fbpx

לביבות ללא גלוטן

Comments : 2 Posted in : מתכונים, מתכונים נוספים on by : שי ללא גלוטן

חנוכה ללא לביבות וסופגניות הוא לא ממש חנוכה.
לביבות ללא גלוטן קל מאוד להכין והיות ולנו הצליאקים יש צי קמחים בבית יש לנו גם אין ספור אפשרויות לטעמים.

אפשר להכין את הלביבות עם קמח חומוס למי שאוהב את הטעם, עם קמח עדשים, עם קמח דוחן, עם קמח טף בעל הערכים התזונתיים הגבוהים שלו, אורז מלא ועוד ועוד.

להבדיל מהסופגניות ללא גלוטן (וסופגניות בכלל) שמכינים פחות או יותר פעם בשנה, את  הלביבות אנחנו מכינים הרבה יותר. הם טעימים עם גבינה לבנה, עם לבנה, עם טחינה, עם סחוג… בקיצור משתלבים נהדר עם כל טעם שאנחו אוהבים לארוחת ערב.

אז לא רק בחנוכה, לביבות לכל השנה 🙂

בתאבון,

שי ללא גלוטן

לביבות ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
10-13 יחידות 15 דקות
זמן בישול
20-25 דקות
מנות זמן הכנה
10-13 יחידות 15 דקות
זמן בישול
20-25 דקות
לביבות ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
10-13 יחידות 15 דקות
זמן בישול
20-25 דקות
מנות זמן הכנה
10-13 יחידות 15 דקות
זמן בישול
20-25 דקות
מרכיבים
מנות: יחידות
הוראות
  1. מגרדים בפופיה בחלקה הגס ביותר את הבצל, תפו"א והבטטה.
    לביבות ללא גלוטן
  2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים, כולל את הקמח ומערבבים ביד היטב.
  3. שמים שמן בגובה של סנטימטר עד סנטימרט וחצי במחבת ומחממים את השמן לחום בינוני + על אש גבוהה.
  4. יוצקים ביד לביבה בגודל ובצורת הכף יד, פחות או יותר ומניחים אותה על תרבד מתכת.
  5. בזהירות מכניסים את הלביבה בעזרת התרבד לשמן החם. מנמיחים את האש ללהבה בינונית ואפילו בינונית מינוס.
  6. מטגנים היטב והופכים לאחר כדקה או לאחר השחמה של החלק התחתון.
    לביבות ללא גלוטן
  7. מטגנים עוד 2-3 דקות ומוציאים לנייר סופג.
  8. אוכלים שחם ונהנים מכל ביס.... בתאבון
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

2s COMMENTS

2 thoughts

  • רחל
    דצמבר 13, 2015 at 9:07 am

    תכתוב שחמותך[סבתא של הנסיכה ] עושה אותן עם תפוחי אדמה וקשוא ויוצא מצוין.רחל

    • דצמבר 13, 2015 at 8:09 pm

      חמותי, הסבתא של הנסיכה, עושה אותן עם תפוחי אדמה ויוצא מצויין….
      עם חמותי לא כדאי לי להסתבך 🙂 🙂 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

לביבות ללא גלוטן

Posted in : מתכונים, מתכונים נוספים on by : שי ללא גלוטן

חנוכה ללא לביבות וסופגניות הוא לא ממש חנוכה.
לביבות ללא גלוטן קל מאוד להכין והיות ולנו הצליאקים יש צי קמחים בבית יש לנו גם אין ספור אפשרויות לטעמים.

אפשר להכין את הלביבות עם קמח חומוס למי שאוהב את הטעם, עם קמח עדשים, עם קמח דוחן, עם קמח טף בעל הערכים התזונתיים הגבוהים שלו, אורז מלא ועוד ועוד.

להבדיל מהסופגניות ללא גלוטן (וסופגניות בכלל) שמכינים פחות או יותר פעם בשנה, את  הלביבות אנחנו מכינים הרבה יותר. הם טעימים עם גבינה לבנה, עם לבנה, עם טחינה, עם סחוג… בקיצור משתלבים נהדר עם כל טעם שאנחו אוהבים לארוחת ערב.

אז לא רק בחנוכה, לביבות לכל השנה 🙂

בתאבון,

שי ללא גלוטן

לביבות ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
10-13 יחידות 15 דקות
זמן בישול
20-25 דקות
מנות זמן הכנה
10-13 יחידות 15 דקות
זמן בישול
20-25 דקות
לביבות ללא גלוטן
Print Recipe
מנות זמן הכנה
10-13 יחידות 15 דקות
זמן בישול
20-25 דקות
מנות זמן הכנה
10-13 יחידות 15 דקות
זמן בישול
20-25 דקות
מרכיבים
מנות: יחידות
הוראות
  1. מגרדים בפופיה בחלקה הגס ביותר את הבצל, תפו"א והבטטה.
    לביבות ללא גלוטן
  2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים, כולל את הקמח ומערבבים ביד היטב.
  3. שמים שמן בגובה של סנטימטר עד סנטימרט וחצי במחבת ומחממים את השמן לחום בינוני + על אש גבוהה.
  4. יוצקים ביד לביבה בגודל ובצורת הכף יד, פחות או יותר ומניחים אותה על תרבד מתכת.
  5. בזהירות מכניסים את הלביבה בעזרת התרבד לשמן החם. מנמיחים את האש ללהבה בינונית ואפילו בינונית מינוס.
  6. מטגנים היטב והופכים לאחר כדקה או לאחר השחמה של החלק התחתון.
    לביבות ללא גלוטן
  7. מטגנים עוד 2-3 דקות ומוציאים לנייר סופג.
  8. אוכלים שחם ונהנים מכל ביס.... בתאבון
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.