18 מרץ, 2015
ביסלי גריל

מרכיבים
- 1 חבילה פסטה פוזילי ללא גלוטן כמובן
- 2-3 כפות פפריקה אדומה מעושנת חובה מעושנת ולא רגילה
- 1 כפית פפריקה חריפה לא חובה - למי שרוצה מעט חריפות
- 1 כפית מלח
- שמן לטיגון עמוק
מנות: גרם
הוראות
- כאן אין צורך בהכנת הפסטה בשיטה המסורתית של בישול במים, אלא ישר טיגון הפסטה בשמן עמוק. מרתיחים שמן בסיר עמוק, ושופכים חצי מכמות הפסטה שבשקית.
- לאחר כ- 2-3 דקות מוצאים את הפסטה וחוזרים על אותה הפעולה עם יתר הפסטה מהשקית. חשוב לא לשרוף את הפסטה בטיגון. היא לא צריכה להשחים.
- שופכים את הפסטה, לאחר הטיגון, למחבת (עדיף ווק), מקפיצים ומוסיפים את כל התבלינים. מקפיצים 2-3 דקות עם התבלינים, מוציאים ומצננים. הערה: אם צריך מוסיפים 2-3 כפות שמן. תלוי בכמות השמן שיצא עם הפסטה מהטיגון. לא תמיד נצטרך להוסיף.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
5 thoughts
רעיון מדליק ביותר!
יש דרך לשמור את הביסלי לאורך זמן?
תודה.
האמת שלא ניסיתי לשמור אותו כי הוא התחסל מהר מאוד…
לא נראה לי שיש בעיה של "אורך חי מדף" היות ומדובר במוצר יבש (אין מים = אין חיידקים) ובנוסף לזה מדובר במוצר מטוגן (שמן מבודד ושומר על חי המוצר), ככה שלא נראה לי שיש בעיה.
אפשר לטגן בסיר של צ'יפס?
בעיקרון כן, אבל לא צריך כל כך הרבה שמן, סתם חבל.
שי
באיזה שמן אתה משתמש?