Loader

אגסים ביין עם קרם שקדים בסלסלת קדאיף אורז

2015-05-25

את הקינוח הזה עושים במקור עם שיערות קדאיף. איטריות אורז דקות יחליפו את השיערות הקדאיף באופן מושלם, הם יצאו קריספיות, מתוקות, קלות לעיצוב ו…טעימות בטירוף.
בנוסף ניתן להכין את הקינוח הזה בשתי גרסאות. האחת עם יין ואגסים והשניה עם מי סוכר, קינמון ואגסים או תפוחים.
כמובן שגרסת היין טעימה יותר, יש בה את המתיקות והחמצמצות של היין, יש בה טעם פירותי, אבל היא לא מתאימה לילדים.
בכל מקרה ובכל גרסה מדובר בקינוח מדהים.
בתאבון

שי ללא גלוטן


לוח סדנאות


רשימת חנויות

סלסלת אגסים ביין עם קרם שקד
Print Recipe
מנות זמן הכנה
12 יחידות 40 דקות
זמן בישול
25 דקות
מנות זמן הכנה
12 יחידות 40 דקות
זמן בישול
25 דקות
סלסלת אגסים ביין עם קרם שקד
Print Recipe
מנות זמן הכנה
12 יחידות 40 דקות
זמן בישול
25 דקות
מנות זמן הכנה
12 יחידות 40 דקות
זמן בישול
25 דקות
מרכיבים
סלסלת איטריות אורז
קרם שקדים
סירופ אגסים/תפוחים
מנות: יחידות
הוראות
קרם שקדים
  1. במעבד מזון עם להב מתכת מקציפים את הסוכר עם החמאה.
  2. מוסיפים ביצה אחת עד להבלעה מלאה ולאחר מכן את השניה. ממשיכים להקציף עוד כמחצית הדקה.
  3. מוסיפים את השקדים והקמח (טפיוקה/קורנפלור/תפו"א) ומערבבים עוד 30-40 שניות.
  4. ** הערה: את קרם השקדים ניתן להכין מראש ולשמור במקרר עד 3 ימיים.
אגסים / תפוחים
  1. קולפים את האגסים / תפוחי עץ.
  2. מנקים את הליבה ופורסים ל 1/8. למי שיש את המכשיר המגניב שעושה את שתי הפעולות האלו ביחד, מה טוב 🙂
סירופ
  1. שמים בסיר את היין/מים + הסוכר + מקל קינמון ומביאים לרתיחה.
  2. מנמיכים את האש ומצמצמים עד קבלת רוטב מעט סמיך (דגש על מעט)
  3. מוסיפים את האגסים / תפוחים ומבשלים עוד כ-5 דקות
קדאיף
  1. מרתיחים מים בסיר. כאשר המים רותחים שמים את איטריות האורז. לאחר כ- 15 שניות!!! מוציאים את איטריות האורז. חשוב מאוד: איטריות האורז לא אמורות להיות מוכנות, אנחנו רוצים אותם ברמת "אל דנטה" פלוס.
  2. מוסיפים את החמאה (20 גרם) ואבקת הסוכר לקדאיף האורז, מערבבים ומקפיצים מעט במחבת (כ- 30 שניות - עד קבלת מרקם מעט קריספי)
הרכבת המנה ואפיה
  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מסדרים מעט קדאיף אורז בתוך תבנית קאפקייקס. מוסיפים קרם שקדים עד 2/3 גובה הקאפקייקס. מוסיפים באמצע פלח אגס/ תפוח עץ. שופכים כ-2 כפות מהסירופ על כל קאפקייקס.
  3. אופים כ- 30 דקות עד הזהבת הקרם.
  4. מוציאים, מצננים, מסדרים יפה ומגישים עם גלידה.
הערות למתכון

 ** הכלים באדיבות קרן טיבי, אמנית כלי קרמיקה **

לאתר של קרן

שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן

אגסים ביין עם קרם שקדים בסלסלת קדאיף אורז

2015-05-25
את הקינוח הזה עושים במקור עם שיערות קדאיף. איטריות אורז דקות יחליפו את השיערות הקדאיף באופן מושלם, הם יצאו קריספיות, מתוקות, קלות לעיצוב ו…טעימות בטירוף. בנוסף ניתן להכין את הקינוח הזה בשתי גרסאות. האחת עם יין ואגסים והשניה עם מי סוכר, קינמון ואגסים או תפוחים. כמובן שגרסת היין טעימה יותר, יש בה את המתיקות והחמצמצות של היין, יש בה טעם פירותי, אבל היא לא מתאימה לילדים. בכל מקרה ובכל גרסה מדובר בקינוח מדהים. בתאבון

שי ללא גלוטן

 
סלסלת אגסים ביין עם קרם שקד
Print Recipe
מנות זמן הכנה
12 יחידות 40 דקות
זמן בישול
25 דקות
מנות זמן הכנה
12 יחידות 40 דקות
זמן בישול
25 דקות
סלסלת אגסים ביין עם קרם שקד
Print Recipe
מנות זמן הכנה
12 יחידות 40 דקות
זמן בישול
25 דקות
מנות זמן הכנה
12 יחידות 40 דקות
זמן בישול
25 דקות
מרכיבים
סלסלת איטריות אורז
קרם שקדים
סירופ אגסים/תפוחים
מנות: יחידות
הוראות
קרם שקדים
  1. במעבד מזון עם להב מתכת מקציפים את הסוכר עם החמאה.
  2. מוסיפים ביצה אחת עד להבלעה מלאה ולאחר מכן את השניה. ממשיכים להקציף עוד כמחצית הדקה.
  3. מוסיפים את השקדים והקמח (טפיוקה/קורנפלור/תפו"א) ומערבבים עוד 30-40 שניות.
  4. ** הערה: את קרם השקדים ניתן להכין מראש ולשמור במקרר עד 3 ימיים.
אגסים / תפוחים
  1. קולפים את האגסים / תפוחי עץ.
  2. מנקים את הליבה ופורסים ל 1/8. למי שיש את המכשיר המגניב שעושה את שתי הפעולות האלו ביחד, מה טוב 🙂
סירופ
  1. שמים בסיר את היין/מים + הסוכר + מקל קינמון ומביאים לרתיחה.
  2. מנמיכים את האש ומצמצמים עד קבלת רוטב מעט סמיך (דגש על מעט)
  3. מוסיפים את האגסים / תפוחים ומבשלים עוד כ-5 דקות
קדאיף
  1. מרתיחים מים בסיר. כאשר המים רותחים שמים את איטריות האורז. לאחר כ- 15 שניות!!! מוציאים את איטריות האורז. חשוב מאוד: איטריות האורז לא אמורות להיות מוכנות, אנחנו רוצים אותם ברמת "אל דנטה" פלוס.
  2. מוסיפים את החמאה (20 גרם) ואבקת הסוכר לקדאיף האורז, מערבבים ומקפיצים מעט במחבת (כ- 30 שניות - עד קבלת מרקם מעט קריספי)
הרכבת המנה ואפיה
  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מסדרים מעט קדאיף אורז בתוך תבנית קאפקייקס. מוסיפים קרם שקדים עד 2/3 גובה הקאפקייקס. מוסיפים באמצע פלח אגס/ תפוח עץ. שופכים כ-2 כפות מהסירופ על כל קאפקייקס.
  3. אופים כ- 30 דקות עד הזהבת הקרם.
  4. מוציאים, מצננים, מסדרים יפה ומגישים עם גלידה.
הערות למתכון

 ** הכלים באדיבות קרן טיבי, אמנית כלי קרמיקה **

לאתר של קרן

שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן