פאי תותים ללא גלוטן
2018-04-07- רמת קושי:קל
- Add to favorites
פאי תותים מועשר בקמח שקדים וקרם פטיסייר של אבנר שבח מברדברי המופלאה.
שי ללא גלוטן
מרכיבים
קרם פטסייר
- 5 חלמונים
- 40 גרם קורנפלור
- 1/4 כוס חלב
- 150 גרם סוכר
- 400 מ"ל חלב
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
- 1/4 כוס סוכר ווניל
- 50 גרם אינסטנט וניל
כללי
מנות: תבנית פאי 28
הוראות
בצק הפאי
- במערבל שמים סוכר וחמאה. מוסיפים את הקמח מלח וביצים עד לתערובת פירורית. מגבשים בידיים ומכניסים למקרר.
קרם פטסייר
- ממסים את הקורנפלור עם החלב (1/4 כוס) ע"י ערבוב ואז להוסיף לחלמונים.
- בינתיים מחממים 400 מל חלב עם 150 גר סוכר. לפני רתיחה מורידים מהאש ומוזגים לקערת החלמונים בזילוף איטי תוך ערבוב להשוואת טמפ.
- מחזירים לאש את הסיר עם התערובת להסמכה מלאה באש נמוכה עד להסמכה.
- מכסים עם ניילון נצמד צמוד לקרם שלא יהיה קרום.
- מקציפים שמנת מתוקה 250 עם רבע כוס סוכר וניל ו50 גר אינסטנט וניל.
- מקפלים את שני הקרמים. מצננים.
הכנת קלתית
- מעבירים את הבצק לתבנית. מחזירים למקרר לחצי שעה לפחות.
- מחממים תנור ל- 170 מעלות. אופים עד להזהבה ב 170 מעלות.
הרכבת סופית של הפאי
- לאחר שהבצק צונן, מורחים את הקרם הפטסייר, מסדרים את התותים ובתאבון 🙂
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe
Related Recipes:
פאי תותים ללא גלוטן – test
2018-04-07- רמת קושי:קל
- Add to favorites
פאי תותים מועשר בקמח שקדים וקרם פטיסייר של אבנר שבח מברדברי המופלאה.
שי ללא גלוטן
מרכיבים
קרם פטסייר
- 5 חלמונים
- 40 גרם קורנפלור
- 1/4 כוס חלב
- 150 גרם סוכר
- 400 מ"ל חלב
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
- 1/4 כוס סוכר ווניל
- 50 גרם אינסטנט וניל
כללי
מנות: תבנית פאי 28
הוראות
בצק הפאי
- במערבל שמים סוכר וחמאה. מוסיפים את הקמח מלח וביצים עד לתערובת פירורית. מגבשים בידיים ומכניסים למקרר.
קרם פטסייר
- ממסים את הקורנפלור עם החלב (1/4 כוס) ע"י ערבוב ואז להוסיף לחלמונים.
- בינתיים מחממים 400 מל חלב עם 150 גר סוכר. לפני רתיחה מורידים מהאש ומוזגים לקערת החלמונים בזילוף איטי תוך ערבוב להשוואת טמפ.
- מחזירים לאש את הסיר עם התערובת להסמכה מלאה באש נמוכה עד להסמכה.
- מכסים עם ניילון נצמד צמוד לקרם שלא יהיה קרום.
- מקציפים שמנת מתוקה 250 עם רבע כוס סוכר וניל ו50 גר אינסטנט וניל.
- מקפלים את שני הקרמים. מצננים.
הכנת קלתית
- מעבירים את הבצק לתבנית. מחזירים למקרר לחצי שעה לפחות.
- מחממים תנור ל- 170 מעלות. אופים עד להזהבה ב 170 מעלות.
הרכבת סופית של הפאי
- לאחר שהבצק צונן, מורחים את הקרם הפטסייר, מסדרים את התותים ובתאבון 🙂
שתף את המתכון
Powered byWP Ultimate Recipe
כתיבת תגובה
Average Member Rating
(0 / 5)
0 People rated this recipe