Loader

פניני טפיוקה בחלב קוקוס ופירות טרופיים

2015-04-25

פניני טפיוקה ללא גלוטן.

קינוח פרווה מושלם. לא חסרים קינוחי פרווה טובים, הסוד הגדול של קינוח פרווה טוב, הוא שקינוח מראש לא היה אמור להיות חלבי.
פניני טפיוקה מורכב מחלב קוקוס, אין בו שום דבר חלבי שצריך להמיר אותו בתחליף פרווה כזה או אחר ולכן הוא כל כך מוצלח.

הקינוח מוגש קר ולכן הוא מאוד מרענן, בגלל שאין בו חלב הוא מאוד "קליל" וגם פניני הטפיוקה גורמים לתחושה קלילה (להבדיל למשל מפודינג אורז שנותן תחושת קצת יותר כבדה).
בנוסף לכל זה, פירות היער מספקים מתיקות עדינה אשר מתאזנת עם החמיצות של פירות העונה.

לבסוף, העיניים. אין מה לעשות ו – 50ֵ% מהטעם מגיע דרך העיניים…
שילוב הצבעים של הקינוח הזה הוא פשוט מושלם. יש שם את האדום הבוהק של פירות היער, הצבעוניות של פירות העונה (קווי ירוק, מנגו כתמתם, אננס צהוב ועוד ועוד) וכל זה על רקע לבן עם פנינים שקופים.
מושלם אמרנו…?

תהנו.

שי ללא גלוטן

פניני טפיוקה בחלב קוקוס ופירות יער
Print Recipe
מנות זמן הכנה
6-8 מנות 30 דקות
זמן בישול
25 דקות
מנות זמן הכנה
6-8 מנות 30 דקות
זמן בישול
25 דקות
פניני טפיוקה בחלב קוקוס ופירות יער
Print Recipe
מנות זמן הכנה
6-8 מנות 30 דקות
זמן בישול
25 דקות
מנות זמן הכנה
6-8 מנות 30 דקות
זמן בישול
25 דקות
מרכיבים
מנות: מנות
הוראות
קרם חלב קוקוס
  1. יוצקים לסיר את חלב הקוקוס, מוסיפים את הסוכר ותמצית הוניל ומביאים לרתיחה. מצמצמים מעט, מסירים מהאש ומצננים.
פניני הטפיוקה
  1. מרתיחים בסיר גדול עם מכסה את מים עד לרתיחה.
  2. מוסיפים את פניני הטפיוקה ומבשלים במשך 25-20 דקות ובוחשים מדי פעם, בעיקר את הקרקעית, כדי שהטפיוקה לא תידבק. כשהטפיוקה שקופה היא מוכנה.
  3. מסננים את הטפיוקה ושוטפים אותה קלות במים פושרים.
פירות יער
  1. על מחבת קטנה מחממים את פירות היער עם מעט סוכר. אם אין ילדים בסביבה, ניתן להוסיף מעט יין אדום. מצמצים מעט. הרוטב אמור להיות מעט דביק, אבל לא סמיך מידי.
הרכבת המנה
  1. מוספים לפניני הטפיוקה את הקרם. ככול שתוסיפו יותר נוזלים זה יהיה במרקם פחות של פודינג ויותר כמו סחלב. איש איש לפי טעמו.
  2. מוזגים לכלי הגשה את התערובת, שופכים מעט פירות יער עם הרוטב שלהם ומקשטים בפירות טריים.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

תגובות (2)

  1. posted by יערה on 24/05/2018

    הי מותר את כל סוגי הטפיוקה? יש לי תוצרת תאילנד

      הגב
    • posted by שי ללא גלוטן on 16/06/2018

      אין לי מושג לגבי מוצר ספציפי כזה או אחר.
      בעיקרון טפיוקה היא ללא גלוטן, אב האם מדובר במפעל נקי מגלוטן? האם מדובר ב 100% טפיוקה?
      צריך לבדוק עם היבואן.

      שי

        הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן

פניני טפיוקה בחלב קוקוס ופירות טרופיים

2015-04-25

פניני טפיוקה ללא גלוטן.

קינוח פרווה מושלם. לא חסרים קינוחי פרווה טובים, הסוד הגדול של קינוח פרווה טוב, הוא שקינוח מראש לא היה אמור להיות חלבי.
פניני טפיוקה מורכב מחלב קוקוס, אין בו שום דבר חלבי שצריך להמיר אותו בתחליף פרווה כזה או אחר ולכן הוא כל כך מוצלח.

הקינוח מוגש קר ולכן הוא מאוד מרענן, בגלל שאין בו חלב הוא מאוד "קליל" וגם פניני הטפיוקה גורמים לתחושה קלילה (להבדיל למשל מפודינג אורז שנותן תחושת קצת יותר כבדה).
בנוסף לכל זה, פירות היער מספקים מתיקות עדינה אשר מתאזנת עם החמיצות של פירות העונה.

לבסוף, העיניים. אין מה לעשות ו – 50ֵ% מהטעם מגיע דרך העיניים…
שילוב הצבעים של הקינוח הזה הוא פשוט מושלם. יש שם את האדום הבוהק של פירות היער, הצבעוניות של פירות העונה (קווי ירוק, מנגו כתמתם, אננס צהוב ועוד ועוד) וכל זה על רקע לבן עם פנינים שקופים.
מושלם אמרנו…?

תהנו.

שי ללא גלוטן

פניני טפיוקה בחלב קוקוס ופירות יער
Print Recipe
מנות זמן הכנה
6-8 מנות 30 דקות
זמן בישול
25 דקות
מנות זמן הכנה
6-8 מנות 30 דקות
זמן בישול
25 דקות
פניני טפיוקה בחלב קוקוס ופירות יער
Print Recipe
מנות זמן הכנה
6-8 מנות 30 דקות
זמן בישול
25 דקות
מנות זמן הכנה
6-8 מנות 30 דקות
זמן בישול
25 דקות
מרכיבים
מנות: מנות
הוראות
קרם חלב קוקוס
  1. יוצקים לסיר את חלב הקוקוס, מוסיפים את הסוכר ותמצית הוניל ומביאים לרתיחה. מצמצמים מעט, מסירים מהאש ומצננים.
פניני הטפיוקה
  1. מרתיחים בסיר גדול עם מכסה את מים עד לרתיחה.
  2. מוסיפים את פניני הטפיוקה ומבשלים במשך 25-20 דקות ובוחשים מדי פעם, בעיקר את הקרקעית, כדי שהטפיוקה לא תידבק. כשהטפיוקה שקופה היא מוכנה.
  3. מסננים את הטפיוקה ושוטפים אותה קלות במים פושרים.
פירות יער
  1. על מחבת קטנה מחממים את פירות היער עם מעט סוכר. אם אין ילדים בסביבה, ניתן להוסיף מעט יין אדום. מצמצים מעט. הרוטב אמור להיות מעט דביק, אבל לא סמיך מידי.
הרכבת המנה
  1. מוספים לפניני הטפיוקה את הקרם. ככול שתוסיפו יותר נוזלים זה יהיה במרקם פחות של פודינג ויותר כמו סחלב. איש איש לפי טעמו.
  2. מוזגים לכלי הגשה את התערובת, שופכים מעט פירות יער עם הרוטב שלהם ומקשטים בפירות טריים.
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן