בעובי 1 ס"מ.
  4. אופים 10-12 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב .
  5. מצננים על רשת ובתאבון!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות (4)

  1. posted by הדס on 23/06/2015

    במרכיבים אין חמאה . אולם בהוראות רשום חמאה ?

      הגב
  2. posted by מיקי on 14/03/2019

    אפשר להכין את זה עם קמח אורז חום?

      הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • לחם טף כפרי בניחוח צרפתי

  • לחם טף כפרי בניחוח איטלקי

  • פרעצל ללא גלוטן

  • בורקיטס פלפלים קלויים, גבינה ובזיליקום מבצק עלים מהיר

  • מיני פוקצי'ה

עוגיות חלבה

2014-11-08

עוגיות חלבה ללא גלוטן

עוגיות קטנות ומטריפות לאוהבי חלבה.
קלות מאוד להכנה ואשר להכין אותם בכייף עם הילדים.
יתרון נוסף שיש להם שהם יחסית די יבשות ולכן הם מחזיקות המון זמן ולא מתקלקלות.

גם כאן, קיימות שתי אופציות לקמחים. שימוש בתערובת מוכנה מסדרת "שי של הטבע" והפעם השתמשתי בקמח בצק דק – שי של הטבע או ניתן לערבב את הקמחים באופן עצמאי.

שי ללא גלוטן

עוגיות חלבה
Print Recipe
מנות זמן הכנה
40 עוגיות 30 דקות
זמן בישול
10 דקות
מנות זמן הכנה
40 עוגיות 30 דקות
זמן בישול
10 דקות
עוגיות חלבה
Print Recipe
מנות זמן הכנה
40 עוגיות 30 דקות
זמן בישול
10 דקות
מנות זמן הכנה
40 עוגיות 30 דקות
זמן בישול
10 דקות
מרכיבים
קמח - אופציה 1
קמח - אופציה 2
יתר המצרכים
מנות: עוגיות
הוראות
  1. במעבד מזון עם להב מתכת שמים את הקמחים, הסיבים, חמאה וממרח חלבה ומעבדים עד לקבלת כדור בצק (אם הבצק יבש ופירורי מוסיפים כף ממרח חלבה, ואם דביק מדי מוסיפים כף קמח טפיוקה / קמח בצק דק).
  2. מגלגלים את הבצק לכדורים בקוטר 3-4 ס"מ. שמים את השומשום בקערית ומגלגלים את כדורי הבצק בשומשום או בקצח.
  3. מניחים את כדורי הבצק באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומועכים כל כדור בעזרת תחתית של כוס עד שהוא משתטח לעיגול בעובי 1 ס"מ.
  4. אופים 10-12 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב .
  5. מצננים על רשת ובתאבון!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • לחם טף כפרי בניחוח צרפתי

  • לחם טף כפרי בניחוח איטלקי

  • פרעצל ללא גלוטן

  • בורקיטס פלפלים קלויים, גבינה ובזיליקום מבצק עלים מהיר

  • מיני פוקצי'ה