Loader

סופלה שוקולד

2014-11-08

לא נמצאו תמונות נוספות.

סופלה שוקולד ללא גלוטן

הוא טעים, הוא חם, הוא נוזלי והוא מושלם!

שי ללא גלוטן

סופלה שוקולד
Print Recipe
מנות זמן הכנה
8-10 מנות 30 דקות
זמן בישול
8 דקות
מנות זמן הכנה
8-10 מנות 30 דקות
זמן בישול
8 דקות
סופלה שוקולד
Print Recipe
מנות זמן הכנה
8-10 מנות 30 דקות
זמן בישול
8 דקות
מנות זמן הכנה
8-10 מנות 30 דקות
זמן בישול
8 דקות
מרכיבים
מנות: מנות
הוראות
  1. מחממים תנור ל -200 מעלות
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי (סיר בתוך סיר עם מים רותחים).
  3. מערבבים את הסוכר עם החלמונים, מכניסים את השוקולד המומס ומערבבים עד קבלת תערובת סמיכה ואחידה.
  4. מקציפים את החלבונים עם כף סוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת השוקולד.
  5. מוזגים לתבנית/ כוסית עד גובה של כ- 2/3 אופים כ- 8 דקות בחום של 200 מעלות (חשוב לא לחרוג בזמן)
  6. מוציאים, מפזרים מעט אבקת סוכר וחוגגים!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות (2)

  1. posted by אייל הר גיל on 04/02/2017

    אין צורך בקמח כלל?

      הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן

סופלה שוקולד

2014-11-08

לא נמצאו תמונות נוספות.

סופלה שוקולד ללא גלוטן

הוא טעים, הוא חם, הוא נוזלי והוא מושלם!

שי ללא גלוטן

סופלה שוקולד
Print Recipe
מנות זמן הכנה
8-10 מנות 30 דקות
זמן בישול
8 דקות
מנות זמן הכנה
8-10 מנות 30 דקות
זמן בישול
8 דקות
סופלה שוקולד
Print Recipe
מנות זמן הכנה
8-10 מנות 30 דקות
זמן בישול
8 דקות
מנות זמן הכנה
8-10 מנות 30 דקות
זמן בישול
8 דקות
מרכיבים
מנות: מנות
הוראות
  1. מחממים תנור ל -200 מעלות
  2. ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי (סיר בתוך סיר עם מים רותחים).
  3. מערבבים את הסוכר עם החלמונים, מכניסים את השוקולד המומס ומערבבים עד קבלת תערובת סמיכה ואחידה.
  4. מקציפים את החלבונים עם כף סוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת השוקולד.
  5. מוזגים לתבנית/ כוסית עד גובה של כ- 2/3 אופים כ- 8 דקות בחום של 200 מעלות (חשוב לא לחרוג בזמן)
  6. מוציאים, מפזרים מעט אבקת סוכר וחוגגים!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן