סופלה שוקולד
2014-11-08- רמת קושי:קל
- Add to favorites
סופלה שוקולד ללא גלוטן
הוא טעים, הוא חם, הוא נוזלי והוא מושלם!
שי ללא גלוטן
הוראות
- מחממים תנור ל -200 מעלות
- ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי (סיר בתוך סיר עם מים רותחים).
- מערבבים את הסוכר עם החלמונים, מכניסים את השוקולד המומס ומערבבים עד קבלת תערובת סמיכה ואחידה.
- מקציפים את החלבונים עם כף סוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת השוקולד.
- מוזגים לתבנית/ כוסית עד גובה של כ- 2/3 אופים כ- 8 דקות בחום של 200 מעלות (חשוב לא לחרוג בזמן)
- מוציאים, מפזרים מעט אבקת סוכר וחוגגים!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
תגובות (2)
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
סופלה שוקולד
2014-11-08- רמת קושי:קל
- Add to favorites
סופלה שוקולד ללא גלוטן
הוא טעים, הוא חם, הוא נוזלי והוא מושלם!
שי ללא גלוטן
הוראות
- מחממים תנור ל -200 מעלות
- ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי (סיר בתוך סיר עם מים רותחים).
- מערבבים את הסוכר עם החלמונים, מכניסים את השוקולד המומס ומערבבים עד קבלת תערובת סמיכה ואחידה.
- מקציפים את החלבונים עם כף סוכר לקצף יציב ומקפלים לתערובת השוקולד.
- מוזגים לתבנית/ כוסית עד גובה של כ- 2/3 אופים כ- 8 דקות בחום של 200 מעלות (חשוב לא לחרוג בזמן)
- מוציאים, מפזרים מעט אבקת סוכר וחוגגים!
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
posted by אייל הר גיל on 04/02/2017
אין צורך בקמח כלל?
posted by שי ללא גלוטן on 08/02/2017
נכון, אין צורך