ביסלי גריל
2015-03-18- רמת קושי:קל
-
Add to favorites
מרכיבים
- 1 חבילה פסטה פוזילי ללא גלוטן כמובן
- 2-3 כפות פפריקה אדומה מעושנת חובה מעושנת ולא רגילה
- 1 כפית פפריקה חריפה לא חובה - למי שרוצה מעט חריפות
- 1 כפית מלח
- שמן לטיגון עמוק
מנות: גרם
הוראות
- כאן אין צורך בהכנת הפסטה בשיטה המסורתית של בישול במים, אלא ישר טיגון הפסטה בשמן עמוק. מרתיחים שמן בסיר עמוק, ושופכים חצי מכמות הפסטה שבשקית.
- לאחר כ- 2-3 דקות מוצאים את הפסטה וחוזרים על אותה הפעולה עם יתר הפסטה מהשקית. חשוב לא לשרוף את הפסטה בטיגון. היא לא צריכה להשחים.
- שופכים את הפסטה, לאחר הטיגון, למחבת (עדיף ווק), מקפיצים ומוסיפים את כל התבלינים. מקפיצים 2-3 דקות עם התבלינים, מוציאים ומצננים. הערה: אם צריך מוסיפים 2-3 כפות שמן. תלוי בכמות השמן שיצא עם הפסטה מהטיגון. לא תמיד נצטרך להוסיף.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
תגובות (5)
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
ביסלי גריל
2015-03-18- רמת קושי:קל
-
Add to favorites
פסח בא עלינו לטובה. רוב הישראלים מאוד מוטרדים מבאו של חג הפסח.
ניקיונות, חמץ,שבוע שלם ללא חיטה!!!!!
לנו זה ה- חג. כל מה שלא עשוי מקמח מצה מותר לנו, עשרות מוצרים, במחירים שפויים הנמצאים בכל סופר.
השבוע יצא פסטה פוזילי של אוסם מקמח אורז. המחיר שפוי בהחלט (למה רק בפסח???) ומהר מאוד הפכה הפסטה לביסלי בטעם גריל.
בתאבון.
שי ללא גלוטן
מרכיבים
1 חבילה
פסטה פוזילי ללא גלוטן כמובן
2-3 כפות
פפריקה אדומה מעושנת חובה מעושנת ולא רגילה
1 כפית
פפריקה חריפה לא חובה – למי שרוצה מעט חריפות
1 כפית
מלח
שמן לטיגון עמוק
מנות: גרם
הוראות
-
כאן אין צורך בהכנת הפסטה בשיטה המסורתית של בישול במים, אלא ישר טיגון הפסטה בשמן עמוק.
מרתיחים שמן בסיר עמוק, ושופכים חצי מכמות הפסטה שבשקית. -
לאחר כ- 2-3 דקות מוצאים את הפסטה וחוזרים על אותה הפעולה עם יתר הפסטה מהשקית.
חשוב לא לשרוף את הפסטה בטיגון. היא לא צריכה להשחים. -
שופכים את הפסטה, לאחר הטיגון, למחבת (עדיף ווק), מקפיצים ומוסיפים את כל התבלינים.
מקפיצים 2-3 דקות עם התבלינים, מוציאים ומצננים.
הערה: אם צריך מוסיפים 2-3 כפות שמן. תלוי בכמות השמן שיצא עם הפסטה מהטיגון. לא תמיד נצטרך להוסיף.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
posted by יעל מילר on 21/03/2015
רעיון מדליק ביותר!
יש דרך לשמור את הביסלי לאורך זמן?
posted by שי ללא גלוטן on 21/03/2015
תודה.
האמת שלא ניסיתי לשמור אותו כי הוא התחסל מהר מאוד…
לא נראה לי שיש בעיה של "אורך חי מדף" היות ומדובר במוצר יבש (אין מים = אין חיידקים) ובנוסף לזה מדובר במוצר מטוגן (שמן מבודד ושומר על חי המוצר), ככה שלא נראה לי שיש בעיה.
posted by מרב on 12/05/2019
אפשר לטגן בסיר של צ'יפס?
posted by שי ללא גלוטן on 30/05/2019
בעיקרון כן, אבל לא צריך כל כך הרבה שמן, סתם חבל.
שי
posted by ליזה on 15/09/2019
באיזה שמן אתה משתמש?