Loader

פאי תותים ללא גלוטן

2018-04-07

לא נמצאו תמונות נוספות.

פאי תותים מועשר בקמח שקדים וקרם פטיסייר של אבנר שבח מברדברי המופלאה.

שי ללא גלוטן

 

פאי תותים ללא גלוטן
Print Recipe
פאי תותים ללא גלוטן
Print Recipe
מרכיבים
לבצק
קרם פטסייר
מנות: תבנית פאי 28
הוראות
בצק הפאי
  1. במערבל שמים סוכר וחמאה. מוסיפים את הקמח מלח וביצים עד לתערובת פירורית. מגבשים בידיים ומכניסים למקרר.
קרם פטסייר
  1. ממסים את הקורנפלור עם החלב (1/4 כוס) ע"י ערבוב ואז להוסיף לחלמונים.
  2. בינתיים מחממים 400 מל חלב עם 150 גר סוכר. לפני רתיחה מורידים מהאש ומוזגים לקערת החלמונים בזילוף איטי תוך ערבוב להשוואת טמפ.
  3. מחזירים לאש את הסיר עם התערובת להסמכה מלאה באש נמוכה עד להסמכה.
  4. מכסים עם ניילון נצמד צמוד לקרם שלא יהיה קרום.
  5. מקציפים שמנת מתוקה 250 עם רבע כוס סוכר וניל ו50 גר אינסטנט וניל.
  6. מקפלים את שני הקרמים. מצננים.
הכנת קלתית
  1. מעבירים את הבצק לתבנית. מחזירים למקרר לחצי שעה לפחות.
  2. מחממים תנור ל- 170 מעלות. אופים עד להזהבה ב 170 מעלות.
הרכבת סופית של הפאי
  1. לאחר שהבצק צונן, מורחים את הקרם הפטסייר, מסדרים את התותים ובתאבון 🙂
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן

פאי תותים ללא גלוטן – test

2018-04-07

לא נמצאו תמונות נוספות.

פאי תותים מועשר בקמח שקדים וקרם פטיסייר של אבנר שבח מברדברי המופלאה.

שי ללא גלוטן

 

פאי תותים ללא גלוטן
Print Recipe
פאי תותים ללא גלוטן
Print Recipe
מרכיבים
לבצק
קרם פטסייר
מנות: תבנית פאי 28
הוראות
בצק הפאי
  1. במערבל שמים סוכר וחמאה. מוסיפים את הקמח מלח וביצים עד לתערובת פירורית. מגבשים בידיים ומכניסים למקרר.
קרם פטסייר
  1. ממסים את הקורנפלור עם החלב (1/4 כוס) ע"י ערבוב ואז להוסיף לחלמונים.
  2. בינתיים מחממים 400 מל חלב עם 150 גר סוכר. לפני רתיחה מורידים מהאש ומוזגים לקערת החלמונים בזילוף איטי תוך ערבוב להשוואת טמפ.
  3. מחזירים לאש את הסיר עם התערובת להסמכה מלאה באש נמוכה עד להסמכה.
  4. מכסים עם ניילון נצמד צמוד לקרם שלא יהיה קרום.
  5. מקציפים שמנת מתוקה 250 עם רבע כוס סוכר וניל ו50 גר אינסטנט וניל.
  6. מקפלים את שני הקרמים. מצננים.
הכנת קלתית
  1. מעבירים את הבצק לתבנית. מחזירים למקרר לחצי שעה לפחות.
  2. מחממים תנור ל- 170 מעלות. אופים עד להזהבה ב 170 מעלות.
הרכבת סופית של הפאי
  1. לאחר שהבצק צונן, מורחים את הקרם הפטסייר, מסדרים את התותים ובתאבון 🙂
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Average Member Rating

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

fork fork fork fork fork

0 People rated this recipe

Related Recipes:
  • קרפ צרפתי ללא גלוטן – תערובת קרפ

  • מגולגלות קינדר

  • אזני המן בלי מאמץ

  • עוגת הגבינה של אפרת

  • אזני המן קקאו שוקולדיים במלית שוקולד לבן