Loader

ביסלי גריל

2015-03-18
פסח בא עלינו לטובה. רוב הישראלים מאוד מוטרדים מבאו של חג הפסח. ניקיונות, חמץ,שבוע שלם ללא חיטה!!!!! לנו זה ה- חג. כל מה שלא עשוי מקמח מצה מותר לנו, עשרות מוצרים, במחירים שפויים הנמצאים בכל סופר. השבוע יצא פסטה פוזילי של אוסם מקמח אורז. המחיר שפוי בהחלט (למה רק בפסח???) ומהר מאוד הפכה הפסטה לביסלי בטעם גריל. בתאבון.

שי ללא גלוטן

ביסלי גריל
Print Recipe
מנות זמן הכנה
500 גרם 10 דקות
זמן בישול
25 דקות
מנות זמן הכנה
500 גרם 10 דקות
זמן בישול
25 דקות
ביסלי גריל
Print Recipe
מנות זמן הכנה
500 גרם 10 דקות
זמן בישול
25 דקות
מנות זמן הכנה
500 גרם 10 דקות
זמן בישול
25 דקות
מרכיבים
מנות: גרם
הוראות
  1. כאן אין צורך בהכנת הפסטה בשיטה המסורתית של בישול במים, אלא ישר טיגון הפסטה בשמן עמוק. מרתיחים שמן בסיר עמוק, ושופכים חצי מכמות הפסטה שבשקית.
  2. לאחר כ- 2-3 דקות מוצאים את הפסטה וחוזרים על אותה הפעולה עם יתר הפסטה מהשקית. חשוב לא לשרוף את הפסטה בטיגון. היא לא צריכה להשחים.
  3. שופכים את הפסטה, לאחר הטיגון, למחבת (עדיף ווק), מקפיצים ומוסיפים את כל התבלינים. מקפיצים 2-3 דקות עם התבלינים, מוציאים ומצננים. הערה: אם צריך מוסיפים 2-3 כפות שמן. תלוי בכמות השמן שיצא עם הפסטה מהטיגון. לא תמיד נצטרך להוסיף.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות (5)

  1. posted by יעל מילר on 21/03/2015

    רעיון מדליק ביותר!
    יש דרך לשמור את הביסלי לאורך זמן?

      הגב
    • posted by שי ללא גלוטן on 21/03/2015

      תודה.
      האמת שלא ניסיתי לשמור אותו כי הוא התחסל מהר מאוד…
      לא נראה לי שיש בעיה של "אורך חי מדף" היות ומדובר במוצר יבש (אין מים = אין חיידקים) ובנוסף לזה מדובר במוצר מטוגן (שמן מבודד ושומר על חי המוצר), ככה שלא נראה לי שיש בעיה.

        הגב
  2. posted by מרב on 12/05/2019

    אפשר לטגן בסיר של צ'יפס?

      הגב
    • posted by שי ללא גלוטן on 30/05/2019

      בעיקרון כן, אבל לא צריך כל כך הרבה שמן, סתם חבל.
      שי

        הגב
  3. posted by ליזה on 15/09/2019

    באיזה שמן אתה משתמש?

      הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • החרוסת של סבתא

  • עלי סיגר במילוי בשר טחון וגרגרי חומוס

  • עלי סיגר ללא גלוטן

  • איטליה ללא גלוטן – טורטליני בשרי

  • בוריקיטס ללא גלוטן

ביסלי גריל

2015-03-18

פסח בא עלינו לטובה. רוב הישראלים מאוד מוטרדים מבאו של חג הפסח.
ניקיונות, חמץ,שבוע שלם ללא חיטה!!!!!
לנו זה ה- חג. כל מה שלא עשוי מקמח מצה מותר לנו, עשרות מוצרים, במחירים שפויים הנמצאים בכל סופר.
השבוע יצא פסטה פוזילי של אוסם מקמח אורז. המחיר שפוי בהחלט (למה רק בפסח???) ומהר מאוד הפכה הפסטה לביסלי בטעם גריל.
בתאבון.

שי ללא גלוטן


סדנאות אפיה


רשימת חנויות

ביסלי גריל

Print Recipe

מנות זמן הכנה
500 גרם 10 דקות
זמן בישול
25 דקות

מנות זמן הכנה
500 גרם 10 דקות
זמן בישול
25 דקות

ביסלי גריל

Print Recipe

מנות זמן הכנה
500 גרם 10 דקות
זמן בישול
25 דקות

מנות זמן הכנה
500 גרם 10 דקות
זמן בישול
25 דקות

מרכיבים


מנות: גרם

הוראות
  1. כאן אין צורך בהכנת הפסטה בשיטה המסורתית של בישול במים, אלא ישר טיגון הפסטה בשמן עמוק.
    מרתיחים שמן בסיר עמוק, ושופכים חצי מכמות הפסטה שבשקית.

  2. לאחר כ- 2-3 דקות מוצאים את הפסטה וחוזרים על אותה הפעולה עם יתר הפסטה מהשקית.
    חשוב לא לשרוף את הפסטה בטיגון. היא לא צריכה להשחים.

  3. שופכים את הפסטה, לאחר הטיגון, למחבת (עדיף ווק), מקפיצים ומוסיפים את כל התבלינים.
    מקפיצים 2-3 דקות עם התבלינים, מוציאים ומצננים.
    הערה: אם צריך מוסיפים 2-3 כפות שמן. תלוי בכמות השמן שיצא עם הפסטה מהטיגון. לא תמיד נצטרך להוסיף.

שתף את המתכון

Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • החרוסת של סבתא

  • עלי סיגר במילוי בשר טחון וגרגרי חומוס

  • עלי סיגר ללא גלוטן

  • איטליה ללא גלוטן – טורטליני בשרי

  • בוריקיטס ללא גלוטן